שאלה ..

dalfin

New member
את לא צריכה להתפשר בשום פנים ואופן

יש המון בחורים שאוהבים דווקא בחורות מלאות. לי אישית מעולם לא הייתה בעיה ומעולם לא התפשרתי, יצאתי עם מספיק בחורים עד שהתחתנתי והכרתי סוגים שונים של אנשים. בסופו של דבר את תמצאי את האחד שהוא בשבילך. אני מכירה המון גברים שנראים מעולה אבל סליחה על הביטוי הם זבל של אנשים שמתנהגים לא יפה לבנות הזוג שלהם, ואני מכירה גברים שנראים פחות טוב חיצונית ושהם מאנצים אמיתיים (תרגום / מאנצים = גברים). חוץ מזה שמראה חיצוני זה עניין של טעם. קוריוז קטן יש אצלנו גבר בשכונה שלי ולחברה שלי היה ויכוח אם הוא נראה טוב או לא. אני אמרתי שהוא נראה מעולה ושהוא סקסי לאללה(
וכן אני נשואה אבל מי אומר שאסור לחוות דעה
) וחברה שלי אמרה שהוא נראה כמו קוף. אני בטוחה שתמצאי בסופו גבר שיהיה גם לטעמך מבחינה חיצונית והכי חשוב שיהיה בן אדם, שיתן כבוד לך ולמשפחתך, שיאהב אותך ללא תנאים, שיסבול את הקריזות שלך בלי לקום וללכת, שיעזור לך ולא יקבל אותך כמובן מאליו ושיתן לך את כל מה שיש לו ואפילו יותר. בהצלחה. דליה

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif דברים כדורבנות!

ואם תשאלי אותי, זה שבעלי סובל את הקריזות שלי- ישר עושה אותו מס' 1!!

לא מסכימה

וגם לא מוכנה להתפשר וכן אני יוצאת לדייטים מידיי פעם וגם זה אחרי דיי הרבה סינונים לא מוכנה להתפשר

DREAM111

New member
גברים וזוגיות

כן מודה שאני התפשרתי והאמת התפשרתי יותר מידי והיום אחרי הקשר שבאמת חשבתי שהוא הקשר שלי חיי אני מבינה שטעיתי והורדתי מעצמי המון בכדי לשמור על משהו שכנראה לא באמת היה שם כל הזמן אלא רק חלק מהזמן. אני לא חושבת שהתפשרתי בגלל היותי שמנה אלא בגלל היותי עיוורת לדברים בגלל רצוני להיות נאהבת ואוהבת וזה כן היה לי תקופה מסויימת. היום אחרי הקשר הזה יודעת שיש דברים שלא אתפשר כמו בעבר גם אם זה יהיה במחיר אי זוגיות. הדבר הכי חשוב זה כנות יושר ופתיחות בין בני זוג ואם את שלושת אלה לא יהיה לי בעתיד אז מעדיפה להתמודד לבד למרות שאין כמו הביחד ואחרי קשר של שנתיים יכולה לומר שזה עושה המון לאישיות הביחד אבל באמת לא ממליצה לאף אחת זוגיות בכל מחיר אלא כן להיות בררניות בדברים חשובים באמת כמו שאמרה מקסי שיהיה בנאדם זה מאוד מאוד חשוב. מאחלת לעצמי ולכל הרווקות כי תמצאנה את המיועד שלהן במהרה.

חשבתי הרבה על השאלה הזאת

ואני רוצה לומר שזה קשור בדימוי עצמי שלך.איך את מקבלת את עצמך. אם את אוהבת את עצמך באמת את תחפשי את הבחור שיעריך אותך ויעניק לך את אהבה שאת ראויה לה.

צפרדעית

New member
החיים הם סוג של פשרה

לדעתי צריך למצוא את דרך המלך ולפעמים גם קצת להתפשר. הפנטזיה שיצרנו לעצמנו לגבי הגבר המושלם לא תמיד הגיונית ולכן צריך לעגל פינות. בחיים צריך להתפשר, אבל מהסיבות הנכונות. לא בגלל שאנחנו שמנות, אלא בגלל שעם השנים אנו הופכות לבררניות מידי. מאחלת לך שתמצאי אהבת אמת ולא פשרה סתמית. צפרדעית (שסירבה להתפשר ובחרה בטוב ביותר )

Agnetta

New member
מצטערת לאכזב...לא חובה להתפשר

אני ממש לא התפשרתי, אמנם התחתנתי רק "מלאה" ולא שמנה, אבל זה ממש לא הזיז לבעלי. בעלי הוא משכיל, אינטלגנטי, שנון ואפילו ציניקן לפעמים. מאוד מרשים, חיצונית מאוד נאה, גבר אופנתי. עובד בתחום ההי טק ובעלי תארים גבוהים בתחומים אחרים. מעניק הרבה לבית ולילדים. ולא הייתי מחליפה אותו באף אחד אחר. אני בהחלט לא התפשרתי. הכרתי אותו בגיל 21 לשבריר שנייה ולא התעניינתי בו בכלל (כי הוא היה בלונדיני) ובגיל 26 כאשר פגשתי בו מחדש פתאום הזיק ניצת מהרגע הראשון (עכשיו כבר רציתי בלונדינים..לך תבין לב אישה)

היי בננות

תודה רבה על תשובותיכן.. אז ככה, טוענים שאני מאד בררנית, למרות שאני מתנגדת בתוקף להגדרה, יש לי רשימת מכולת ארוכה, מודה, אך לא אוכל להתפשר על פחות מזה, כיוון שאם כך, לא אהיה שלמה עם הקשר. בפתחו של חג האביב מאחלת לכולכן בנות יקרות, פנויות ולא פנויות הרבה אהבה ורומנטיקה

dalfin

New member
כשתמצאי את האחד כבר לא תהיי בררנית

את תדעי שזה הוא גם אם הוא לא יהיה הכי יפה בעולם או הכי מצליח, אין דבר כזה בררנות, או שזה הוא או שלא. חוץ מזה שאחרי שנים של קשר זה כבר בכלל לא משנה, כי מגלים דברים הרבה יותר חשובים ומשם נבנה הקשר האמיתי. בהצלחה וחג שמח

DREAM111

New member
תודה רבה לכל הבנות על התמיכה

על המסרים ומילות העידוד. בטוחני כי באמת אסור להתפשר בעיקר לא בדברים עקרוניים כאנושיות יושר שותפות וחברות טובה.

dodo me1

New member
בנות, אתן מפתיעות.....

ברוכות הנמצאות ממני החדש אבל..... שכחתן שלכל מטבע יש עוד צד.....הצד שלו.... וכמה פעמים שאני שומע ש"אתה .... אבל שמן....." וכמה נדמה לכן שאפשר להיות ליד חברה שמשדרת שאתה לא המושלם עבורה, שאתה התפשרות..... תחשבו על זה בבקשה

למעלה