שאלה

שאלה

שלום, אני נשוי בן 30. הפורם הזה מיועד לרווקים בלבד? או שיש כאן כמוני נשואים שמחפשים? אם כן אשמח להכיר.

אתה יכול להיות יותר ספציפי ?!

מה אתה מחפש ? יש פה חתול שגם מחפש אז אולי תמצאו אחת את השני?!!

MaYcHuK

New member
הגרה בובע מה הוא יכול לחפש?

אמר את זה באופן די ברור ומי שמתאים לו שיפנה מי שלא אז לא.... לא צריך לכסח אותו בציניות שלנו - העולם הוא חופשי

"העולם הוא חופשי".... אכן כך ../images/Emo13.gif

וטוב שכך, כי אחרת לא היה טוב ! טוב כבר יש לי מים חמים אז....תסלחו לי

P u s s i c a t

New member
בקטע הזה....

שמעי. גם לי נמאס מכל הכסאח שהולך פה כל שניה. אבל בקטע הזה - נאלצת להסכים עם הגרה יש מן דעה מגעילה שרווחת ב"שוק" שבחורה רווקה מעל גיל 30 או רחמנא לצלן גרושה, כל כך נואשת שתסכים להכל... מה שהוא מחפש זה סטוץ. המקום הראוי לחפש את זה זה בפורום סטוצים. להכנס לפורום שמטרתו היכרויות - של בני / בנות זוג ברמה זו או אחרת של רצינות, זה בעיניי מעיד על חוסר רצינות כלפי הנוכחים. גישוש קל בעמוד אחד / שניים של הפורום, או בהודעת המנהלות, יבהיר לו שאין מקום להודעה שלו. לא אומרת שאין פה בחורות שישמחו להשתעשע עם גבר נשוי, (אני מאמינה ומקווה שאין הרבה כאלה) אבל אני בספק שזה יהיה פה. לא חושבת שצריך לגרש אותו, אבל מאמינה שיש מי שנפגע מההודעה שלו - וזכותו להגיב ב"לך חפש..." (שזה מה שעמד לי על קצה המקלדת להגיד לו. לי אישית בא להקיא מגברים נשואים שמחפשים באינטרנט עם מי לבגוד... בטח לפני הקפה של הבוקר) 'צטערת.

MaYcHuK

New member
אין לך על מה להצטער

גם אני לא מקבלת את הבגידות וגם אני לא מתכוונת לקפוץ עליו אבל הפורום פתוח לכל אדם. אני לא נמצאת בנעליו ולכן לא שופטת אותו. אני אישית מסיימת משהו לפני שאני מתחילה משהו חדש גם אם מדובר בנישואים - אבל זו אני. בקיצור - אפשר פשוט לא להגיב לו מאשר להתחיל להתכסח. "שתיקה לחכמים " אומרים . בואו נהייה חכמותץ מי שרוצה תפנה אליו ומי שלא - שתתעלם ממנו. מה יותר פשוט מזה ? הרי כבר כולם יודעים מה דעתנו על בגידות אין צורך להזכיר זאת שוב ושוב < מצטערת אני במצב עצבני היום - מתנצלת בפני כולם מראשM>

© RoNa

New member
על כל מילה ../images/Emo45.gif

הכרויות זה אומר הכל, כולל הכרויות מחוץ לנישואים, גם אם זה משהו שחלק מאיתנו לא מקבלים. מעבר לזה שהפורום הוא ציבורי, ולאף אחד פה אין את הזכות לגרש אחר מהפורום. מעריכה את זה שלפחות הוא מצהיר על זה בגלוי. יש הרבה ששוכחים להזכיר את העובדה הזאת.

MaYcHuK

New member
צודקת רונה ../images/Emo45.gif

ובנימה אישית רונה - תודה שלקחת לתשומת ליבך. את יודעת על מה אני מדברת

ד נ י ת3

New member
ואני הסתרתי

את הבחילה שעשתה לי ההודעה שלו על הבוקר... בגלל זה הייתי מעודנת. הוצאת לי את המילים מהפה. תודה. <דנית, כבר לא מסתירה את הבחילה>

תשוקית

New member
האמת גם בי הוא העביר חלחלה...

כל הגברים האלה שמתבכיינים על הבוקר הם נשואים אבל....מתבכיינים אבל החיים לא מתגרשים מחפשים שעשוע ...אז שילך לחפש בפורם שעושוענים...
... כל פעם שאני רואה את הדברים האלה אני באמת לא מצליחה להבין בשביל מה בכלל להתחתן ...ואח"כ להשאר גרושה+ ושמעתי ל כך הרבה מקרים איףףףף ממש דוחה

ד נ י ת3

New member
מתוקה שלי...

אני התחתנתי מתוך אהבה גדולה. לא תארתי לעצמי שאני אתגרש. אבל זה קרה. לא מצטערת שהתחתנתי לא מצטערת שהתגרשתי. מה שכן, מגעיל אותי הנשואים האלה - שמחפשים איזו פרגית צעירה וככה הורסים לה את החיים (ומשקיטים את המצפון שלהם ב: "היא ידעה למה היא נכנסת")כמה אגואיזם, אהבה עצמית יש למניאקים האלה. וכמה תירוצים. סליחה שאני נחרצת. ראיתי חיים שלמים נהרסים בגלל מניאקים כאלה. חבל. במקום לבזבז את הזמן על איזה נשוי מניאק תורן ומתבכיין (תמיד האישה לא מבינה ואשמה בהכל...) עדיף לחפש איזה פנוי נורמלי ומקסים. ללכת למקומות שיש עתיד.

תשוקית

New member
בהחלט לי יש חוק אין מצב שאני אצא

עם נשוי!!.כמו שאומרים אל תעשה לחבריך מה ששנוא עליך...מעין אחוות נכמו שלא הייתי רוצה שמישהי אחרת תצא עם בעלי ...אבל לא רק בגלל זה גם בגלל שכמו שאמרת אין בזה עתיד הריי רובם בחיים לא עוזבים את אישתם אלא אם היא מגלה קודם וזורקת אותם...ואז למה שהוא לא יעשה את זה גמלך??

תשוקית

New member
וחוץ מזה...אותי מגעילים

גברים שמתבכיינים לי באינטרנט..אותי זה מרתיח ואם נופל עליי כזה בכיין הוא מקבל כזו מנה שהוא לא יודע מאיפה זה בא לו...חחחחח...זה כמו לחם בשבילי...זה כל כך מגעיל שאני חייבת לעשות מהם כאלה קטנים....

ד נ י ת3

New member
יקירתי.. אני אתן לך טיפ...

אל תנסי לחנך את מי שלא רוצה להתחנך. לא תשני אותם. מי שמחפש לבגוד- ימצא. רק שלא ימצא אותי. אני פשוט אומרת בנימוס - "לא תודה" וממשיכה הלאה... (כן.. גם אם הם ממשיכים לפנות ולהציק אני לא מגיבה. למה? ככה!).

תשוקית

New member
את צודקת יש מספיק שרליליות

שלא משנה להן אם הוא נשוי או לא....ובאינטרנט יש כנראה הברבה יותר... לא מנסה לחנך אותם רק נכנסת באימאימא שלהם...מי שבגד פעם אחת תמיד יבגוד זה טיפוס שכזה...שמחפש מסיב ואף פעם לא יהיה מספיק מרוצה ממש שיש לו ...תמיד יחפש בדשא של השכן...

כל אחד עושה מה שטוב לו

אנשים בוגרים צריכים לקחת אחריות למעשים שלהם ואם איזו פרגית צעירה החליטה ללכת איתו זה באחריותה בלבד..וכן,היא ידעה למה היא נכנסת תרגעי,תכיני לך כוס קפה או משהו..תנשמו הוא לא בא לכאן כדי לקבל ממך סדנת חינוך תחסכי ממנו ומאיתנו תודה :)

למעלה