שאלה ...

PennyLaneM

New member
גמלי לא כאב.

הנזם באף כאב לי יותר מאשר הניקוב של הפירס בפופיק.

° w a v e °

New member
זה כי האף זה סחוס. יותר קנקי משהו..

תקשיבי עכשיו אני יתן לך עצה

ואני יגיד לך משהו מכל הלב.. סתכלי אני לפני שנתיים שנתיים וחצי מ-ז-ה רציתי לעשות עגיל בטבור ויעני מזה התלהבתי מזה והכול וההורים שלי לא הסכימו לי לעשותת ויעני הייתי י-ל-ד-הה.. ובכלל לא חשבתי על לעשות בלי שהם ידעו ואחכ כאילו מרוב ששיגעתי אותם אמא שלי באה ואמרה לי שהיא מסכימה לי והכול אז הלכתי ועשיתי.. ואני אומרת לך דוגרי שבוע התלהבתי מזה ושיחקתי בו והכול ואחכ כבר כאילו לא התלהבתי ממנו לא כלום ואני בכלל לא הולכת עם בטן ולא עשיתי את זה בשביל שאנשים יראו או שאני יראה להם - עשיתי את זה לעצמי בלבד כי חשבתי שזה יפה!! וכאילו היום אני בחיים לא יוריד אותו והכול אבל אני בכלל לא מתלהבת ממנו... הקטע הוא שיש לי שתיים ואת העגיל בטבור למטה יש לי אותו כבר שנה (עשיתי תחילת חופש גדול שעבר) ואותו עשיתי בלי שאמא שלי תדע כי אמרתי מה אני צריכה את זה והכול ויעני היא תגיד לי נותנים לך אצבע את רוצה את כל היד אז קיצור עשיתי בלי שהיא תידע ויעני בהתחלה מזה פחדתי וכל הזמן הייתי אומרת לעצמי איזה ילדה זבל ואני והכול וכל מה שהם נותנים לי והם עושים הכול בשביל שיהיה לי טוב ואני הולכת עושה דברים מאחורי הגב שלהם וזה אבל כאילו אחכ עברו החודשים ואני כבר שכחתי שיש לי את זה ויעני עד היום הם לא יודעים.. קיצור חמודה אני אומרת לך מכל הלב-- אל תעשי! זה סתם הרגשה מגעילה ואם הם יגלו אז אתם סתם תסתכסכו וזה סתם יהיה חבל.. אם תשגעי אותם על זה חכי עוד כמה זמן הם יסכימו לך.. אה ואני עשיתי את העגיל בטבור למעלה ב100 שקל והוא הביא לי עגיל בלי יהלום.. ויעני את העגיל בטבור למעלה עשיתי אצל מישהו מזה טוב חבל על הזמן אז -ב-כ--ל-ל לא כאב לי אפילו שאלתי אותו "זהו???"" ואת העגיל בטבור למטה עשיתי אצל מישהו מזה דפוק והלכתי למות מכאבים.. אבל תכלס זה הכול בכוח סבל שלך וזה ע-ו-ב-ר כמו כל דבר בחיים!! קיצור מקווה שהפנמת כפרהה..

אה ובקשר לשתי השאלות ששאלת...

את יכולה להיכנס עם זה לים/בריכה כמה שאת רוצה ... ובחודשיים הראשונים אם את מורידה את העגיל לשעה אפילו הוא יסתיים לך כי הוא לא בריא.. ונגיד אחרי שבוע שעשית גם אם הוצאת לדקה הוא יסתם לך אז עדיף לא לגעת בו רק לחטאות אותו.. אה ואני את העגיל בטבור שלי לא חיטאתי את שתיהם בכלל ובכלל לא טיפלתי בהם והיום העגיל בטבור למעלה אחרי שנתיים ++ בריא כמו לא יודעת מה וגם אם אני יוריד את העגיל לשנה אני יוכל להחזיר אותו.. כנל העגיל למטה..

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif אממ זה תלוי

תלוי בגוף שלך, בגיל שלך, לי נראה שאת קטנה מדי, זה מחריד לראות ילדה בת 13 עם עגיל בטבור. אני עשיתי חודשיים לפני גיל 16 וכאב לי כמו שבחיים לא כאב לי ממשו ועלה לי 160 אאל"ט והיה גם ב-210. שמתי משחה לבנה בשפורפרת ירוקה שכחתי מה השם שלה והיא ממש טובה. וגם מים עם מלח. ואסור להיכנס לים איזה חודש. בקיצור 3 ימים האלה אחרי שעשיתי היו ה-3 ימים הכי כואבים בחיים שלי.

לי אמרו שמותר להיכנס לים

זה בסך הכל מים ומלח וזה עוזר. לגבי הכאב.. כל אחת ואיך שהיא מרגישה עם זה. לי זה לא כאב בכלל, הייתי בהלם שזה נגמר תוך שניה. האמת שזה גם תלוי בבנאדם שאת עושה אצלו וכמה הוא מקצועי.

mami20052

New member
אני עשיתי אתמול וזה שווה..כנסי...

אממממ עלה לי 150... א.זה לא כאב בכלל. ב.לבריכה אסור להכינס כולה שבועיים(זה מה שהוא אמר לי)..ולים אפשר להכינס כי טיש מלח שמרפא אותו ג.הוא נותן לך הוראות איך לטפל בו אם תטפלי טוב אז לא יהיו זיהומים והכל יהיה יפה וטוב. ד.אין דבר כזה בלי אישור הורים..אלה אם זה במקום לא טוב ושם כבר יש סיכונים..אני אישית הלכתי עם אמא שלי וראיתי שם ילדים שבאו בלי אישור הורים והוא לא עשה להם! והמלצה ממני..זה יפה רצח כל עוד הגוך יפה וזה מתאים!

סיפור על העגיל שלי...../images/Emo22.gif

את הטבור שלי ניקבתי (יש לי חורים רק בטבור ובאוזניים) בגיל 14, בבית שלי, כשההורים שלי ישנו בחדרם בשלווה ולא ידעו על כך. לאחותי הגדולה (אז בת 16) היה חבר פירסר (עובד בחנות פירסינג בתור מנקב חורים) מחנות נחשבת בת"א, ושילמתי 70 ש"ח עבור התענוג (פרוטקציה, כמובן). עברו שבע שנים מאז, כיום אני בת 21- לא הורדתי את העגיל אפילו ליום אחד. אני מאד אוהבת אותו- ומתאימה את העגיל לבגד הים וכו'. עם ההורים לא הייתה בעיה גדולה- אחותי עשתה קעקוע בגיל 14 וכמה פירסינגים וקעקועים אח"כ, כך שהדרך כבר היתה סלולה ולא נותר לי אלא לעבור בה. חוצמזה, פירסינג זה דבר הפיך- תמיד אפשר להוריד, להבדיל מקעקועים שהסרתם מלווה בצלקת מכוערת (ובעיניי גם הקעקוע עצמו וולגרי ובלתי-אסתטי). את מוזמנת להבהיר להורייך ש"אלה יהיו הצרות שתעשי להם בגיל ההתבגרות"- ממש לא ביג-דיל. אפילו לא מרד. תגידי להם שאם הם יתנו לך אישור הם יבטיחו לך פירסינג במקום סטרילי ומנוסה. לגבי השאלות האחרות- אני ממש לא זוכרת את הנהלים, המחירים בטח השתנו מאז בהרבה וכל החברות שלי שרצו לנקב את עצמן כבר עשו זאת לפני כמה שנים-כך שאני ממש לא מעודכנת. אני מכירה חנויות מיוחדות לפירסינג- אבל רק באיזור ת"א. שיהיה בהצלחה, דפנה.

אהם. רק שתדעי...

אף פירסר מקצועי לא יחורר אותך בגיל 13 בלי אישור הורים, האמת שרוב הפירסים המקצועיים לא יחוררו אותך בגיל 13 אפילו אם יש לך אישור. ברגע שתתחוררי בסטודיו של פירסר לא מקצועי, רוב הסיכויים שהמקום יהיה לא סטרילי וללא אישור של משרד הבריאות וגם בבעלות של פירסר עם מעט מאוד כבוד לאתיקה של המקצוע. ולסוויט קלמנטיין- סתם לידע כללי, חירור עם אקדח זה הדרך הכי גרועה והכי בטוחה לאינפקציות, מחלות וכו'. לקצת יותר מידע בנוגע לחירור עם אקדח כנסי לפה:אקדח, למה לא בעצם?

spongeshahar

New member
תודה לכולם כנסוו...

דבר ראשוןןן הפרטים שלי ממזמן ואני בת 15 עוד שלוש חודש.. דבר שני אמא שלי ב=ח=י=י=ם לא תסכים לי ולא משנה כמה אני ינדנד לה.. נימאס לי שהיא קובעת לי הכל היא אומרת בגיל 18 תעשי מה שבא לך ויענו פאק מהזה משנה עכשיו או ב18???בגיל 18 כבר לא יהיה לך אכפת מה אני יעשה ומה יהיה עים החיים שלי? דבר שני אני הולכת עים אחות גדולה של חברה שלי שהיא בת 18 והיא ניראת כמו אחת בת 24+ ככה שלא מפריע ליי..ולא מפריע לה.. אני לא מרזה בשביל לעשות עגיל אבל אני יודעת שעים אני יעשה זה יגרום לי רצון לרזות עוד ועוד.. דבר שני אני לא עושה עגיל בשביל להראות אותו לכל העולם ולהתלהב וכל זה.. אני עושה אותו בשביל עצמי ושהשאר יקפצו לי.. חוצמיזה תטדה על הכל :)

גם אצלי זה היה בדיוק ככה,

ובגלל זה בסוף נאלצתי לעשות עגיל מבלי שההורעם ידעו, והסתרתי אותו למשך כל התקופה שענדתי אותו. עוד עצה קטנטנה לסיום- קחי בחשבון שאם יום אחד תחליטי להוריד את העגיל- החור ייסתם, אבל עדיים יישאר לך סימן של החור. לי עד היום נשאר סימן, למרות שהסרתי את העגיל כבר לפני 6 שנים (אם לא יותר). בהצלחה

לא יודעת,אישית אני מעדיפה

שהם יבקשו אישור ככה אני ידע שהם רציניים והכל.. חוצמזה כל אלה שלא מבקשים אישור,לכי תידעי אם המקום טוב ומחוטא ואם המטרה שלהם זה לעשות כסף מילדים קטנים ומתלהבים.. אני בעוד חודשיים עושה עם חברה שלי,לה אמא שלה הרשתה אחרי כמה נידנודים שלה,וההורים שלי זה לא בעיה,הם אמרו לי שאם אני ירצה קעקוע בתחת אז שיהיה לי בכיף.. ואולי בגלל הגישה הזאתי שלהם אז דווקא אני מספרת לאמא שאני רוצה לעשות,אני אומרת מתי איפה עם מי אני הולכת,וזה אפילו נותן מוטיבציה לחטא את המקום והכל והעיקר שלא יהיה בעיות באזור,בשביל שההורים יראו שאני אחראית והכל וימשיכו לסמוך עליי.. אבל זה אני וההורים שלי..לכל אחד יש הורים שונים.. אה והזכירו פה שהעגיל זה בשביל להראות לכולם וזה,אבל לדעתי זה דווקא לא..אני אישית אל בשביל זה עושה תעגיל...זה רק בשביל עצמי.. נכון,אני לא הולכת בחולצות בטן וזה,אבל לים זה יכול להיות נחמד..אבל עדיין,זה רק בשביל עצמי

אוקיי אז ככה

דבר ראשון, סימני פיסוק, עברית מובנת, זה כאילו שאנשים מעולם לא שמעו על ביצפר... או בשיעור לשון היו עסוקים בלהצית מחברות. דבר שני, פירסינג עושים רק אצל פירסר מקצועי ולא אצל חאפר! עם מחט, במקום סטרילי עם כפפות. כמו כן, החוק מאשר לעשות פירסינג מגיל 16 ללא אישור הורים, כלומר, רק חאפר יחורר ילד מתחת לגיל 16 ללא אישור הורים, כמו כן, ברור שאחרי שעשית אותו את לא יכולה להיכנס למים ולפעמים זה יכול לקחת 4 חודשים ויותר שלא תוכלי להיכנס למים, העניין של החור שנסתם הוא אינדיבידואלי, שלי למשל, לא נסתם אחרי שעה, אבל אני לא מורידה את התכשיט אף פעם:) וכמובן, זה עולה בין 90 - 150 ש"ח

פחח מזה השטיות האלהה..

הפירסרר הכי נחשבב בעפולה שכולם הולכים אליו יעשה גם לילדות בנות 12 פירסינג אם יש להם הורים!!!

זה שכולם הולכים אליו

לא הופך אותו לפחות חאפר. פירסר רציני לא היה לוקח אחריות על גוף של ילדה שאפילו לא התחילה להתפתח.

מסכימה...

ואת יודעת כמה שזה מסוכן? יכול להיות שזה לא מחוטא, ורק אלוהים יודע איזה מחלות זה יכול להביא.. חוצמזה יש סיבה שחוק מרשה בלי אישור הורים רק מגיל 16, כי לפני הילדה מתפתחת. חוצמזה זה יכול להיות מלווה בזיהומים שחבל על הזמן...

למעלה