שאלה?

אתה לא חושב שהוא הוציא כבר מספיק

מילים רעות?? נווו ספר!! הוא לא יכול לעשות לך כלום!
ספררר! לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי

חחחחח לא יכול לעשות לי כלום..

הוא ממילא לא עושה לי כלום ובפעם האחרונה שהוא ניסה לללכת מכות איתי על הדשא בטיול חרמון הוא ראה מי הגבר שבינינו ויש עדים..

חחחחחחח "לחץ חברתי" !!!

ועוד זה מגיע ממך ויינרית! טיפה מושפעת מארז אה? חחחח סלחו לי אבל זה נורא שיעשע אותי! :))

אה? ארז?

מה הקשר?! את לא מבינה שאני לא בקשר איתו?! ואני מכירה את זה בכלל ממקורות אחרים.. מה הקשר אבל?

חחחח כי .. כי .. לחץ חברתי!

את לא מכירה תשטות הזאת שלו עם המדורות וה"לחץ חברתי"?? וזה לא קשור, אני יודעת! אבל הייתי חייבת זה ממש הצחיק אותי!!

עזבי את זה שהבצפר גדול..

לא מתחברים עם כל האנשים שיש שם.. ביחוד שהם גם לא מאותה שכבה שלך.. לא יודעת לי יש את החבר'ה שלי לו יש את החבר'ה שלו ובין השאר יש לנו חברים משותפים.. אבל לא יוצא לי לראות אותו ממש.. לא מסתובבים באותם מקומות לא יושבים באותו מקום.. תשאלי אותו עלי אני בספק אם הוא ידע מי אני.. (בשם!)

אבל.. זה.. לא.. ../images/Emo10.gif

לא התכוונתי.. הוא.. הוא פשוט אמר את זה ככה.. זה לא יפה ככה לעשות! להגיד דברים כאלה ולא לספר! ו.. לא אכפת לי! אתה יודע שזה הכל בצחוק.. נכון?? =)

חחחח תגיד תודה שהיית !!!

אני אומרת שעם הקורס מש"צים זה לא יקרה שוב! ובכלל אני אומרת תיהיה מש"צ!

THE sky angel

New member
בלי נדר גמאני :) חיחי אם יחליטו

שאני טובה מספיק... אני מקווה שכן כי כי כי במועצה שלנו ממש הכל פוליטיקה אז תחזיקו לי אצבעותתת !!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo36.gif*מחזיקים אצבעות

* (בעעעע) חחח זה היה הכי קרוב שמצאתי..
בהצלחה! לכוולם.. =) אגב.. מישהו יודע מתי אמורים להיות המיונים (למד"צים)? אצל מישהו כבר התחילו לפרסם? (יש עוד חודש וחצי בערך.. אמאל'ה
)

חחח ויינרית זה לא ארצי!

זה גם לא מועצתי עד כמה שידוע לי .. פשוט במושב חחח האמת שגם אני פעם הייתי לחוצה מהמיונים האלה, אבל כולם צחקו עליי על זה אז הבנתי שאני סתם היסטרית. זה סתם כזה .. יושבים מולך המד"בית, הגרעינר ואיזה רכזת. אולי גם המדריכים שלך .. לא יודעת ממש. זה לא כזה ביג דיל. זה גם לא שמה שהולך שם קובע הכל, בסך הכל הם כבר יודעים גם ככה את מי הם רוצים לקחת. הם מכירים אותך וחוץ מזה גם היית טרומפית שנה שלמה והם יודעים כמה היית פעילה וכל זה.

למעלה