שאלה....

וונקי

New member
שאלה טובה

איך מוצאים משהו מי ראש עוסקים בדברים אחרים כגון לקורא ספרים טוליזה מחשב. לצאת עם חברות לנסות להכיר אחרים ולנסות כמה שפחות לחושב אליו

האחמית

New member
הבעייה היא..

שזה לא עזר עד עכשיו... והוא גם כותב במקומות שאני כותבת בהם, והוא בתנועת נוער שאנחנו כל הזמן עושים איתם שיתופי פעולה, ותמיד מישהו טורח להזכיר לי אותו איך שהוא..לא יודעת..הוא פשוט לא יוצא לי מהראש..כמה שאני מנסה....=(

As היחידה

New member
חשבתי שדברנו על זה והסכמת איתי?../images/Emo23.gif

כנסי לאיסיקיו... אני יעשה לך שוב הרצאה עד שתכניסי את זה לראש
יהיה טוב..

וונקי

New member
הממ

צריך המון כוח רצון להוציא משהו מי ראש אם מזכרים את השם שלו את פשוט צריכה להגיד לעצמך צא לי מי ראש צא צא ואז בסוף הוא יצא לך מי ראש ואם הוא עדיו לא יוצא לך מי ראש מי אני יכולה להגיד לך חוץ מי זה שאת כנראה אוהבת את בנאדם הזה יותר מדי

האחמית

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

אני מניחה שבאמת אני אוהבת אותו יותר מידי...במיוחד שלמרות כל מה שאמרו לי עליו בזמן האחרון (וזה לא דברים טובים) אני עדיין לא מפסיקה לחשוב עליו..

morpheus211

New member
הייי

הי זו קרן, ואני כותבת מהמשתמש של חבר שלי , לדעתי , אםאת אוהבת אותו, למה לנסות להוציא אותו מהראש?

האחמית

New member
אני צריכה להוציא אותו מהראש...

היינו פעם יחד...ועכשיו הוא יוצא עם חניכה שלי.... והוא עשה לי בדרך הרבה דברים.. דיי פוגעים וזהו..אני צריכה פשוט לשכוח אותו... אבל אני לא מצליחה....!

וונקי

New member
תראי

את צריכה נורא נורא לרצות להוציא אותו מי ראש בכול כוח תנסי הכי חזק שאת רק יכולה ועוד דבר אם הוא עשה לך דברים זה יכול להיות בגלל שהוא בעצמו מנסה לשכוח מימך

As היחידה

New member
שירנוש ../images/Emo23.gif

אני מקווה שעזרתי לך.. אחרי כל ההרצאה הענקית.. =\ בחיים לא כתבתי כל כך הרבה.. אני מפחידה את עצמי.. יהיה טוב-תזכרי את זה. ותזכרי את כל מה שכתבתי..
ביי ביי

As היחידה

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo23.gif

אין דבר כזה... אבל אין לי מצב רוח לכתוב שוב הרצאה
חח אני אכתוב בפעם אחרת..

תות15

New member
תשמעי..

אם את באמת רוצה להוציא אותו מהראש- תצליחי.. הכל פסיכולוגי ואת יודעת את זה.. כנראה שאת לא באמת באמת רוצה לשכוח ממנו..

למעלה