שאלה...

05287

New member
שאלה...

בכיתה ב' עשית את המבחנים ויצא שאני לא מחונן. מאז, בכל הכיתות עד בערך כיתה ח'- ט' קיבלתי מאיות ואם לא (במעט מקרים) 95+ כשאני לרוב מפטפט בשיעורים ולא מקשיב או מדמייו ומשחק עם עצמי. בכיתה ט' שמרתי על הציונים אבל התרגלתי לא לעשות כלום ושיעממו אותי הלימודים וכך גם ירדו הציונים בכיתה ט' עוד קיבלתי מאה בפיזיקה בי' 90 - 100 עדיין בלי בדיוק לשבת וללמוד וביא' כבר התדרדרתי ל70 ונכשל (למרות שלקחתי שיעורים פרטיים ועליתי לתשעים וחמש ותשעים במתכונת...) בי' בכלל הייתה נפילה כללית לכיוון השמונימים בציונים אבל בקצת פחות מבחצי מהמקצועות קיבלתי 90 +. ביא' שוב עליתי (איכשהו) מעל לתשעים ברוב המקצועות וגם אז לא התעסקתי בלימודים בבית כלל ובכיתה הייתי מקשיב בחצי אוזן או מדבר או פשוט מהרהר... למבחנים עד כיתה ט' בקושי אם בכלל התכוננתי מאז אני פשוט קורא את החומר פעם אחת ואני דיי שולט בו (אם לא לגמרי...) ואני מסוגל לצטט מעט (להחזיר למורה תשובה עם המילים שלה...) אני תוהה פשוט... אם המבחן טעה או לא?

WildBilly

New member
בשביל להצליח במבחנים

צריך זכרון טוב, ואינטליגנציה ממוצעת\ממוצעת+. לא הרבה יותר. אם לא זוהית כמחונן במבחן, כנראה שאתה לא סובל ממנת IQ גבוהה במיוחד.

05287

New member
תגובה לתגובה

הגעתי לכאן במקרה דרך גוגל וראיתי את ההודעה של mishx2 וזאת הסיבה להודעה ולשאלה שלי... שקראתי את תאור המקרה שלה שמתי לב שישנם קווי דמיון מלבד אחד מרכזי - אני לא עברתי את המבחן... כל היתר היה זהה פחות או יותר...

למעלה