שאלה....

אני פותחת מועדון חדש...

מועדון ה- "איך מוציאים מישהו מהראש?" בבעלותי נמצא המועדון "פיצול אישיות" וחברים בו-אני{איצי},יאיר{מיצי}סיון{מיקו}ואנה.{לודעת מי הפיצול שלה,עוד לא ייצא לנו לדבר.} מי שרוצה להצטרף למועדון ולקיים מפגשי צ'אט מדי פעם מוזמן לפנות אליי ל- אייסי- כתוב למטה. מסנג'ר- כתוב למטה. תיבת מסרים- שם למעלה... ההצטרפות למועדון היא חופשית ואין דמי מנוי מכיוון ורבים התלוננו לפניי במועדון פיצול האישיות שמיליון שקל הם יותר מדי לחודש..לכו תבינו משוגעים...

בטח..חופשי חומד.

הרגע עלה לי רעיון נחמדית לכל המצטרפים למועדונים וגם לישנים שמביניהם,אני אשלח לכם כרטיס חבר במועדון,אתם תמלאו אותו והופ! אתם חברים במועדון שלי... אם בא לכם על זה,תצרו איתי קשר כבר.. נ.ב: תגידו לי להתחדש כי שיניתי מסנג'ר...חחחח...{אני מופרעת..} דרוש.

תודה לך..ואני אשלח לך בקרוב...

נ.ב: בלעט= שרמוטה. חחחחח...רק אתמול גיליתי...ואני אוהבת ת'מילה הזאת!..אחלה של מילה..

sh53

New member
לא נראה לי שמיצי במועדון עכשיו

מישהי נכנסה לו חזק לראש ועדיף שגם תשאר שם חזק וכמה שיותר זמן.

ולי נראה שכן...מיצי יחליט כבר לבדו.

אין קשר בכלל לחברה החדשה שלו לבין המועדון שלי. מיצי הוא ידיד שלי והוא כבר במועדון,שמור לו שם כיסא מיוחד...בלעט.

enjoi butterfly

New member
המממממ

אני לא רוצה להגיב לנשוא השיחה שביגללה אמרת את זה.. אבל משהו כן יש לי להגיד... שיה תשאר שם תמיד תשאר!!!!....ומה שאני מרגיש אליה לא יפסק לעולם רק ילך ויגבר!!!!!....זהו..
שבוע מקסים שיהיה לך ולכולם בפורום שלדעתי הכי טוב בתפוז...

דנדוש 69

New member
אמממ.. אז ככה..

בתור אחת שהייתה צריכה הוציא מישהו מהראש כבר כמה פעמים.. אני חושבת שהכי טוב זה למצוא מישהו אחר..אני לא אומרת שתקפצי ישר על הבן הרשון שאת רואה, אבל תצאי למקומות, תבקשי מחברות שלך שיכירו לך בנים שהן חושבות שיתאימו לך.. את יכולה גם להקדיש יותר זמן ללהיות עם חברות, את תראי שאת תהני מכל שנייה איתן.. ועם הזמן תפסיקי לחשוב עליו.. שיהיה בהצלחה..

sh53

New member
זמן+סבלנות+להמשיך בחיים

יודעת שקשה, אבל לקחת את הזמן שלך ולא להיות לחוצה מזה שאת עדיין חושבת עליו (איך אפשר לשכוח מישהו שרואים אותו כל הזמן ועוד עם מישהי אחרת? מן הסתם זה יותר קשה מאשר מישהו שהקשר נגמר ולא מתראים יותר), את צריכה להיות סבלנית כלפי עצמך, לא לכעוס שאת לא מצליחה לשכוח אותו (הבעיה במטרה שמגדירים לעצמנו - לשכוח אותו - אנו שואלים את עצמנו את מי לשכוח? מה המטרה? ואז נזכרים בו ישר), לכן לא להגדיר לך למטרה לשכוח אותו, אלא להמשיך הלאה בחיים כרגיל, לבכות כשצריך, להתפרק כשצריך, אבל לדעת להעזר בחברות כשצריך עזרה ולאזור מהן כוחות כדי לרפא את הלב.

sh53

New member
ממליצה לך לקרוא את כל השרשור

אני בטוחה שמשהו ייראה לך או יתן לך נקודת מחשבה, למשהו מסויים תתחברי, כי סה"כ הרבה ענו כאן - ואם לא תמצאי משהו "שמדבר" אלייך ממש או שקשה לך ליישם את העצות שקיבלת כאן, כמובן לחזור אל הפורום וננסה לראות איך אפשר לעזור לך.

למעלה