שאלה

JulieKo

New member
שאלה

שלום לכולם! רציתי לברר מה אתם חושבים ומייעצים לי לעשות: לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מתכוננת למבחן כלשהו אני מקבלת ציון נמוך יותר מאשר כשאני לא מתכוננת. לדוגמא; במבחן אחד קיבלתי 88 בלי להתקונן. אחרי מספר שבועות נערך מבחן נוסף באותו נושא עם שאלות דומות. למדתי למבחן. קיבלתי 84. אני מדגישה שהמבחנים היו דומים ועל אותו הנושא. זה פשוט אבסורד ואני לא יודעת מה עלי לעשות! תעזרו לי בבקשה! בתודה, יוליה.

erezsh

New member
אני אתן לך טיפ

אני יכול לחבר לך 50 מבחנים בדיוק על אותו נושא, ובכל אחד מהם תקבלי ציון אחר לגמרי, בטווח גדול מאוד (אולי אפילו 0 עד 100). בכל מקרה, אם לי הייתה את האפשרות להתכונן למבחן או לא בלי שיש ישנה את הציון שלי, זה ברור מה הייתי בוחר. בעצם, בחרתי בזה גם כשידעתי שזה יזיק לי לציון, אז, מי אני שאגיד משהו בנידון..

galiabz

New member
תתכונני

אני לא כ"כ יכולה לעמוד על הרציונל מאחורי הנתונים שהצגת יחד עם זאת ברור לחלוטין שאת הרוב המוחלט של המבחנים האדם הממוצע לא יעבור אם לא יתכונן וכן הלאה מה גם שרצוי שתרכשי לך הרגלי למידה מוקדם ככל האפשר. תנסי ללמוד עם חברה טובה (אבל לא יותר מדי טובה...) או למצוא את התנאים שמאפשרים לך התרכזות מקסימלית ובטווח הארוך אני בטוחה שזה ישתלם. חג שמח

למעלה