שאלה

johnny d

New member
אישית לא, אבל

הכרתי בחור שעשה תואר קלאסי (לא זוכ רמה שם התואר) כלומר שפות עתיקות היסטוריה ומוזיקה וכאלו. והוא בחור שניגן 15 שנה על פסנטר בזמנו, הוא דווקה מאוד נהנה מהקורסים האלו בפתוחה. אם את תוהה לגבי המתכונת של הקורסים תפגשי עם יועצת בתחום, ולקחת קורס אחד לראות איך זה, אם יש לך קצת זמן ולא מפריע לך לקחת קורס בודד בסמסטר אז זה גם רעיון לא רע בכלל.

1קישקשתה

New member
גברת פלפלת! ../images/Emo13.gif

"אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת , יש לי כפית קסמים קטנה כפית קסמים שובבה , והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה..מזל שהכל קורה כאן לטובה"
אני מקנא בך! לאמי יש קטלוג ישן של ספרי מוסיקה מטעם האו"פ. זה נראה מעניין מאוד! אני זוכר , כשלמדתי באוניברסיטת בר מינן , פגשתי באחד משיעורי היהדות המרתקים ,סטודנט הלומד פיסיקה ומוסיקולוגיה (
). כששאלתיו מה יותר קשה לטעמו , הוא ענה לי בזו הלשון : "אין ספק שמוסיקה קשה יותר! " וזה לא חלילה בשביל להרתיעך. פשוט נזכרתי באנקדוטה מעניינת זו. המון בהצלחה!

לי Li

New member
זה "הכל קורה כאן לטובה"?

תמיד חשבתי שזה "הכל קורה רק לטובה"

1קישקשתה

New member
יכול להיות ../images/Emo9.gif

זה מה שתמי שרתי... מאוד יכול להיות שאת צודקת. אגב , את זוכרת איך קראו אולי לבעלה המפוזר?

לי Li

New member
והנה,

מרוב שאני מחפשת דברים לעשות כדי לא ללכת וללמוד כרגע, חיפשתי את המילים לשיר
גברת פלפלת ביצוע: חני נחמיאס מילים: לאה נאור לחן: לא ידוע פתיח: מה קורה איתי? לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה. גם צופי שלי, והחורפן שלה רוצים הם לבוא, רוצים הם לעזור כן בואו איתי כל ידידי, חברי הקטנים פתאום כל כך גדולים, אילו הפתעות הנה מר פלפל, רק הוא לא ידע, לא את סוד הקסם כפית הקסמים הקטנה. סגיר: אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי בסוף הכל קורה רק לטובה. זה מזל כל יום קורה לי איזה פלא, פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עלי: "מה עם פלפלת? יש בה, יש בה משהו מוזר" בסוד ספרי לי, כפית קסמים שלי, למה רק לי? למה, למה רק לי? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה. אחחח, הנוסטלגיה ^_^ ולפי השיר, קוראים לו כנראה "מר פלפל" ^^"

מר פלפל, indeed,

אחת התכניות היותר מרתקות, זכורות לטובה, והזויות לחלוטין בדיעבד של ילדותי הקסומה

1קישקשתה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo175.gif../images/Emo168.gif

ולכפית הקסם קוראים "כפינה"! את גדולה.
רק שאלה אחת נותרה פתוחה: מי הם "צופי והחורפן שלה" ?

לי Li

New member
תודה תודה ../images/Emo9.gif

והדבר היחידי שאני זוכרת על צופי זה שהיא הייתה ילדה קטנה כזאת שידעה על הסוד של פלפלת. לא נראה לי שהיא הייתה הבת שלה, אבל יש מצב שכן. או שאולי היא סתם קרובת משפחה, או שכנה, או כל דבר 0.0 והחורפן זה אולי חיית המחמד שלה =O אני זוכרת בעירפול גוש פרווה שחור 0.0 אבל כנראה שאני לא זוכרת נכון, גיליתי לאחרונה יותר מידי נטיות סניליות בגילי המתקדם |סבתא|

לי Li

New member
אה, הוא היה לבן? ../images/Emo12.gif (../images/Emo6.gif)

רואים על איזה נטיות סניליות דיברתי?

לי Li

New member
אה, כן, היה שם את הקופיף הקטן...

מוזר, לא אהבתי דווקא מרקו
לקח לו יותר מידי זמן לחפש את אמא שלו... >_>

לי Li

New member
והייתה לו תספורת מעצבנת

ומי שדובבה אותו הייתה בת בכלל, לא?

למעלה