שאלה?

בעעעע

אני יודעת שזה לא ארצי! וגם (נראה לי) לא מועצתי.. אבל אצל הרב זה בערך באותו איזור של זמן.. בגלל זה שאלתי אם אצל מישהו התחילו לפרסם את זה.. חוץ מזה אני ממש לא לחוצה.. סתם עשיתי את הפרצוף הזה..
=)

s h e e p i t

New member
אני לא בטוחה...

ארצי זה בטח שלא! אבל מועצתי יש סיכוי לפחות אצלינו זה ככה.... יש במועצה את המבחנים העיקריים ובמושב בנוסף יש שיחות עם המדריכים ועם המד"ב של המושב...

Miss Understood

New member
אממ אצלנו זה כן מועצתי ודידי אני לא

יודעת מה אצלכם אבל לנו זה ב7.5 בבוקר של המחנה של ד-ו(עוד פעם נדחה מפסח)וזה לא רק ראיונות, אז האמת זה קצת מלחיץ אותי...

הנה נורית..

ידעתי שצריכים להתחיל פרסם את זה.. בגלל *זה^* שאלתי אם אצל מישהו פרסמו.. ומה יש אצלכם חוץ מראיונות? (ונראה לי שגם אצלינו זה לא רק ראיונות.. אני אדבר עם אנשים פה.. אולי אמרו משהו בפעולה האחרונה (שבכלל לא פרסמו ושכחתי להגיע.. (היא לא הייתה באותה שעה=\)) ובקשר למועצתי? לא בטוחה.. המועצה קטנה מאוד אז לא יודעת מה יעשו בהצלחה!! =))

kedeman

New member
כשאני הייתי טטניק.....

אוי... נוסטלגיה אני מאמין שבכל מועצה המיונים הולכים אחרת גם היום המיונים בעמק שונים ממה שהם היו אז לנו היה אחר צהריים של מיונים. שהיינו בקבוצות ותיצפתו עלינו וכאלה והיה ראיון במושב והפעולות כל השנה ומחנה פסח אל תתרגשו מזה, תהיו אמיתיים ואל תדאגו - עדי בטוח תהיה במד"צים ואני מאמין שכולכם תגיעו לקורס זה או אחר גם מד"חים זה אחלה קורס

חוצפן!

"ואל תדאגו - עדי בטוח תהיה במד"צים ואני מאמין שכולכם תגיעו לקורס זה או אחר גם מד"חים זה אחלה קורס " אמן לא תיהיה גרעינר! אמן!

kedeman

New member
לא הבנתי

מה אמרתי רע? עדי דואגת שהיא לא תצא למד"צים אבל.... היא בערך הטטניקית שיחידה במועצה שלה שממש פעילה - בטוח מוציאים אותה למד"צים ואני בטוח שכל הטטניקים פה בפורום יגיעו לאיזשהו קורס מד"צים זה אחלה אבל גם מד"חים זה אחלה... כל אחד עם מה שמתאים לו

אבל למה ניראה לך

שרק עדי תצא למד"צים מפה?! אני מכירה מפה 3 ט'ניקיות! טלי, חן ואני. שלושתינו אם נרצה נצא למד"צים! אני מבטיחה לך! כתבתי הודעה באורך של קילומטרים עם כל הדברים שעשיתי בשנה הזאת להוכיח לך שגם אני מאוד פעילה כי זה קצת הרגיז אותי. אבל זה כבר באמת היה ארוך בצורה מטורפת ומוגזת אז מחקתי. רוצה פירוט מלא? בשמחה. תבקש. אבל תאמין לי שגם אנחנו יכולות להתקבל כמו כלום!

go golan go

New member
אני בדרך כלל לא נוטה לעמוד לצידו של

שי, אבל אני באמת לא מבינה מה הוא אמר לא בסדר... הוא לא אמר שומדבר רע על אף אחת, הוא לא אמר שאת לא תגיעי למד"צים. מה שאני הבנתי ממנו שהוא מאמין שכל אחד יגיע לקורס ולמקום שמתאים לו- ואם מה שמתאים לך זה מד"צים, אז אחלה. את תהיי במד"צים. ובאמת שאין לי נטיה להיות בצד של שי- אבל באמת שהוא לא אמר שומדבר רע עכשיו....

אבל אבל אבל ..

זה היה בצחוק! כשאמרתי לו שהלוואי ולא יהיה גרעינר! הוא יהיה גרעינר, ברור! ולא סתם אלא גרעינר שלי! (חחח פשוט כי החלטתי, אין על זה ויכוח בכלל!) אבל הוא פשוט היה נורא החלטי שעדי תצא בטוח וכל השאר כאילו .. טוב .. יצאו לאנשהו ..

המצחין

New member
הלוואי ששי יתאבד במיונים

אני כל כל רואה שאם מקבלים אותי לגרעין עודד, אני נופל עם שי קדם ורותם בן עמי בגרעין. שי זאת לא בעיה כי הוא יתאבד על המקום. זה יכול להיות קטע ממש מצחיק משום שהוא הבטיח שהוא יעשה כך. אבל אי אפשר באמת לנסות להכיר את המשפחה בגרעין!!

גזר-

אני לא דואגת שאני לא אגיע למד"צים (מצד שאני אני לא אומרת שבטוח..) את זה המדריכים יחליטו.. חח מה שיהיה יהיה.. ואני בטוחה שלטובה! =) ותודה על האמון בי.. זה חשוב לי!

Miss Understood

New member
תודה בובה..אצלנו יש כל מיני דברים

נגיד זה בשטח המחנה אז בטח יהיו כל מיני הפעלות של שיתוף פעולה ודברים כאלה..הבעיה שאני לא מתה על השכבה שלי וזה מעצבן שאני צריכה לעבוד איתם...לא נורא נשרוד

למעלה