שאלה

passioneta

New member
wrong answer

I asked you whether that was japanese' and you answered "I understand" but your french (language, that is) is better than mine. Je fait beaucoup d'error

אני עושה טעויות כל הזמן

גם בצרפתית, גם בעברית, גם בהכרויות, גם בספירת עודף בסופר אני חושב שנולדתי בטעות.

רק מזומן

עדיף לי מאשר לראות פתאום 6,000 שקל יורד מהויזה בלי שקניתי כלום. וככה גם הדף של הויזה יותר קצר כי אין לי גם ככה כח לקרוא אותו.

passioneta

New member
רק אשראי

כי ככה אני יכולה לראות לאן הלך הכסף וגם לקבל נקודות לטיסות חינם... אני מתלבטת בין הודו לתאילנד למנהטן ללונדון...

passioneta

New member
איך?

אני מובטלת פגשתי מישהו מדהים והוא לא רוצה להיות איתי ועכשיו כל מי שאני מדברת איתו נראה לי לא ראוי ולא שווה ואפילו סקס לא בא לי עם אף אחד חוץ ממנו אני מצוננת נורא כבר 3 ימים וגם במחזור אה, כן, מחר אני בת 37... נראה לי כמו תחילת הקץ... אבל מה? היה יכול להיות יותר גרוע...למשל אם לא הייתי במחזור...אמאלה (תרתי משמע)

אוי סליחה

את יכולה לזרוק את המזל הרע עלי....יש לי שיטות להתמודד איתו

MaYcHuK

New member
אממ......

אה נו מצבך יותר טוב משלי אני כל מה שציינת ונראה לי על סף התמוטטות עצבים בגלל העבודה ועל סף התפטרות נשבעתתתתתתתתתתתתתתתתתת את רואה - תמיד תסתכלי על חצי הכוס המלאה!
היום הזה יכול רק להשתפר זה בטוח

הממממ......כי

- אני משעשע - אני יודע לעשות מסג' בכתפיים - אני מכיר את חנות הפיש אנד צ'יפס הכי טובה בלונדון

passioneta

New member
לא מספיק

- יש לי חברים מאוד משעשעים בלונדון (ג'ון וריקי) - הם הומואים/נשואים ואקבל מהם מסז' בלי נספחים - בלונדון אני מעדיפה את נובו (או הקסן)

למעלה