שאלה

MaYcHuK

New member
למה לגרש? הפורום פתוח לכולם

מי שרוצה שיהיה פה מי שלא רוצה שלא יהיה מי שרוצה תפנה אליו ומי שלא לא . א' זה שהוא נשוי ומחפש לא עושה אותו למצורע ולאדם שאסור לדבר איתו. אפשר לדבר איתו ולא חייבים להיכנס איתו למיטה. חלאס כבר עם כל הגירושים האלה . מי אנחנו שנקבע לעזאזל? נמאס כבר מזה

MaYcHuK

New member
זה מה שנקרא גירוש.

בדרך עקיפה אומנם בדרך קצת יותר נעימה ועדיין גירוש! רובנו, מעדיפים או הרבה יותר נכון מעדיפות, שלא תהייה פה. יום טוב ומי יתן ונפסיק לשפוט את האחרים...

מתוקה..הכדור הורוד...שכחת אותו

אם אלה האינטרפטציות שלך יקירה, תסתדרי איתם. שתדעי לך שיהודי לא מגרש יהודי, מקסימום סוקל ערבי...

MaYcHuK

New member
אחלה לימון שמחה שיצא לי לנהל איתך

את השיחה המדהימה הזו. את בחורה מאוד נעימה מאוד יום ניפלא

מאי את לא תוקפנית בכלל

ואת צודקת. הבן אדם הצהיר מראש על מצבו המשפחתי, הוא לא מרמה אף אחד. ומי שרוצה שתעשה מה טוב לה. ושאנשים יפסיקו לחנך פה אנשים. לי אין שום העדפה מיוחדת אם יהיו פה נשואים רק שיצהירו עלזה מראש. אני אפילו מעריכה אנשים שמצהירים על כוונות ולא משחקים משחקים. וזהו, נראה לי.

passioneta

New member
אם הוא נשוי ומחפש

הוא פוגע לפחות באישתו. ואם יש לו ילדים אז גם בהם.

ד נ י ת3

New member
אם יש משהו שאני

לא אוהבת הוא חוסר יושר. בגידה היא חוסר יושר, חוסר נאמנות. לא משנה מהן הסיבות/תירוצים. את דעתי אמרתי בעבר. יש פורומים שיותר מתאימים לסטטוס שלך. בהצלחה. (דנית מאופקת)

אני מחפש איך להחזיר

את הדפדפן שלי למצב פעולה תקין. כל הלינקים בשחור, איזה באסה. כל פעם נדמה לי שאני קורא הודעה חדשה ואז נזכר שכבר קראתי את זה. אולי זה בגלל שאתמול שתיתי חמש וודקות...

יאללה נו....אולי מישהו יתן לי כרטיס

הלוך ושוב לפריז בתור פרס... On ne peut pas perdre ce qu'il n'a pas

למעלה