שאלה

DaviX

New member
אל תחפשי דברים מוחשיים

את לא תמצאי, ואני מאמין שיש. אצל הרבה מהאנשים שכן מתעסקים באומנות הכישוף אין את החשק או הצורך ללכת ולספר לאנשים אחרים. ואני חושב שגם אם מישהו יספר לך, את לא תאמיני. הרי אם היית מאמינה, לא היית שואלת.

ToryMaster

New member
תשובה מתחמקת

אל תתחמק מתשובה, אם יש לך מה לספר, תספר, אם זה אישי מדי, אל תספר. אל תתחבא מאחורי תשובות "מחוכמות" סטייל "גם אם אני אספ רלך לא תאמיני"

DaviX

New member
לא מתחמק

אני רק אומר שמי שמגיע ממקום של "אני לא מאמין, תוכיחו לי שזה קיים" ישלול כל הוכחה על הסף עם הסבר זה או אחר. מי שבא ממקום של "אני רק מחפש הוכחות בשביל להיות סגור באמונה שלי בזה" יקח את ההוכחה הראשונה ויאמין בה.

ToryMaster

New member
מה זה קשור?

למה לטחון משפטים מעצבנים ולנסות להיראות חכם במקום להיות ישיר? "הייתי יכול לתת לך מיליון דוגמאות, אבל את תשללי אותן בלכ מקרה" יש תשובה יורת מתחמקת מזה? מה שאנ ירואה מאחורי התשובה הזאת, זה ניסיון להיראות בנאדם חכם ומנוסה, אבל נורא נחמד ואינטילגנט, אז הוא לא יכתוב את זה למישהו שישלול בכל מקרה אתה לא יכול להיות בטוח, גם נאי אל האמנתי פעם, עכשיו אני מאמינה

DaviX

New member
אני לא מבין

למה את מנסה לדחוף לי אנרגיות שליליות לתוך הטקסט? "הייתי יכול לתת לך מיליון דוגמאות, אבל את תשללי אותן בלכ מקרה" אני אמרתי את זה? אני אך ורק ציינתי את הדעה שלי שאם מישהו בא בגישה של לא להאמין, אז לא משנה מה יקרה הוא לא יאמין ונהפוך הוא. בבקשה אם את רוצה, אני מודה שטעיתי, את צדקת, את מנצחת בדיון. אני לא מחפש ריבים והתנצחויות זה לא טוב לאף אחד, אני מאוד אודה לך אם הלבנת פני תסתיים כאן. אם את רוצה אפשר להמשיך במסרים, אבל אני מבטיח לך, שזה לא יגמר בהסכמה, הרי אם דינם של וויכוחים להסתיים בהסכמה, היום כולנו הינו חיים בעולם טוב יותר. תודה.

ToryMaster

New member
אין כאן שום הלבנת פנים

לא מכוונת בכל מקרה, ואם הייתה - אני מתנצלת אני מנסה להסביר תא הנקודה לשי. אם יש לך דוגמאות, תן לה אותם, מי יודע? אולי בסופו של דבר היא תאמין. אבל להגיד שיש לך דוגמאות אבל אתה לא תכתוב אותן כי היא במילא לא תאמין (זה מה שהבנתי מההודעה הראשונה שלך, אם טעיתי, סליחה), זה נראה לי פשוט מתחמק, מתחמק כי אין דוגמאות, או כי אין כוח להקליד

saym0n

New member
well...

דוגמא א (לא יודע אם יהיו עוד בעצם...), עשינו כישוף חמוד להרחקת "חבר" מכם, ממנו זאת אומרת. הפלא זה פלא תוך זמן מעעעט מאד (ימים בקושי) אחרי הכישוף החמוד, נעלם החבר מחיינו ופסק להטרידנו! זה הכישוף הראשון שעשיתי בחיים עם עוד 2 חברים שלי מממשש מזמן, והוא עבד פרפקט. דיי מוחשי לא? ידעתי שלא יהיו עוד דוגמאות...

THE gray

New member
אני..

לא מזמן בגלל שזאת תקופת מעבר קיבלתי כמה התקפות ממש לא נחמדות של אלרגיה שכללו הרבה נזלת ועיניים אדומות (יותר מפחיד מכל שד שאי-פעם תזמנו) אז חיכיתי שמהשפחה תעלם וביצעתי כמה טקסים כדי לטעון את עצמי באנרגיה "מרפאה" (סטייל העמוד אמצעי) וממש 10-5 דקות אחרי שגמרתי את הטקס הייתי כמו בנאדם חדש, אומנם העיניים התחילו לשרוף עוד פעם כשיצאתי החוצה אבל הנזלת התייבשה כמעט לגמרי.. אני דיי בהתחלה ככה שזה הכי מוחשי שאני יכול לספר עליו אבל אני חייב לציין שהחוויות הכי "חזקות" שהיו לי שזה אחרי טקסים שאתה עוד במין שוק אנרגטי מהם.. יותר שווה מהכל (בערך). ואני מסכים עם הנקודה שלא צריך לתת הוכחות כי באמת יפסלו את זה אם לא מאמינים בכל אופן, אבל אם זורקים כזה משפט לאוויר צריך גם להסביר למה. וכבר עשיתם מזה שרשור גדול אז למה לא...

אממ..../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

סיפור אמיתי שקרה לסבא שלי לפני כמה עשרות שנים. את המסקנות תסיקי בעצמך. ~~ סבא אברהם אהב מסעות ונדודים. הוא יצא לארצות רחקות לפרקי זמן ארוכים, והביא משם בחזרה למשפחה בחיפה סרטי שקופיות ותמונות. באחת השנים הוא החליט לנסוע לאפריקה לשנתיים, ולעבוד שם.הוא התיישב בבקתה סמוך לכפר ילידים קטן, שעסק בחקלאות. יום אחד ניגש אליו ראש השבט, וביקש ממנו עזרה, כי יבולי הכפר לא מצליחים כראוי. סבא הבטיח לעזור ככל שביכולתו. הוא הציע הצעות שונות למערכות השקיה ולשכלולים יעילים מהעולם המערבי, היתה הצבעה בשבט וההצעה התקבלה, והחלו בהכנות ליישום השיפורים. לאחר זמן מה בא סבא אברהם לשבט, ובכניסה, עומד בצילו של עץ, הוא ראה את המכשף של השבט. הוא היה מעורר יראה, לבוש בגלימות שחורות - ממש כמו שמתארים בספרים- עם כל מיני עצמות וגלגלות וצמחים משונים שתלויים על החגורה שלו, ונשען על מקל מסוקס. "אם תתקרב עוד פעם אחת לשדות ולשבט שלי," אמר המכשף לסבא, "ואם תבצע את השיפורים שתכננת, אני אכשף ענן בשמיים וארכב עליו, ובכל מקום שלא תהיה - אירה בך ברק ואתה תמות." סבא שלי אמנם נבהל - לא כל יום איש עם עצמות שתלויות לו על החגורה אומר שהוא יהרוג אותך - אבל לא נטש את התוכניות כל כך בקלות. אחרי הכל הוא לא האמין בקסמים ולא חשב שהמכשף באמת יכול לעשות לו משהו. הוא סיפר לראש השבט על המכשף, וראש השבט החליט לקרוא לקוסם. שהרי בשבטים באפריקה, יש מכשף שאחראי על המגיה השחורה והכשפים הרעים, וקוסם שאחראי על הקסמים הטובים, והם מאזנים זה את זה. הקוסם היה בעד התפתחות החקלאות ולא רצה שאברהם ימות. וכך אמר: "אם המכשף חושב שיצליח להתחכם איתך, והוא מתכנן לרכב על ענן ולהרוג אותך, אני אעשה קסם, שכל הזמן שאתה תהיה פה, לא יהיה אף ענן בשמיים." השנה חלפה, וכל הזמן שסבא שלי היה שם, עד שחזר לישראל - לא היה שום ענן בשמיים.

ToryMaster

New member
רגע

זה סיפרו אמיתי או לא? לא הצלחתי להבין ונתאי (ככה כותבים?), אתה באמת חושב שלא צריך לענות על שאלה כזאת? מישהי שאלה אם עשינו כישוף מוחשי (אני מניחה שהיא התכוונה להפיכת בנאדם לצפרדע, אבל לא משנה), למה אל לענות? אין סיבה, נקודה. אני אישית, לא ידועת למה הכוונה בכישוף מוחשי, ואני אל נוטה לחלוק כשפים שביצעתי עם אנשים אחרים, אבל אם היא תסביר לנו, אולי אני אסכים לספר

ToryMaster

New member
לא

כי חשבתי שאולי זה סתם משהו שהיה אמור לצחוק עליו, וזה גם הזכיר לי את בהתחלה את הסיפרו של אברהם שנדד לישראל

The Warrior

New member
כן....

מילא הכאב ראש, יופי
אבל הסוס מה אשם? המדריכה שלך לא יודעת איך מדברים עם סוסים ? כאילו...צריך שתהיו באותו ראש ובהמשך ל-saym0n, אז גם ניתקתי אנשים. מלאתי בשמחה...ע"פ עדותם זה פעל. זהו, שצריך להאמין (לפחות לאותם שחוו) This beautiful prairie was bathed in a glow that, like rays of light, emanated from the land itself. Wherever I looked, I saw familiar features: rocks, hills, rivers, forests, canyons, enhanced and transformed by their inner vibration, their inner glow

The Warrior

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif../images/Emo127.gif

...כנראה שהתבלבלתי עם נסיכה אחרת
היתה פה מישי שהסתובבה עם סוס, ובמקום להסביר לו, היא הפעילה עליו כל מיני...

למעלה