שאלה

123dagmaluach

New member
בובי בובי בינבה בינבה, בובי בינבה

ובנובון.
"זעם הרשע, מנסה לתפוס את בינבה הקטנה אך לעולם הוא לא יצליח כי בינבה חכמה..."

לי Li

New member
אבל...

זה בכלל לא ממרקו
(או שכן?
) אגב, ידעתם ש"מרקו" זאת גם סדרת אנימה במובן מסויים

לי Li

New member
אנימה

(anime) זאת אנימציה יפנית
בטח ראית את זה פעם סתם ככה ^^" הנה דוגמה לדמות שמצויירת בסגנון הציור הזה (האין הוא יפה?
)

1קישקשתה

New member
יפהפה!

יש לי חבר (גר בניו יורק כבר כמה שנים) שהוא ממש גאון בתחום הציור הזה. גם מה שמכונה "אייר -בראש" (אני מבטא זאת נכון?) הוא כרגע אחד המפורסמים שם. הוא יכול לצייר אותך בצבע וזה יראה כמו התמונה הכי טובה של פוג'י. מהמם.

לי Li

New member
../images/Emo2.gif

כן, זה סגנון ציור ממש יפה לדעתי
וחבר שלך נשמע ממש מוכשר, אם תשיג תמונה שלו, תוכל לפרסם אחת פה בבקשה? (באישורו כמובן
)

1קישקשתה

New member
הוא לא מוכשר

מוכשרים יש לא מעט לציור. הוא נחשב גאון בתחומו. את זאת קבעו כמה אומנים גדולים אחרים שבדקו את ציוריו. אני אברר אם אפשר לפרסם כמה תמונות שלו ברשת. כאשר הוא מקבל הזמנות לצייר בבתים , מכוניות , חולצות להקדשה - הסכומים שהוא מקבל עליהם יכולים להרקיע שחקים. אפילו אני , שאיני מבין גדול באומנות , מחסיר פעימה לנוכח יצירותיו.

לי Li

New member
../images/Emo2.gif

יש לו אז אולי אתר עם היצירות שלו? להרבה ציירים מפורסמים יש
עכשיו אני מאוד (מאוד מאוד מאוד מאוד) רוצה לראות חלק מהעבודות שלו...

בימבה! לא בינבה!

והשיר (למיטב זכרוני): בימבה בובי ופונפון יוצאים למסעות
מה קורה להם בדרך
אילו הפתעות
השלושה תמיד תמיד לכולם עוזרים ועושיייייים את החיים הרבה הרבה יותר יפים (טאם! טאם טאם!) בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ו-פונפון
בובי בובי בימבה בימבה בובי בימבה ופונפון
זעם הרשע מנסה לתפוס את בימבה הקטנה
אך לעולם, הוא לא יצליח, כי בימבה ח-כ-מ-ה! כי בימבה, חכמה
(קול צחוק)

כן../images/Emo70.gif

אבל למענך, אני הולכת רגע לחפש בשירונט... *מחפשת* היי בינבה ביצוע: עליזה אברג'יל מילים ולחן: לא ידוע גירסה עברית: תמר אורן בינבה, בובי ופונפון יוצאים למסעות, מה קורה להם בדרך, אילו הפתעות? השלושה תמיד, תמיד לכולם עוזרים ועושים את החיים... הרבה הרבה יותר יפים! בובי בובי בינבה בינבה בובי בינבה ופונפון זעם הרשע מנסה לגנוב את בינבה הקטנה אך לעולם, הוא לא יצליח, כי בינבה חכמה. כי בינבה, חכמה! (מה שמראה שדווקא במה שהסכמנו, טעינו)

123dagmaluach

New member
החורפן היה אכן לבן/אוף-ווייט

זו היתה מין חיה כזו פרוותית שהיא היתה לובשת בתור צעיף. העניין הוא שהוא היה עדיין חי כשהו היה על כתפיה בתור צעיף
וצופי תמיד היתה מזהירה את פלפלת כשמר פילפל היה מתקרב שהיא תיתחבא, ואז היתה נכנסת לתוך החורפן/צעיף ומתחבאת שם. לפעמים היא היתה מתחילה לגדול חזרה דווקא מתוך מקום מחבואה בתוך החורפן.
סידרה מעולה

מי מספיק עתיק בשביל לזכור את

טלאפלא קישקשתא וכמובן מיסיס דינגדונג ואת השריף ששותה חלב בבאר?

123dagmaluach

New member
ברור ../images/Emo70.gif

אתה מתכוון לעמיקו כאילו אמיגו? לא רוצה להיות שחקן קולנוע לא רוצה כל חיי לה....תר. (לא זוכרת) גם לא כוכב כדורסל או כדורגל רק חבר שלכם ולא יותר. ווהוו שלום חברים מה שלומכם, ווהוו. ונעלולי פלא ברור, אני פחות זוכרת אבל את השיר שלהם.

למעלה