סיפור על העגיל שלי...../images/Emo22.gif
את הטבור שלי ניקבתי (יש לי חורים רק בטבור ובאוזניים) בגיל 14, בבית שלי, כשההורים שלי ישנו בחדרם בשלווה ולא ידעו על כך. לאחותי הגדולה (אז בת 16) היה חבר פירסר (עובד בחנות פירסינג בתור מנקב חורים) מחנות נחשבת בת"א, ושילמתי 70 ש"ח עבור התענוג (פרוטקציה, כמובן). עברו שבע שנים מאז, כיום אני בת 21- לא הורדתי את העגיל אפילו ליום אחד. אני מאד אוהבת אותו- ומתאימה את העגיל לבגד הים וכו'. עם ההורים לא הייתה בעיה גדולה- אחותי עשתה קעקוע בגיל 14 וכמה פירסינגים וקעקועים אח"כ, כך שהדרך כבר היתה סלולה ולא נותר לי אלא לעבור בה. חוצמזה, פירסינג זה דבר הפיך- תמיד אפשר להוריד, להבדיל מקעקועים שהסרתם מלווה בצלקת מכוערת (ובעיניי גם הקעקוע עצמו וולגרי ובלתי-אסתטי). את מוזמנת להבהיר להורייך ש"אלה יהיו הצרות שתעשי להם בגיל ההתבגרות"- ממש לא ביג-דיל. אפילו לא מרד. תגידי להם שאם הם יתנו לך אישור הם יבטיחו לך פירסינג במקום סטרילי ומנוסה. לגבי השאלות האחרות- אני ממש לא זוכרת את הנהלים, המחירים בטח השתנו מאז בהרבה וכל החברות שלי שרצו לנקב את עצמן כבר עשו זאת לפני כמה שנים-כך שאני ממש לא מעודכנת. אני מכירה חנויות מיוחדות לפירסינג- אבל רק באיזור ת"א. שיהיה בהצלחה, דפנה.