שאלה

תשוקית

New member
אני חודבת כדי שתרגעי את...

הוא פשוט העלה את הנושא לדיון כהגיע לפה ...לא מדובר ספציפית עליו.. ואם בא לי להתרגז אני אתרגז ..ואם בא לי לרדת עליו אני ארד עליו...לר צריכה אישור לא מימךולא מאפחד אחר תודה. רבה באמת.

למה יש לך צורך להחליף ניק

אם זאת הדעה שלך תחזור (תחזרי) לניק המקורי ותביע אותה. ודרך אגב אני מחליט כאן

ד נ י ת3

New member
את יודעת מה.. אני האחרונה

בעולם שאפשר להגיד עליה שהיא מתחסדת. רוצה לבגוד? שיבגוד. למה עם אישה פנויה? שימצא לו איזה נשואה חביבה. יש גבול לכמה אדם יכול להיות אמיבציל, אגואיסט ומניאק. ולהגיד "אנשים בוגרים צריכים לקחת אחריות בלה בלה בלה" בעיני זו התחסדות, והתנערות מאחריות. כן! יש לו אחריות. פרגית צעירה שרוצה ללכת עם נשוי - בדרך עושה את זה כשהיא במצוקה/ הוא משקר לה על מצבו וכו'. בעיני זה ניצול. נקודה.

תשוקית

New member
תראי

את אלה ששיקרו להן לגבי מצבם וטענו לרווקותם..אני עו דאיכשהו יכולה לבין..נכנסו לזה שלא בידעתן...אבל את אלה שנכנסו לזה בראש צלול כשהן יוגעות שבהנאדם נשוי או נשוי++ אניממש ממש א מסוגלת להתחיללהבין..וארמת אני אפילו די מרחמת עליהן

ד נ י ת3

New member
החיים הם לא כלכך

מוחלטים. ולפעמים אנשים נכנסים לקשרים מתוך מצוקות גדולות. לא שופטת נשים שיצרו קשר עם נשוי. לא שופטת גברים שיצרו קשר עם נשואה. כן שופטת את הנשוי והנשואה. הם בעיני רעים ומניאקים. לצערי הרב, ראיתי חברה שבזבזה את חייה (היא היום בת 39) על איזה נשוי טמבל אחד. חבל

תשוקית

New member
באותה מידה הוא יכל להיות רווק טמבל

וגם אז היא היתה "מבזבזת" את חייה.

אז ככה, מר נשויי,

בגדול רוב אם לא כל באי הפורום הם אנשים פנויים, יען: רווקים/ות או גרושים/ות. יחד עם זאת, אין לי ספק שמתפלחים לפה אנשים בעלי סיווג חברתי זהה לשלך. רובנו, מעדיפים או הרבה יותר נכון מעדיפות, שלא תהייה פה. למה? תשאל את דודה מאניה.

הוא יכול להיות כאן

לא יפה :) אם יש לך דעות מעניינות כאחד שכבר "היה שם" יהיה נחמד ללמוד ממך אבל אם אתה כאן בשביל סטוצים אז לא בטוח שפה תמצא את זה. סיכוי קטן. קטנצ'יק... אבל מה אני יודעת.

למעלה