שאלה

r o n35a

New member
מיקה, השרשור הזה נועד לגברים.

אצל נשים לדעתי זה בנוי קצת אחרת. ובתור ילד בגיל 16 אומר לך :זאת דעתי גם אם היא לא מקובלת עליך כן, לא כל אחד רושם פה מנק' מבט אוביקטיבית. אבל שוב, מנקודת מחשבה של ילד.

אייל 401

New member
רונן עזוב אותך מתאוריות

כידוע לך תמונות דיגיטליות לא תמיד קשורות למציאות שתבין בגלל זה אתרי השידוכין יורדת קרנם מיום ליום כי אתה קונה נייר מכווץ ותמונה שחוטה . ואל תיתחסד ,אם תכיר מישהי בתנועה אצל חברים או במקום עבודה וכו ..אתה תישאל שאלות אחרות ואם אתה חושב שמראה זה הכל אז אתה תישאר לעד במרוץ אחרי סינדי קורפורד ומה לעשות איזה קוסם התלבש עליה ...... אם היית פותח בניראית רע אבל מדהימה והאופציה השניה היה קיצונית לצד השני היה על מה לדבר .

Taz39

New member
אני חושב שלנשים נשואות

יש עומק... טאז - מה הקשר בין מחט לתחת...

מה אני מעדיפה???

גבר שניראה פצצה, אוהב אותי וגם מוכן לעשות בשבילי... אבל מה, כמה זה כבר מציאותי? יאללה, תתחבר לזו שעושה לך את זה, לא הדבר הכי גאוני?

איפה אתה בסיפור?????../images/Emo12.gif

אני בד"כ מחליט על סמך מה שאני מוכן לעשות עבורה, ולא להיפך. ואגב, מוכנה לעשות הכל..לא נשמע לי טוב במיוחד..

Rinattt

New member
../images/Emo12.gif

וואלה אהבתי...

מעדיפה את היפים בנשמה

יופי חיצוני,לא עושה לי כלום מעבר לכמה שניות .מסתכלת עליו בדיוק כמו על ציור יפה במוזיאון. גבר פצצה צריך להתאמץ כפליים להוכיח לי שהיופי שלו לא רק חיצוני. וזוהי האמת לאמיתה ,ללא התחסדות. .

יערית

New member
בטח בטח

הנה מרימה
כמה שרק תרצי..ומוסיפה שיופי זה בעיני המתבונן-עדיפות עליונה לעיני לייזר במיקרה שלך

מצוטטת

New member
תשובה

מאמצת את המילים...
בחורה מבית טוב צריכה להיות יפה, ולשתוק הרבה בחורה מבית טוב צריכה להיות תמימה, ולשתוק הרבה.
בחורה מבית טוב צריכה לדעת לבשל ולשתוק הרבה בחורה מבית טוב ילדים צריכה לגדל ולשתוק הרבה {שרית {הספרית}חדד} מצו' שלא יוDעת מה יילד בעוד שעה

d a n i e l s 5

New member
אני מבינה שאת...

אחרי שזימרת את השיר הזה..... במוכנות מלאה ל"שבת פרועה".... בחורה מבית טוב.......

ozzz64

New member
למה צריך תמיד להתפשר ?

מעדיף שתהיה פצצה , סקסית , חטובה ומליונרית . וכל זה לא שווה אם היא לא מוצצת טוב , כמובן ...(לפני שכל הפמיניסטיות מתנפלות עלי ) שגם תדע לרדת לה כמו שצריך . לדעתי צריך לפתוח חדר כחול לגברים ואני ממליץ עליך לנהל אותו .

Rinattt

New member
תגיד אלן דלון...

שעות שמתווכחים כאן אם כדאי לך כוסית שמוכנה לעשות בשבילך הכל, או כוסית פצצתית עם המון עומק (סתם תוהה לאיזה עומק התכוון המשורר) השאלות הן: האם האופציות שהעלית קיימות ואמיתיות או שסתם התחשק לך לשאול...? והאם מדובר בבחור פצצתי כמו הבחורה הפצצתית או הכוסית בעלת הלב טוב?
סתם מחשבות, תהיות ושאלות שצצו לי כשקראתי הכל...

אתה "מזקיר" לי את הסיפור הידוע..

"עכבר העיר ועכבר הכפר". ואולי לחפש משניהם? האם אדוני מחפש "שלווה"? לגור בעיר שהלילות בה הם החיים או לגור בכפר שריח הפרדסים המתוק- זה העיקר. כל אחד,בזמן אחר,במצב אחר,במקום אחר יכול שיתאים לו..משהו אחר. מה עדיף? מקום עבודה קבוע,שכר קבוע וידוע,פנסיה ותנאים סוציאליים מובטחים? או מקום עבודה משתנה,שכר לא קבוע אבל גבוה,תנאים סוציאליים משתנים עבודה על בסיס חוזה ולא ידוע מה ילד יום? להיות עצמאי או שכיר? ויש ,רונן, המון דוגמיות ואני אומר: כל אחד מה מתאים לו. ואיך נאמר בספר משלי..."טוב פת חרבה ושלווה בה מבית מלא זבחי ריב" וזה אמר שלמה המלך..והוא היה עם כ"כ הרבה נשים...{גם עם הטובות וגם עם הפצצות} אז מי אני שאתווכח?? ולסיום..."שקר החן והבל היופי"-אם אין פנימיות תואמת אז זה בעצם כמו "נזם זהב באף חזיר"...ואני אוכל "רק כשר". שבת שלום

למעלה