וואוו אתה מעצבן....................
אמרתי שבקשר לכנפ]יים זה נכון אני לא אוהב לעשות דברים כאלה ואני גם חושב שחיות לא נועדו להיות למחמד עבור בני אדם אבל זה לא אומר שאני לא אגדל בעלי חיים שגם ככה כבר מבוייתים מה לעשות?! יש לך בעיה עם זה?! אז שב עליה! אל תעצבן אותי, ואם כל מה שאמרת זה מה שהבנת ממני אז כדאי מאוד שתתרגל את כושר ההבנה שלך לפני שאתה מדבר סתם שטויות קאפיש?! ובקשר ל"לא טבעי" זה באמת לא טבעי, התוכים וכל בעלי החיים האחרים אמורים לחיות בטבע אבל מה לעשות שיש בע"ח שמבוייתים כבר.. כמו כלבים מסוג פקינז וכו - או חתולים פארסיים שלא יצליחו לחיות בטבע לבד (לפי מאמרים שקראתי) יש גם תוכים שגם ככה מוחתמים... אז הדבר הלא טבעי כבר נעשה לא אמרתי שאני נגד גידול בע"ח.. עובדה שאני עושה את זה אני פשוט לא חושב שזה הדבר הכי הכי טבעי שאפשר לעשות ובגלל זה אני לא יודע אם אני אקצץ את הכנפיים... אולי (ואולי!) בתקופה הראשונה.. כשהתוכי כבר יתרגל אלי אני לא יודע אם אמשיך לעשות את זה - אם אביא בכלל תוכי אז אל תעצבן אותי, בסדר?! אז לפני שאתה אומר לי מה אני חושב על אמא טבע, תחשוב יותר מפעמיים! כי בכל הנושא של אמא טבע יש לי הרבה מאוד מה לומר ואני לא אתחיל לשפוך דעות בטח לא לפניך קאפיש?!