שאלה

G a v ® i e L

New member
שאלת מהניסיון שלי,

עניתי מהנסיון שלי. ברור שיופי הוא מתנה מדהימה, אבל אם האישיות טפטית, וואלה, מתרגלים ומשתעממים ממנו.

r o n35a

New member
גבריאל , זו תשובה שאקבל מכל גבר..

שיכתוב פה. הרי כולנו מחפשים עומק כנראה אצל בחורות יפות זה עמוק יותר.

יעלילה1

New member
גם אני אהבתי.

ובכלל אין דבר כזה יופי!! יש רק אישיות והיא מוקרנת על הגוף והפרצוף. תקרא (רון) את "למאטיס יש את השמש בבטן", כשחברה שלה מתפלאת, איך היא שוכבת עם הגבר שמבוגר ממנה בהמון שנים, עם הכרס, הציצים והכל. והיא אומרת לה, בלב, שכשהם שוכבים זה לא הגוף שלו או הגוף שלה, אלא זה כמו שני מיתרים מתוחים ורוטטים אחד אל השני.

r o n35a

New member
יעלילה אצל נשים זה שונה מגברים

אצלנו זה בנוי אחרת. אבל גם אצלכם מאמין יש גבולות ולא תרצי גבר שמן עם ציצים גם אם יש לו אופי נפלא.

יעלילה1

New member
אולי אתה צודק

כי אני נזכרת איך תמיד מבקשים תמונה (הגברים). תמיד רוצים לראות איך אני נראית. אבל מגיעים אלי, קודם כל בגלל השיחה. חוצמזה: גבולות: חושבת שגבר שמן מאד, גם האישיות שלו תהיה קשורה לזה. קשה לי להסביר לך במילים הרגשה שיש לי באופן נורא בסיסי, שגוף ונפש קשורים אחד לשני. אני חושבת שאישיות משתקפת בעיניים, בצורת האצבעות, בכל הפרטים של הגוף. קשה לי להאמין שאדם עם אישיות מעניינת (בעיני) לא אראה אותה גם בגוף שלו, בעיניים, בחיוך, בתנועות ובג'סטות. זה אף פעם לא קרה. אני מכירה מישהו, לא חתיך, הוא קצת מכוער אפילו, אבל כשאני חושבת עליו, נמתח לי חיוך על הפרצוף. הוא שובב, אמיתי, שד שכזה.. אין בינינו כלום, חוץ מיחסי עבודה, אבל אם זה היה מתאים לי (ולו) אז הייתי יכולה לראות את שנינו ביחד. בעוד שנים, כשנזדקן, אז עם מה תחיה? עם האישיות. ואישיות גם בונה את הגוף שלה, מנהלת את חייה, עושה דברים שמעניינים אותה, לומדת... זה הרבה יותר משתלם בעיני. המראה חשוב, אבל הוא באמת בעיני המתבונן. אסתטיקה זה כמו פורנוגרפיה: עניין של גאוגרפיה (כמשל. יש עוד גורמים).

הכי עדיף ?

גבר ששואל שאלות שטחיות, ובדרך לשאלה מגניב כמה רמזים דקיקים לזה שהוא בחור מגניב שנראה פצצה עם ג'וב מעולה והרבה כסף, שיודע לתת לבחורה גוד טיים, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

אם לא היית קיים

נשבע לך שהיו צריכים לייצר אותך...

r o n35a

New member
לסיום

קיבלתי תשובות שונות. תשובות מתחסדות שדיברו על "נראת סביר", "אופי טוב" יודעים מה לא קונה את זה!!! החיצוניות שלנו ברוב המקרים היא שקובעת (לפחות בהתחלה). אל תספרו לי סיפורים על "מראה סביר" שהדבר הראשון שאנחנו מבקשים בכל אתר היכרות זה ת מ ו נ ה . אז נכון זה טוב לרזומה לרשום בפורום שמה שחשוב לך זה אופי, רגש. אז ראבק ספרו לי למה כולם מחזרים אחרי הבחורות היפות (אמרתי, כנראה שלהן יש יותר עומק). וספרו לי איך אתם קמים בבוקר עם מי שלא עושה לכם את זה ,אבל יש לה אופי ממש ממש טוב. רונן- שנשבר לו ה... ממתחסדים (דולה גנבתי לך
)

נשבר לך ממתחסדים.....

תשמע..אני שמן קטן נמוך ורחוק מלהיות יפה ובחיים היו לי מערכות יחסים עם כמה וכמה נשים יפות בכל קנה מידה. אז התאוריה שלך עפה לעזעזל וההודעה שלך...שוש תיאר אותה הכי טוב... אז מי המתחסד פה?

מיKה

New member
והסיום

בכלל לא קשור להתחלה ... אם היית שואל האם "חיצוניות קובעת?" אולי הייתי מוצאת קצת עומק בשאלה. אבל גם כאן, "בסיום" אתה גורם לי לתהות איך זה שצורת המחשבה שלך נותרה עדיין בגיל 16..."טוב לרזומה לכתוב בפורום שמה שחשוב לך זה האופי"???? ואל תסתבך יותר מדי חושבת שמה שניסו "המתחסדים" להבהיר לך זה שבסך הכל אנחנו רוצים את מה שטוב לנו וגורם לנו לאושר...וטרוויאלי לגמרי שחיצוניות נאה מוסיפה לא מעט נקודות למשיכה או לרצון להתקרב. הרי זה ברור לא צריך לעשות עניין. אבל ממש לא חושבת שזו האמת הקדושה שמנחה אותנו בחיפוש אחר בן זוג.

למעלה