שאלה ..

שאלה ..

אני מחפשת בחור איכותי, חכם מצליחן, חייכן, ועוד כמה תכונות שלא אפרט אותם כאן כיוון שרשימת המכולת שלי ארוכה (נכון אסור לעשות רשימות מכולת, אבל יש דברים שאני לא מתפשרת עליהם). רוב הגברים, שאני מכירה מחפשים בחורות שדופות, וכשאני אומרת שדופות כוונתי לבחורות שלובשות מידה 38 ומטה.. 40 נחשב כמלאה.. הבחורות השמנות שאני מכירה שיש להן בני זוג, נראה כאילו הן מתפשרות, למשל חברתי הטובה טוענת שבן זוגה ממש לא לטעמה חיצונית, ולגבי אופיו, איך לאמר, לחברה המקסימה שלי מגיע הרבה יותר... אז בננות תאמרנה לי, מה איתכן, האם בגלל משקלכן תוותרו על גבר החלומות, תצאו עם משהו שאלמלא הייתן שמנמנות, לא הייתן יורקות לכיוון שלו, ובכלל יש כאן משהי שיוצאת מידי פעם לדייטים? אשמח לתשובותיכן

netnelaa26

New member
חלק מהבנות לא יאהבו את מה שיש לי לה

להגיד אבל בתור בחורה שמנה אני חושבת שכל בחורה שהיא שמנה היא מתפשרת על מציאת בן זוג ברור שכל בחור או בחורה בסופו של דבר מתפשרים אבל אני חושבת שאצל נשים או גברים שמנים מתפשרים יותר על מציאת בן זוג אבל יש גם אנשים שמנים שלא מתפשרים ובסוף מוצאים אם מה שהם רוצים (נדיר אבל קיים ) ואם שואלים אותי אז כן אני מתפשרת ומהנסיון שלי אני לא מוכנה להתפשר יותר על כלום אני יודעת מה אני רוצה אני יודעת מה מגיע לי אני יודעת מה אני מחפשת והדרישות שלי ממש לא בשמיים שכך אני עדיין מחכה....

netnelaa26

New member
אופס שכחתי לציין שהמראה

של אותו בחור שאני מחפשת ממש לא מעניין אותי (גם עם הייתי בחורה רזה וגם הייתי פעם ) מה שכן חשוב לי להמשך למראה שלו יכול להיות שבהתחלה הוא לא יעשה לי את זה אבל אני לא מאמינה במבט ראשון ניצוצות וכוכבים אני מאמינה שאם מכירים בנאדם מעבר למראה את מתחילה בעצם לאהוב את מה שאני רואה בו( פנימיות ) וגם את המראה ( את יודעת שהוא לא הכי יפה בעולם אבל בשבילך הוא הכי יפה )

אני מסכימה שכל בחורה מתפשרת,

ובכוונה ציינתי כל בחורה ולא בחורה שמנה. אני לא חושבת שיש כזה דבר בחור מושלם לגמרי, יש בחור מושלם עבור כל אחת ואחת, אבל גם המושלם שלה- יהיה רחוק ממושלם באמת. מושלמים יש רק באגדות. את בן זוגי הכרתי דווקא בתקופה יחסית רזה שלי, שנראיתי פצץ, התחילו איתי בלי סוף והוא דווקא לא היה הטעם שלי מבחינה חיצונית, הוא גם לא דוקטור לפיסיקה גרעינית. אבל הוא אדם מדהים ותומך ואוהב והחבר הכי טוב שלי והיום אני כבר לא רואה את הדברים החיצוניים שלא מצאו חן בעיני בהתחלה , אלא רק את האיש שלצדי (אני כן רואה היטב וברור כשהוא אומר "אחר כך"
) אני לא חושבת ולא מאמינה שבחורה כלשהי צריכה להתפשר על מישהו שיהיה טוב עבורה ואיתה. לא שמנה , לא רזה, לא מלאה ולא כל דבר אחר. אולי קלישאה, אבל בסוף- לכל סיר יש מכסה.

netnelaa26

New member
לא מאמינה שכל סיר יש מכסה אחרת

ממזמן כבר נשים רווקות שמתות להתחתן ומתפשרות היו מוצאות את עצמן כבר בזוגיות אלוואי וככה זה היה אחרת לא הייתי דואגת כל כך לגביי כמו שאני דואגת היום אני ממש רוצה קשר ואני לא בררנית אין לי דרישות גבוהות אלא להפך ואני עדיין לבד.

אני מאמינה שגם אלייך זה יגיע!

צרם לי שאמרת "אין לי דרישות גבוהות אלא להיפך" קודם כל- סליחה על ההתפרצות שלי לחייך האישיים- אבל מה זה "אלא להיפך"?! דווקא כשאנו לא מעריכות עצמנו , זה מה שעלול מאוד להרחיק בני זוג פוטניציאלים. דרישות גבוהות זה לא רק תואר אקדמאי, מראה מדהים וכו'. דרישות גבוהות , לדעתי, הן בעיקר אדם טוב, שיהיה חבר טוב, ושיהיה לך טוב איתו. לכל אחת שלושת ה"טובים" האלה הם משהו אחר לגמרי. ואני יכולה להגיד לך שהנשים המבוגרות הרווקות היחידות שהכרתי היו או כאלו שבחרו בכך (וחלקן אף חיות שנים עם בן זוג אך לא רוצות להתחתן), או כאלה שהיו כל כך ממורמרות מעצמן, שאף אחד לא רצה להיות איתן או שפשוט רצו את מר מושלם, שכמו שכבר אמרתי בהודעה הקודמת שלי- לא קיים.

netnelaa26

New member
כאשר כתבתי להפך לא התכוונתי

שהדרישות שלי רדודות או שאין לי בכלל דרישות יש לי דרישות כמו לכל בנאדם אבל הדרישות שלי לא גבוהות חשוב לי כמה דברים מסויימים שאני חושבת שהם מאוד בסיסיים שיהיה אדם טוב חבר טוב שיהיה לי טוב איתו (כמו שכתבת )שיבין אותי שיהיה בוגר מה שכן חשוב לי מנסיון העבר שלי ועל זה אני לא מתפשרת שיהיה גדול ממני בגיל לא ב 10 שנים אבל גדול ממני בשנתיים שלוש אני לא חושבת שאני מחפשת מר מושלם אבל כן אני מודה שזה קשור גם לחוסר ביטחון שלי ברגע שאני ארגיש טוב עם עצמי אני אוכל גם לדרוש דברים מסויימים שכרגע אני לא דורשת אותם מאף אדם.

אני מסכימה!

ואפילו הצצתי קצת בכרטיס שלך ובמקום אליו הוא מוביל- ולדעתי את יכולה בהחלט להרגיש טוב עם עצמך! שיהיה בהצלחה!

אני לא יודעת מה איתכן...

אבל החבר שלי מקסים! ויש לי הוכחות... נאווה????? נכון שלי מקסים? ואני אף פעם לא מתפשרת!

nikol 2 0 0 5

New member
../images/Emo45.gifחמוד להפליא!!!!

בטוח שאף אחת לא היתה מסרבת לו!!!!!! והוא מלא הערכה והערצה אליך שזה משהו........

nikol 2 0 0 5

New member
זה מתאים לשתיכן בול!!!

מעריצה את הבחורים שלכן על הסבלנות המדהימה שלהם !!!!!!!!!!

תשובה לשאלה

לדעתי אין מה להתפשר אנחנו בחורות יפות וחושניות ויש הרבה אבל הרבה גברים שאוהבים בחורות סקסיות ומלאות כמונו. לי לפחות אין בעיה עם בחורים. כרגע אין לי חבר אבל היו לי הרבה ומחזרים אחרי הרבה בחורים ומתחילים איתי בלי סוף. כך שלדעתי אישה צריכה להרגיש טוב עם עצמה ולשדר זאת וככל שירגישו שיש לה יותר בטחון ללא קשר למבנה גוף שלה יותר ימשכו אליה.

אני לא התפשרתי ניקודה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

בעלי איש מקסים, חכם, חמוד, מצחיק, כייפי ואבא נהדר
ויש ביננו אהבה גדולה מאד ובעיקר חברות עמוקה וכייפית. אין לך שום סיבה להתפשר בגלל שאת מלאה/שמנה... תאמיני בעצמך דבר ראשון השלימי עם עצמך (ואם לא אז תעשי עם זה משהוא) וכבר יבוא המתאים לך בלי להתפשר.

זה מה שכולן מחפשות לא ../images/Emo35.gif

אני לא התפשרתי
בן זוגי בחור איכותי, חכם, מצליחן, חייכן אבל לפני כל זה... בן אדם
|!
הוא חבר אמיתי, אוהב, מעניק וכל מה שרק אפשר לבקש..... אני לא חושבת ששמנות מתפשרות יותר... יש גם רזות שמתפשרות וכנ"ל לגבי שמנות... ויש ההיפך..רזות ושמנות שלא מתפשרות... אני מצאתי את שלי אך מאחלת לכל אחת ואחת שתמצא את שלה ללא פשרות וזה הכל תלוי....יש לפעמים דברים שצריך להתפשר...תלוי בגיל ותלוי אם לא נראה לה העיסוק שלו וכאלה דברים....לא בוחרים אדם על פי עיסוקו ... בוחרים אדם לפי תכונות אופי...לפי התקשורת...ועל פי עוד הרבה קריטריונים.

ר V י ט ל

New member
התפשרות זה לא הצד החזק שלי....

נסיון החיים שלי דווקא הוכיח לי שעשיתי בשכל כשהלכתי עם התחושות שלי, אני מעדיפה להיות לבד מאשר להיות בקשר צולע. לא מסוגלת להתפשר על דברים שחשובים לי וכן מה לעשות גם מראה=משיכה הוא אחד מהדברים החשובים בזוגיות.

למעלה