שאלה

H a d a S D

New member
לא

אני הבאתי סוס ואתה לא מקבל תאים באורוות הגדולות (אלה את אתה משלם 1000 שקל!), מקבלים את התאים הקטנים שנמצאים יותר למטה ואז צריך רק לדאוג לאוכל לסוס, ואת זה אפשר להביא מהבית...

PinkHorse

New member
למי שיודע על הקורס הזה-יש לי שאלות

בכל מקרה: 1.מאיזה גיל זה
2.מה הם התנאים לעבור אותו
3.אם אני עושה את הקורס מדריכים אז ברגע שאני מסיימת אני מדריכה ואני חופשית לחפש בחוות בכל הארץ עבודה
ויש גיל שממנו אפשר להתחיל להיות מדריך. לכל מי שהולך להיות שם: תיהיה כלבה אחת שם, אני מקווה שהיא תעבור ותרד לנו מהגב

שירלי317

New member
הממ

1.מאיזה גיל זה => קורס מדריכים זה מגיל 16 אבל רק בגיל 18 מקבלים תעודה או משו כזה.. אם אני לא טועה.. וקורס עוזרי מדריכים זה נראה לי מסביבות הגיל 14 או משו כזה.. אני לא יודעת.. אבל יש לזה פשוט תנאי קבלה... ומבחן והכל.. 2.מה הם התנאים לעבור אותו => אממ.. צריך לעבור מבחנים וכאלה אם אני לא טועה.. ויאנו.. זה לפי הרמה שלך.. אני לא הכי יודעת.. 3.אם אני עושה את הקורס מדריכים אז ברגע שאני מסיימת אני מדריכה ואני חופשית לחפש בחוות בכל הארץ עבודה ויש גיל שממנו אפשר להתחיל להיות מדריך. => אפשר להתחיל להיות מדריך אחרי שעברת את הקורס מדריכים בהצלחה ועברת את גיל 18 אם אני לא טועה.. גיאצ או מישו.. תקנו אותי אם אני טועה..

המ...אני חושבת שאת התעודה את מקבלת

כשאת מסיימת את הקורס..אבל לעבוד את מן הסתם יכולה רק בגיל 18 ויש חוות שמעסיקות עובדים רק אחרי צבא... אבל אני ממש לא בטוחה...

MorH

New member
אני יודעת האיסיקיו שלי מפגר../images/Emo174.gif

הורדתי איזה 100 פעמים איסיקיו מחדש והוא עדיין עושה בעיות ואני במסנג'ר =P...

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

בעיקרון התעודה נשלחת בגיל 18, אבל אלי היא הגיעה שנה אחרי הקורס-בגיל 17, ואני יכולה עבוד אם יש מישהו מבוגר בחווה..

H a d a S D

New member
../images/Emo103.gif

יש כמה מבחנים בסוף הקורס, מבחן דרסז מסלול קפיצות, ואת שניהם עושים על הסוס שלך ועל סוס אחר שיקי אומר לך (הוא עושה הגרלה..), מבחן עיוני, מבחן ענק!! לקח לנו נראה לי לסיים אותו שעתיים וחצי אם לא יותר.. אבל זה היה מבחן שכונה!!
יק לא היה בכיתה ופתרנו אותו ביחד.. וכיאלו יקי ידע והוא גם גילה לנו הרבה מהתשובות!!, ואז יש את המבחני הדרכות- הדרכת לונג' והדרכת שיעור (קפיצות\דרסז') אה וגם מבחן של ממשק רולנד שואל כמה שאלות ורואה את הציוד שלך.. את התא מבקש לפעמים לאכף, או לשים בנדז'ים או חבישת לילה או חבישה להובלה.. וזהו!! בדרך כלל נורא קשה לעבור את א' המכה אחת! אבל אם מספיק רוצים מצליחים!

H a d a S D

New member
בקרוב!

אני באה (עוד לא דיברתי עם יקי...) בסוף יולי עם פרג ובתקווה באמצע אוגוסט עם וונדי...

MorH

New member
חח שמו אותי בתמונה הראשית../images/Emo174.gif

התחרות תנו לי להתלהב קצת חח...

למעלה