שאלה

GiTaNiTo

New member
שאלה

מה עדיף לגדל זכר או נקבה? מה המגרעות של כל אחד מהמינים? כלומר, לאחר שזכר מגיע לבגרות מינית ההתנהגות שלו משתנה? כנ"ל לגבי נקבה...

GiTaNiTo

New member
עוד שאלה

זה חשוב לקצץ לתוכי את הכנפיים? מה כבר יקרה אם לא אעשה את זה (לתוכי העתידי שלי) הייתי בפורום נוסף של תוכים ושם הבעלים אורמאים שהתוכי אוהב לטייל בבית והוא אוהב להיות בחוץ.. תוכי עם כנפיים קצוצות לא יכול להיות בחוץ בלי שהבעלים יחזיקו אותו, לא?

אל תזלזל בתוכי הוא חכם!!../images/Emo13.gif

זה לא משנה בכלל איזה מין תקנה העיקר שתראה שהתוכי חברותי !!! לגבי גזירת הכנפיים.. אם לא תגזור לתוכי את הכנפים הוא פשוט יברח לך וחבל גם בבית אם תפתח חלון או משהו התוכי יכול לנצל את הזדמנות ולברוח !!!!!!! ואם בכל זאת אתה לא גוזר לתוכי את הכנפים אתה יכול לקנות מין שרשרת כזאת ששמיים לתוכי על הרגל ובצד השני אתה מחזיק את השרשרת אפשר לקנות בכל מקום!!!!!!!!1 מקווה שעזרתי רביד

GiTaNiTo

New member
אני לא יודע...

אני מכיר מגדלים שלא מקצצים את הכנפיים והתוכי לא בורח... אגב, יש עם תוכים מערכות יחסים? אני מדבר על קוקטלים...

תקרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תעשה מה שאתה רוצה מה אכפת לי לא תוכי שלי ואתה תראה שהוא יברח לך תקרא את זה:(סיפור שקרה לי !!) בהתחלה בהתחלה שהתחלתי לגדל תוכים אז הביאו לי קוקטיל לטינו אכילת יד הוא יהיה קוקטיל חבל על הזמן !! ואני כמוך הייתי חשבתי שהתוכים לא חכמים!!! וכל פעם דחיתי את גזירת הכנפיים יום אחד אני ואחי באנו להוציא אותו התוכי נבהל מחתולה וברח לי. מה אכפת לי תעשה מה שאתה חושב אני מגדל כבר כמה שנים אז תקשיב לניסיון שלי!!!

GiTaNiTo

New member
אני חושב שהם מאוד חכמים

אני לא יודע.... אני דיי חדש בכל הקטע הזה בכל מקרה מה אתה ממליץ לי תוכון או קוקטיל? ואם אפשר, פרט את התשובה שלך :)

174M4R

New member
המלצה שלי: קוקטייל

1. הם יותר יפים (לדעתי) 2. הם יותר כחמים 3. הם יכולים לילמוד לצייץ יפה ואולי קצת לדבר מילה או שתים 4. הם יותר חמודים (לדעתי)

אתה יודע מה אני חושבת

שזה כאילו דבר נורא לעין זה באמת מה שנראה רק לך פשוט לך לחווה\חנות\אס או אס\לא יודעת מה - ותראה את כולם אני בטוחה שתתאהב באיזה אחד שם זה כאילו משהו שאף אחד לא כל כך יכול לתת לך עצות מדויקות.. אני לא יכולה להגיד לך יפה או מכוער -כי זה רק דעתך. פשוט לך.. ובטוח תמצא מישהו בטוח!

אמ..

אני יודעת שנקבה מגיעה לבגרות מינית היא נכנסת לקצת קריז נו זה ככה אצל בנות

GiTaNiTo

New member
בעעע הנה עוד בעיה עם גידול תוכים

כשנכנסתי לאתר כולשהו אז ראיתי שהדוקטור שלומית לוי עונה על שאלות וכל הזמן היא אומרת לקחית את התוכי לבדיקות אצל רופא תוכים לבדיקת כלמידיה או משהו כזה... וכשהתוכי חולה ויש המון בעיות אין לי פה בסביבה ווטרינר של תוכים (אמרו שזו התמחות בפני עצמה) מה אעשה כשאצטרך לקחת אותו לבדיקות? אין בדרום בכלל ווטרינר תוכים ואגב בקשר לנקבה נורא בא לי על נקבה...לאיזה קריז היא תכנס? מה היא כבר תעשה? אם כבר הזכר יתעצבן שהוא לא מסופק.. לא?

GiTaNiTo

New member
ועוד משהו בנוגע ליופי

אני לא מחפש תוכי מהמם.. אני לא רוצה קישוט לבית אני רוצה חיה.... כך שיותר משנה לי האופי של הקוקטיל והתוכון לא היופי שלהם

174M4R

New member
עדיין.....

זאת חייה.... אף אחד לא יכול לדעת מה האופי שלה אלא אם כן הוא מגדל אותה הרבה מאוד זמן...... אני יודע שקוקטיילים אוהבים מאוד לשחק והם מאוד ניקשרים לבעליהם.... ואני לא אומר שזה לא תופס לגבי תוכים אחרים!!! ואני חייב לציין שיש לך גישה דיי מוטעת בנוגע לתוכים....

GiTaNiTo

New member
אמממ... מוטעת?

אני בעצמי עוד לא גיבשתי גישה מסויימת לתוכים.. אולי אתה תוכל להגיד לי מה הגישה שעוד לא גיבשתי?

174M4R

New member
בבקשה... כל מה שהיית צריך זה לבקש..

אתה חושב שבגלל שתוכים זאת חייה אז היא צריכה להיות כל הזמן מחוץ לכלוב ולעוף לאן שהיא רוצה.... אתה חושב שאסור לעשות כלום לתוכי.. אתה חושב שאסור לגזור לו את הכנפיים בגלל שזה פוגע בגוף שלו ואתה חושב שלך אסור להתערב בדברים של אמא טבע או משהו כזה..... אתה חושב שלא צריך לשים אותה בתוך הכלב אלא רק בלילה... אז אם כבר היא מחוץ לכלוב כל היום ולא גזרת את הכנפיים למה שלא תיפתח חלון גם?

GiTaNiTo

New member
מי אמר את כל הדברים האלה?!

אולי תחשוב לפני שאתה סתם מדבר?! הדבר היחיד שאני חושב זה שלא צריך לגזור להם את הכנפיים.. כי אני לא אוהב לעשות דברים כאלה.. כואב לי לגזור להם את הכנפיים.. לא אמרתי שזה פוגע בגוף שלו, ממש לא! אמרתי שזה לא טבעי לעשדות את זה וזה משהו אחר לגמרי אז אל תעצבן אותי עוד משהו, אני נגד החזקת ציפורים בכלובים ביתיים קטנים כי מה לעשות - אין שם את מרחב המחיה. כמו שאני לא רוצה להיות תקוע בין 4 קירות כל החיים כך גם תוכי (פראי) אז בבקשה, לפני שאתה קובע מה אני חושב ומה הגישה שלי, תחשוב פעמיים ואל תכתוב שטויות. אוקיי?! א\לא אמרתי שום דבר על הלילה ועל אמא טבע ולא על אבא גשם, בסדר?!

174M4R

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בקשר לכנפיים אמרת לי את זה באיי סי קיו!!!
ואת כל מה שאמרתי זה מה שהבנתי מימך... אז כדאי שתחשוב לפני שאתה אומר דברים בלי לחשוב עליהם.... כמו למשל: שאתה לא רוצה לגזור להם את הכנפיים בגלל שזה לא טבעי נכון?! אז זה גם לא טבעי לשים תוכי בתוך בית נכון? התוכי פשוט מיתרגל לזה.. ותאמין לי אין לו בעיה כל כך עם זה כי הוא לומד מגיל צעיר שהוא לא יכול לעוף.. זה לא שלקחת תוכי שיכול לעוף ופתאום אתה אומר לו שהוא לא יכול לעוף..... קאפיש???

למעלה