שאלה

H a d a S D

New member
אם זה לא השתנה משנה שעברה..../images/Emo69.gif

אז קורס ב'-עוזרי מדריכים עולה 4900 לא כולל סוס, אלה אם אתה מביא סוס ודואג לו לאכול... וקורס א'-מדריכים 7500

../images/Emo97.gifממה שהבנתי מגלעד זה קצת השתנה

אני לא יודעת בדיוק

HaDaSoOsA

New member
חחח איזה כיף../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

להם שזה המחיר.... את יודעת שזה הרבהההה יותר זול מהקורס ווסטרן? פפפפפףףףף הקורס ווסטרן עולה 8810 לא כולל סוס.. אם מביאים סוס אז זה עוד 1500 לאוכל פנסיון וכאלה, ואם שוכרים סוס אז זה עוד 2500.. פפפףףף ולי אין סוטס אז זה עולה לי 11,210... יאאאא זה הרבהה!!!!

Vintage Queen

New member
הקורס מדריכים בכנות עולה

9100 (בטוח) וזה בלי להשכיר סוס משם.... קורס עוזרי מדריכים עולה 7500 אם אני לא טועה

קורס עוזריי מדריכים? ../images/Emo185.gif

7500 ?!? זו לא הגזמה קצת?. מה מלמדים כבר בקורס הזה?......לשים אוכף וראשייה?. משהו כאן הולך לזה?.

Vintage Queen

New member
עזבי מה מלמדים

דבר ראשון זה שני שיעורי רכיבה ביום, וזה קורס בתנאי פנימיה של שלושה שבועות עד חודש, יש המון שיעורים והדרכות והסברות וכו ובדוגרי דיי משלמים על התעודה... כי זאת הפואנטה של הקורס הזה

אם רוצים תעודה- ../images/Emo185.gif

את לא מסכימה איתי שעדיף כבר לעשות את הקורס של המדריכים?.. מה כבר נותנת לך תעודה של עוזר מדריך? זה לא שאת יכולה ל"עבוד" בתור עוזרת מדריכה? אני הייתי לפניי איזה 4 שנים בקורס בגרמניה של שבועיים,היו לי שיעוריי רכיבה פעמיים ביום וזה גם היה בתנאי פנימייה....אבל זה היה לא למטרת קבלה של תעודה בסוף,יותר כמו מחנה... אז מה שאני מנסה להגיד(ולא הולך לי), שעדיף כבר לעשות את הקורס של המדריכים ולא את העוזרים...

Vintage Queen

New member
עוזר מדריך

זה לאלו שעוד לא בגיל המתאים למדריך וכאלו שרוצים להיות עכשיו עוזרים מדריך ואם יש להם תכסף מה איכפת להם? בטח שזה לא צריך להיות איכפת לנו כל אחד יעשה את מה שבא לו לא?...

aloniguy

New member
מלמדים הרבה יותר

מלשים ראשיה ואוכף.... הייתי בזה שנה שעברה ולמדתי המון... כל יום יש 4 שעות של לימוד בכיתה, שחלק מהלימוד היה עם קורס א', שלומדים ברמה די גבוה...

cowgirl Ms

New member
ואם מביאים סוס משלך?../images/Emo80.gif

צריך גם לשלם על הפנסיון של הסוס שלך והכל?

למעלה