שאלה

שאלה

הטילו על בת דוד שלי כישוף.אמא שלה הלכה למגדת עתידות ואמרו לה ששמו את התמונה של בת דוד שלי בקבר,ז"א קברו אותה.האישה שעשתה זאת היא האמא של החבר שלה.עכשיו הם נפרדו והם היו צריכים להתחתן עוד חודש.נראה שהכישוף השפיע עליה חזק. השאלה שלי היא איך מוציאים את הכישוף ממנה?איך לגרום להם להיות ביחד ולהתחן בעוד חודש כתמוכנן? אנא עיזרו לי זה נורא חשוב.היא כמו אחות בשבילי.

לא יפה...

אההה ... האמת שיש כל מיני כישופים שהבחורה עצמה יכולה להחזיר את הגבר שלה... (ואם הוא אוהב אותה אז זה יהייה עוד יותר קל...) תגידי סתם לידע כללי.. מה שהאמא הזאת עשתה בעצם גרם להם להיפרד????

אממ..

אני יודעת שהיא רצתה שהם יפרגו,היא שנאה אותה מההתחלה. אח"כ הם נפרדו,הוא פשוט קם ועזב אחרי 5 שנים שהם ביחד והוא אהב אותה מאוד. אח"כ נודע שאמא שלו לקחה תמונה שלה וקברה בבית קברות. אז נראה לי שכן,היא רצתה שהם ייפרדו

ממש לא יפה!!!!!!!

איזה אמא רעה אלוהים איך אפשר לעשות דבר כזה לבן שלה?????? תשמעי תשלחי לי למייל שלי הודעה ואני כבר יעזור לך!!!!!!!!

ללא נושא

תראה תלך לקבר בשעה 12 בלילה תוציא את התמונה ותשרופ אותה ופעם הבאה אל תקשיב לאנשימ שלא מבינים.

I am a freak

New member
../images/Emo26.gif

תלכו למומחה ותנסו לתעל את האנרגיה הרעה שאמא שולחת לשני מצבים 1. בחזרה אל האמא 2. תהפכו את האנרגיה הזו לדבר טוב בנוסף, קבירת תמונה של אדם יקר זהו מעשה טוב ומלבב. אם לא הייתם פסימיים ולחוצים- הייתם יכולים לנסות ולהבין שלכישוף מסוג זה יש הלשכות של הגנה וביטחון- ויכול להיות שלא זאת הבעיה שלכם
הפריק.

The Patryn

New member
הטקס הוא רק סמלי

אתה לא יכול להגיד שקבירת תמונה של אדם זה דבר טוב ומלבב, כי אתה לא יודע מה היתה הכוונה מאחורי הקבירה. אם מי שקבר את התמונה תעל את האנרגיות על מנת לפגוע אז שום דבר טוב ומלבב לא יצמח מזה.

מסכימה

לא יכול להיות שזה דבר טוב! תמונה בבית קברות?????????????? זה דבר טוב??? לא הגיוני! כי מאז קבירת התמונה החבר שלה זרק אותה בלי סיבה,פיטרו אותה מהעבודה,עכשיו היא מובטלת,היא עשתה תאונה..ממש הרבה דברים רעים קרו לה.

I am a freak

New member
בהחלט../images/Emo70.gif

אני לא יכול להגיד דבר כזה- אבל אני יכול להגיד שאפשר לתעל את האנרגיות שנשלחות לאותו אדם ולסביבתו- למטרות טובות- או פשוט להחזירן לשולח. בנוסף, יצירת מגן לאותו אדם תוכל לעזור- כי אני בטוח שאותה אם היא לא סברינה [במידה והיא זו שבצעה את הכישוף]. הפריק.

.m

New member
אתה טועה

קבירת תמונה של אדם (יקר או לא יקר, זה לא רלוונטי), אינה דבר טוב, וההשלכות שלו אינן מגינות. בלי להכנס לפרטי הפרטים של הכישוף הספציפי הזה - בית קברות נחשב (ביהדות, אבל לא רק) למקום טמא. זו אחת הסיבות שאסור להכנס לבתי קברות עם קמיעות, סגולות ושאר ירקות (הם נפסלים). זו גם הסיבה שקמעות פסולים נגנזים בבתי קברות.
mai

I am a freak

New member
אתה לא מועילים

אנחנו אמורים להוריד לבחורה את הלחץ- ולא להגביר אותו. כמה תגובות לכול מי שהגיב להודעה שלי 1. בית קברות זה דבר טמא לפי היהודת. יופי, אני לא יהודי... ואני מתנגד לכך בתוקף. בית הקברות זהו מקום נחמד בו אנשים מסיימים את החיים שלהם, נפטרים מהצרות להם ועוברים הלאה. שם, האנשים משלימים את המהות שלהם ותוזכים לפגוש ביישות האלוהים שיצרה את הכול, הם זוכים לפגוש אלוהות. בנוסף, ע"פ היהודות, גם השירותים זה מקום טמא- בגלל שמשחררים שם את הצרכים שלך. נשמע הגיוני ששמים בית קברות ושירותים על אותו הכף
2. לקבור תמונה באדמה זה דבר טוב מבחינתי. האדמה- זהו היסוד שמציין בטחון והגנה. לכן, בעזרת תיעול נכון של אנרגיה- אדם שתמונתו נקברה באדמה וזכתה להגיע לאמא אדמה- יזכה לבטחון והגנה ממנה. 3. ברור שהכול תלוי בתיעול של האנרגיות, אבל- הכוונה שלי הייתה זה שבני המשפחה צריכים לנסות ולהפוך את האנרגיות השליליות שהם מקבלים מהאמא של החברה- ולהפנות אותן אליה בחזרה או לנסות ולהפוך את זה ליעיל וטוב. הוצא מהקשרו. הפריק.

I am a freak

New member
*אתם לא מעילים

תיקון
אנחנו אמורים להוריד לבחורה את הלחץ- ולא להגביר אותו. כמה תגובות לכול מי שהגיב להודעה שלי 1. בית קברות זה דבר טמא לפי היהודת. יופי, אני לא יהודי... ואני מתנגד לכך בתוקף. בית הקברות זהו מקום נחמד בו אנשים מסיימים את החיים שלהם, נפטרים מהצרות להם ועוברים הלאה. שם, האנשים משלימים את המהות שלהם ותוזכים לפגוש ביישות האלוהים שיצרה את הכול, הם זוכים לפגוש אלוהות. בנוסף, ע"פ היהודות, גם השירותים זה מקום טמא- בגלל שמשחררים שם את הצרכים שלך. נשמע לך הגיוני ששמים בית קברות ושירותים על אותו הכף
2. לקבור תמונה באדמה זה דבר טוב מבחינתי. האדמה- זהו היסוד שמציין בטחון והגנה. לכן, בעזרת תיעול נכון של אנרגיה- אדם שתמונתו נקברה באדמה וזכתה להגיע לאמא אדמה- יזכה לבטחון והגנה ממנה. 3. ברור שהכול תלוי בתיעול של האנרגיות, אבל- הכוונה שלי הייתה זה שבני המשפחה צריכים לנסות ולהפוך את האנרגיות השליליות שהם מקבלים מהאמא של החברה- ולהפנות אותן אליה בחזרה או לנסות ולהפוך את זה ליעיל וטוב. הוצא מהקשרו. הפריק.

The Patryn

New member
הכל טוב ויפה...

"נגיד" שבית קברות זה מקום סימפטי ונחמד בו אני מתכוון לבלות את החופשה הבאה שלי, זה עדיין לא עוזר לבחורה. גם להגיד דברים כמו "בני המשפחה צריכים לנסות ולהפוך את האנרגיות השליליות שהם מקבלים מהאמא של החברה- ולהפנות אותן אליה בחזרה או לנסות ולהפוך את זה ליעיל וטוב" לא בדיוק מועילים, כי זה דיבורים באוויר. איך בדיוק בני המשפחה אמורים "להפוך" את האנרגיות? יש בכלל כזה דבר אנרגיות רעות ואנרגיות טובות? ומי בכלל אמר שמקור כל הצרות הוא באמת בתמונה שנקברה בבית הקברות??? לפי מה שהבנתי אין שום הוכחה, חוץ כמובן מחזיונות מפוקפקים של מגדת עתידות, לכך שנקברה איזושהי תמונה באדמה. אני מציע לכותבת ההודעה לבדוק את הנושא לפני שמחליטים שהשטן סוגר חשבונות עם הבת דודה, ולראות מה מקור הבעיה. חשבתם אולי לדבר עם האמא ולבדוק את הטענות נגדה? אולי עימות כזה יוכיח שהאמא לא עשתה דבר, ואולי אם היא כן עשתה ניתן באמצעות דיבור לשכנע אותה לבטל את המעשה. בכל מקרה אני כבר כתבתי את הדעה שלי לגבי מה ההגנה הכי טובה נגד כישופים, שדים, רוחות, דיבוקים ושאר ירקות, ואני באמת מאמין בכך.

Nizzan Cohen

New member
אוקי...

בקבורה, הושקעה כוונה מסויימת שמנטבת את האנרגיות לרעה. אם קבורת התמונה תיתפס כרעיון חיובי אצל ה"קורבן" אולי ההשפעה תיתהפך
. לא כן ?!

I am a freak

New member
אל תגלה להם....

הם שקועים בסטראוטיפים ובחינוך שהחברה נתנה להם- למרות שהם אמורים להיות האנשים הכי אינדוידואלים בחברה שלנו. הפריק.

Nizzan Cohen

New member
אגב סטריאוטיפים...

"הם אמורים להיות..."
. יקירי - יש ויש
. ואף אחד לא לגמרי נקי מחשיבה סטריאוטיפית
.

shataltal

New member
וזה מעלה שאלה מעניינת

לגבי כלל הארכיטיפים. נניח לצורך העניין שלקבירת התמונה יש השלכות שליליות - היא מזוהה ע"י הכלל כדבר שלילי. האם זה ישנה אם אישית אני אחשוב שזה דבר חיובי או שקו המחשבה הזה ישב שם כהגנה על ה"אמת" שתשב בכל זאת בלא (תת?) מודע? ניקח דוגמא. המלאך מיכאל משוייך ליסוד האש, צבע אדום, גלימות סגולות, נשק חרב. אני מחליט, לאחר מחשבה או באופן שרירותי, לשייך את מיכאל ליסוד המים, צבע ירוק, גלימות חומות ונשק עוזי (סתם, למרות שתודו שזו מחשבה די משעשעת). האם זה "יעבוד" באותה עוצמה כמו השיוך הנכון (או יותר נכון, המקורי?) (או אפילו יותר נכון, השיוך על פיו הרב)? האם כל אחד צריך למצוא את ההתאמות שלו שהכי עובדות לו עבור כל ארכיטיפ או שיש להם הכי הרבה כח אם משתמשים בהם בצורה ה"נכונה"?

וסתם כקוריוז

עפ"י הקבלה, מיכאל אכן משוייך ליסוד המים. זה הארכיטיפ היהודי, פחות או יותר...

למעלה