שאלה ...

אני עשיתי. זה עלה לי 120 שקל

אבל זה תלוי בעגיל שאת רוצה, יש יותר יקרים. הסטנדרטי עולה 120. עשיתי בגיל 15 ואמא שלי באה איתי, זה ממממש לא כואב את מרגישה רק טיפה לחץ. תאמיני לי עגיל באוזן יותר כואב. עדיף שתעשי במקום שהוא נקי וסטרילי, ובמקום שאת יכולה לחזור אליו אם משהו משתבש. זה שעושה את העגיל נותן לך מרשם לאיזה משחה שלא ממש מועילה. לי בהתחלה יצאו מהחור הזה הפרשות בכל צבעי הקשת והאזור היה ממש נפוח. אני השתמשתי בפולידין ביחד עם המשחה 3 פעמים ביום והכל נרפא תוך כמה ימים.

עגיל באוזן יותר כואב?!

מה פתאום! יש לי עגילים באוזניים וכשעשיתי את החורים לא הרגשת יאת זה בכלל. מנקבים את המקום עם אקדח מיוחד וזה לוקח בדיוק שניה. זה לא כמו שלוקחים איזו מחט פלסטיק ודוקרים לך בכוח את הטבור ומושכים...
ועם כל הכבוד, זה נשמע מזעזע, ההפרשות בכל צבעי הקשת.

מוזר, כי לי לא כאב בכלל...

ועשיתי אותן כשהייתי ממש קטנה. תאמיני לי שלילדים יש סף כאב מאוד נמוך.

האמת שעם אקדח זה יותר כואב מאשר

עם מחט. וזו לא מחט פלסטיק, זו מחט ועליה, בדרך כלל, מושחל "קש" של פלסטיק, כדי שאחר כך ניתן יהיה להוציא רק את המחט, ולהשיאר את הפלסטיק ולהכניס לשם את העגיל, ורק אחר כך להוציא את ה"קש" פלסטיק.

להגיד לך את האמת?

עד כמה שזה יישמע מוזר, גם לי הרבה יותר כאב לעשות את החורים באוזניים מאשר את הפירסינג בטבור, כנראה בגלל שתנוך האוזן הוא אזור הרבה יותר קטן ולכן הוא גם יותר רגיש לכאב. אחרי שעשיתי את החורים באוזניים המשיך לכאוב לי למשך עוד איזה משהו כמו שעה, לעומת אחרי שעשיתי את הפירסינג בטבור שגם פחות כאב, וגם עבר אחרי משהו כמו רבע או חצי שעה בערך

אתן רציניות?

יש לי סה"כ ארבעה חורים באוזן שמאל, שלושה חורים באוזן ימין ופירסינג בטבור. העגיל בטבור כאב יותר מכל החורים באוזניים ביחד, וגם זה היה נסבל. אגב, מהעגיל בטבור לא נמאס לי לרגע אחד בשבע השנים שיש לי אותו, ועגילים אני שמה רק בחורים הראשונים כבר הרבה זמן. פעם עוד הייתי מתקשקשת עם עגילים צמודים חמודים, אבל זה כל כך פאסה שזנחתי את זה (וגם די נמאס).

כל ההודעה שלך מלאה ב...

שגיאות, לא כתיב, אבל מידע.... "עם אקדח מיוחד" האקדח הזה זה הדבר הכי לא סטרילי שקיים בעולם, כמו כן העגילים לוחצים על החור ומונעים ממנו להחלים בצורה ראויה, וזה מתמלא באינפקציות, והעגילים האלה, הם לא רפואיים בכלל... עם מחט זה יותר סטרילי, העגיל עשוי מטיטניום, ההחלמה יותר טובה, ופחות הפרשות:)

ומי הפך אותך לפרופסור בדיוק..?

עשית דוקטורט על פירסינג שאת מרשה לעצמך להגיד שההודעה שלי מלאה שגיאות? זה הדבר הכי מטומטם ששמעתי בחיים שלי. עשיתי את העגילים שלי באוזניים בגיל 6. אמא שלי לקחה אותי למקום שבו עושים חורים, ומן הסתם אמא שלי לא תיקח את הבת שלה בת ה-6 למקום שבו עושים חורים באוזניים במיכשור לא סטרילי ומסוכן. ולא היתה לי שום אינפקציה... עד כמה שזכור לי, מרחו לי משחה במשך שבוכ ולא הרגשתי את זה בכלל. ועם מחט את פשוט מנקבת את העור שלך בכוח. מה סטרילי בזה? דם? הפרשות?

קודם כל

אנחנו באינטרנט לא משנה כמה תתקפי אותי, זה לא ישנה לי. אבל כדי שהילדה לא תקבל רושם מוטעה שצריך לעשות את זה עם אקדח, זה דבר אחר. הנה מאמר, שנכתב ע"י מנהלת פורום פירסינג וקעקועים בתפוז, אני מניחה שהיא מבינה יותר ממני

פירסינג בעיקרון לא ממש כואב...

המקומות הכי כואבים שעשיתי בהם היו באף ובאוזן (תתפלאו..) עשיתי בגבה וזה בכלל לא כואב.. העניין הוא שפירסינג יותר יקר (לי עלה 150 שקל, אבל זה תלוי בעגיל שבוחרים..) ואסור להיכנס לבריכה ולים במשך חודש.. צריך לשים תמיסה של מים ומלח שלוש פעמים ביום ואלכוהול פעם אחת ביום ואסור להוריד את העגיל הרפואי או לגעת בו במשך חודש.

למעלה