שאלה

Nizzan Cohen

New member
תראה...

לפי טענת הכותבת בוצע כאן טקס. מטרת הטקס : פגיעה. דרך הטקס : קבירת תמונה, וכוונות רעות. מה שהפריק יקירנו מציע זה שניצור אנחנו איזה טקס משלנו, שמיועד להפוך את כוונת הטקס המקורי בעזרת תפיסה מחודשת של הסימבול בקבירת תמונה באדמה
. בעצם ההצעה שלו היא ללכת בגישה של "מעז יצא מתוק"
. Blessed Be !

Monsieur D

New member
האמתי, פשוט מאוד

התמונה מייצגת את האיש בתקופה קשה שלו, כששום דבר לא הצליח לו. קבירת התמונה באדמה מייצגת את סיום תקופת הכישלון ותקופה חדשה- הצלחה.

The Patryn

New member
בואי אני אגיד לך במה אני מאמין...

אני מאמין במה שנקרא קארמה. מעין "חשבון" שיש לכל אדם עם השמים. ישנם כל מיני כישופים בעולם, והרבה דרכים להגן מפניהם, אבל לדעתי הדרך הטובה מכולן היא לחיות חיים טובים ומועילים, להיות בעלי לב טוב ולעשות מעשים טובים. זו ההגנה הכי טובה מפני כל כישוף שלא יטילו עליכם. שלא לדבר על זה שאת כל האינפורמציה את לוקחת מאיזו מגדת עתידות מפוקפקת. אל תאמיני לכל מה שאומרים לך! בטח לא למה שאיזו זקנה שקוראת בקלפים אמרה! קחי כל מה שיוצא מהפה של אנשים כאלה בערבון מאוד מוגבל, וככה תמנעי מעצמך הרבה עוגמת נפש.

RainBird

New member
אוקי. דבר ראשון, הכישוף הזה מוכר. הטלת כישוף היא כמו הורדת סכר, אי אפשר לעצור את המים. הם נפרדו. *עכשיו* הכישוף מיצה את עצמו. זאת אומרת אין יותר כישוף כי מטרת הכישוף בוצעה. במקרה שהריטואל היה גורם להם להשאר בנפרד, זה כבר דבר אחר. ופה צריך הסרה וטיהור. אפשר ליצור גם כישוף משיכה, שינגוד את הכישוף הקודם. אבל אני מאמין שצריך לעשות סוף להתערבות המאגית במקרה זה. אם הקרמה תרצה והאהבה חזקה מספיק, שום כישוף לא ישמור עליהם בנפרד. ואם לא, אז לא. בכל אופן צריך לפנות למכשף/ה כדי לחוש את המצב ואת האנרגיות במקרה הזה ספציפית. ארדן

לא נכון

זה לא קשור לכמה האהבה חזקה או לא. 5 שנים הם היו ביחד!!! האהבה הייתה מספיק חזקה.עובדה הם אמורים להתחתן יותר נכון היו אמורים להתחתן בעוד חודש! הייתה אהבה יותר מידיי חזקה. אך הכישוף הזה גרם להם להפרד.והוא עדיין אוהב אותה,הוא אמר לה את זה אך משום מה לא רוצה לחזור אליה. אני רק רוצה שצעזרו לי ולה לצאת מהמצב שנוצר. בבקשה מכם!

RainBird

New member
ויש אהבות שמיצו עצמן. אבל שוב, כל מקרה לסוגו. מכשפה מקצועית יותר צריכה לראות. ארדן.

Ohad18

New member
../images/Emo45.gif

צודק, זה שאנשים הם חמש שנים ביחד לא אומר שהאהבה שלהם חזקה, מעבר לזאת - חמש שנים זה לא הרבה בכלל...

galzgalz

New member
שאלללה דחוףף זה רע....

איך בודקים אם עשו על מישהו כישוף??? איך יודעים את זה?? אני חושש שלאחותי עשו משהו כזה ואני מפחד.... אם אתם יכולים לפרט את הדרך כולה אני ממש יודה לכם...

למעלה