שאלה?

האחת segal

New member
שאלה?

הייי מה שלומכם? מה המצב? איך עבר החופש של יום העצמאות? מישהו כבר חשב אם לצאת לקורס מדמי"ם? גלבוע אימפריה
גלבוע זה אני
גן נר אימפריה.

שלום לך!

אני בסדר. תודה! מה איתך? אני בטוחה שאנשים פה חשבו על לצאת לקורס מד"מים.. וכשאנשים יבואו אז הם גם יענו לך על השאלה הזאת! =) חחוץ מזה גם לי יש שאלה.. מי את?? שאלת מי יוצא לקורס מד"מים אז אני מסיקה מכך שאת בי'.. כתוב שאת מגלבוע > גן נר אז אני אשמח אם תשלימי את החסר.. =) יומטוב!

s h e e p i t

New member
ככה:

שלומי בסדר... עייפה ביותר... ככה זה שהולכים לישון ב-8 בבוקר וקמים ב-12 בכל אופן החופש מעולה וקורס מד"מים ? עדיין בהתלבטות...

תשובה

לא רע תודה :) החופש עוד לא עבר אבל עד כאן ללא תקלת חשבתי על מד"מים אבל החלטתי שפעם אחת זה מספיק... (להגיב בכוח, גם כשאין על מה :/ )

לדעתי...

זה לא ממש ככה... הקורס מד"צים לדעתי הוא חוויה ממש כיפית, אבל קורס מד"מים הוא קורס הרבה יותר טוב, יש פחות אנשים ובגלל זה הוא יותר אינטימי ומכירים הרבה אנשים. הקורס הוא ממש שונה מקורס מד"צים. אני נהניתי בקורס מד"צים, אבל לא כמו שנהניתי במד"מים. לדעתי- ממש כדאי לצאת. אם המד"מים יהיה גם השנה בירושלים- זה ממש טוב. בירושלים (איפה שהיינו) יש בסה"כ שני בניינים (עם הרבה מדרגות...), ככה שבהפסקות כולם יורדים לאותה חצר, וככה באמת מכירים יותר אנשים.

א ל ו ש ה

New member
חחח... יעל... נראה לי שלא הבנת...

אם את מנסה לשכנע את טיילר לצאת למד"מים זה לא ילך לך... הוא הולך לגרעין...

דווקא את זה הבנתי... ../images/Emo8.gif

אני דווקא יודעת שהוא בי"ב... אבל אמרתי את זה בתגובה למה שהוא אמר על המד"מים (שקורס אחד הספיק בשבילו)...

go golan go

New member
אה... אז בסדר....../images/Emo13.gif

דרך אגב- זאת עדיין אלה. חזרתי לשם הישן והאהוב.....

kedeman

New member
הייתי רוצה לצאת למד"מים

לא נתנו לי כשהייתי ב-י..... אני בעד לצאת אני לא הייתי... אני גם לא אהיה השנה מן הסתם....

kedeman

New member
קריאה סלקטיבית....

זה כזה דבר יפה!!! העיקר שעדי הבינה מזה משהו שלא אמרתי (עדי... תקראי שוב בבקשה!!)

בעעע התכוונתי למד"מים.. =\

נכתב שם איכשהו מד"צים.. חשוד ביותר..
כתבת שלא נתנו לך בי' לצאת למד"מים? למה? הבלבלתי!! אז מה? =\

תשובות

שלומי מצויין... תודה! החופש היה טוב מד"מים... אני רוצה לצאת , אבל זה גם תולי המושב - אם הוא יוציא אותי (אבל לא נראה לי שתיהיה עם זה בעיה)

ערב טוב.

ברוכה המצטרפת הנה (בהנחה שאת מצטרפת ורמיזה חזקה ל-כן!) מה שמך? היית במד"צים? אני בסדר, תודה. החופש.. היה יכול להיות יותר טוב ו.. אני אכן יוצאת למד"מים.

WillbiTe

New member
אנ יוצא..ולא לשכוח

יש לי יום הולדת ביום שבת של הכיף מדצים..!!

למעלה