שאלה

DrunkenBee

New member
שאלה

רובכם בטח כבר עברתם צו ראשון יש לי חודש הבא.. הם שואלים מה ההעדפה המינית שלך בשיחה האישית?

שרימפי

New member
שמעתי על זה המון

שמעתי שאסור להם לשאול אותך מפורשות "אתה הומו?"-"את לסבית?". אבל זה רק בגדר שמעתי. האמת הפשוטה היא שבשיחה האישית שאני עברתי הגיעו לשאלה על הזהות המינית שלי דרך שאלה אחרת. אותי אישית שאלו על רגע חשוב שהיה ביני לבין חבר, וסיפרתי על חבר טוב שלי(בעבר) שיצא מולי מהארון והעובדה כי הוא בוטח בי מספיק כדי לצאת מולי נורא החמיאה לי והיתה חשובה לי מאוד. אז אותי שאלו ואתה...אתה פעם חשבת על לחיות עם גבר
ככה, או בערך ככה. אבל אני אמרתי לא, כי העדפתי שלא לחשוף(הייתי מיועד לנח"ל ובלי קשר לזה לא רציתי תויות עליי מההתחלה, מספיק לי הציונים שהצבא נותן והמספר האישי שקיבלתי אחר כך, כמו פרה). הוסיפו ושאלו אותי למה? אז החלטתי לשחק אותה מקבל הומואים אבל במידה מסויגת. אמרתי שזה נראה לי מצחיק, די מגוחך לחשוב על עצמי בתוך דבר שכזה. אז כמו שאמרתי, שמעתי שלשאול ישירות זה לא ממש מותר. אבל בעקיפין כמו שהבנת- כן יכולים לשאול. אבל אתה יכול לומר שלא במידה וישאלו, זה לא שיש להם מכשיר בודק דם שיגיד אם אתה גיי או לא. דבר נוסף, לגבי המבחנים שיש לך שם. אם אתה מרגיש שזה קצת too much בשבילך ואתה לא מרגיש טוב. אז תגיד להם שאתה לא מסוגל לעשות את המבחנים(במחשבים) כי כואב לך הראש או משהו כזה. אז יתנו לך לעשות אותם במועד מאוחר יותר
וברוך הבא
לגאווה צעירה

TiptiponBoy

New member
שאלה לי...

יש לי עוד 3 שנים עד לאותו יום נורא אבל יש לי שאלונת:אם לא בא לי לענות לחיוב או לשלילה כשינסו לשאול אותי על נטיותי המיניות מה עלי לעשות? אפשר אולי בשיחה האישית לצעוק על הבנאדם שיבחן אותי "Next question!!!" כשתגיע השאלה ה"מיוחלת"? (חחחחח...למרות שלא נראה לי)

אם אתה תעשה את זה הם רק

יחטטו בזה יותר וישאלו אותך למה אתה רוצה לעבור שאלה ואם זה בגלל שיש לך משהו להסתיר או בגלל שאתה מתבייש בעצמך או שאתה הומופוב ועוד מליוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שאלות אחרות! אותי המאבחנת התחילה לשאול על תקופת הביצפר היסודי שלי ועניתי לה על כמה שאלות ואז אמרתי לה שזאת לא הייתה תקופה כיפית בשבילי ושאפשר לעבור הלאה, ומאז היא לא הפסיקה להציק לי לגבי זה! ניסתה לשאול את אותה השאלה במליוןןןןןןןןןן דרכים שונות! הכלבה!! אני יכולה לרצוח אותה בדם קר ולא להתחרט אח"כ!
אממ כן. בכל אופן, אל תעשה את זה. תודה.

חווית הצו הראשון שלי ../images/Emo9.gif

(נשמע כמו אחד מסדרת הספרים לילדים "ספר ה-X שלי" (בישול, תפירה, נגרות... אנא אערף! היו הרבה כאלה...) הצו הראשון שלי היה לפני שנה ומשהו (דצמבר 2002), אבל אני עדיין זוכר את הראיון האישי כי הוא השאיר אותי בטראומה אטומית. באותה תקופה עשיתי את צעדיי הראשונים מחוץ לארון. כבר הייתי בטוח בנטיותיי, אבל אף אחד עדיין לא ידע. הגעתי לצו הראשון כשאני יודע שהמראיינת עלולה "לעלות" על נטייתי, אבל בחרתי לשמור על קו סטרייטי-גיי פרנדלי שכזה. נכנסתי לראיון האישי, ומפה לשם, התחלנו לדבר רק על נושא ההומוסקסואליות. יש לי הרגשה שהשיחה קיבלה תפנית כזו אחרי שאמרתי לה שיש לי 2 ידידות מאוד מאוד קרובות (בזמנו זה מה שהיה). הרגשה שלי. דיברנו שעה ורבע על כל מיני דברים, אבל השאלה שנשאלה שהייתה הכי קרובה למיניות הייתה(בדומה לאבי): "האם אתה רואה את עצמך עם גבר בעתיד?". התחלתי לגמגם, ואני בטוח שגם הסמקתי לא מעט. אמרתי לה שכפי שאני רואה את עצמי עם אישה בעתיד (
, מצטער... פשוט לא), כך אני חושב שיש סיכוי שאנסה גם את "הצד השני". בשביל לספק את יצר הסקרנות שלי. ממש, אבל ממש עשיתי טעות שם... אני לא חושב שהייתי צריך לספר לה על עצמי, כי לא הכרתי אותה והיא לא המקום והזמן ליציאה הראשונה מהארון. אבל לא חשבתי מראש איך להתנהג או מה להגיד, ופשוט התקלתי את עצמי כשהשאלה אכן הגיעה. אם כיום הייתי נקרא לצו ראשון ולראיון אישי בתוכו, הייתי מספר, בלב שלם. אבל עצם זה שהסתרתי את הנטייה שלי מהמראיינת, ויש סיכוי טוב שהיא אכן "עלתה" על זה... לא ממש תרם להרגשה טובה עבורי. ברור לי שצה"ל לא רשם על התיק שלי "ה-ו-מ-ו!!!!!" בלורד אדום, אבל אולי יש השלכות לחוסר הידיעה שהפגנתי בראיון, על השירות הצבאי שלי. נקווה לטוב... אני בדרך לקביעת פגישה עם הקב"ן (בנוכחות ההורים לשמחתי)... הייתי רוצה להפוך את השירות שלי לקרבי פחות, ויותר קל"בי. (וואו... זה היה ארוך!) המון הצלחה בצו הראשון, ואני חושב שהטיפ הכי טוב לראיון האישי הוא: תהיה עצמך, כי זה באמת הכי הכי חשוב!

DrunkenBee

New member
אז

זאת השאלה היחידה שהם שואלים כל אחד? אם אני רואה את עצמי עם בן זוג גבר בעתיד? אני אומר "ממש לא" בלי לגמגם וזהו היא עוברת שאלה? היא תשאל אם יש לי חברה? אני אגיד לה לא, היא תשאל אותי אם הייתה לי, ואני אגיד שהיו לי רק 2 לזמן קצר, היא תתחיל לשאול "אבל למה לזמן כ"כ קצר?" וכו'? ממש אין לי זין עכשיו לזיוני מוח האלה... כמה זמן השיחה האישית בערך?

resputin

New member
תראה,

אני לא יודע אם שואלים את השאלה הזו את כולם, מן הסתם אלו שנראים יותר -וסליחה על הסטיגמטיות, אין מה לעשות- נשיים, או אוחצ'תיים, הסיכוי שישאלו אותם יהיה גבוה יותר. אני זוכר את הראיון האישי שלי, שהיה ארוך להפליא כי היא שאלה שאלות אינספור. החל מיסודי ועד תיכון, שאלות כגון "האם היו לך תמיד הרבה חברים? מה יותר, בנים או בנות? מספרים מדוייקים. בהפסקות, היית לרוב בכיתה או מחוץ לכיתה?" וכו'- שאלות שבודקות לא רק את הפידבק שלך, אלא לרוב גם מכוונות למשהו אחר לגמרי מנושא השאלה. בעקרון ממה שזכור לי צריך לפרט שם מאוד-מאוד-מאוד-מאוד, היא לא ירדה לי מהווריד. אם היא תשאל אותך אם הייתה\יש לך חברה, תוכל לומר שכן- לזמן קצר. למה לזמן קצר? וכבר תגיע מוכן עם סיפור כזה או אחר של אי התאמה, בגידה, תפקיד שניתן לה באופרת הסבון "מיכאלה" ולכן היא נטשה אותך או אינספור סופים אלטרנטיבים. עצה שלי? קח את זה באיזי, ואל תתיש את עצמך בתשובות ובמחשבה. פשוט תענה.

DrunkenBee

New member
תודה!

הרגעת אותי קצת יש לי הרבה מה לספר, במקום שהיא תשאל תשאלות אני אתחיל לספר את כל סיפור חיי ולא יתן לה לדבר :) אני רק מקווה שהבדיקה הגופנית תלך חלק ולא יהיו פאדיחות שפתאום יעמוד לי (אמרו לי שקררררר שם בחדר)

resputin

New member
:), מה שאותי עצבן זה שהיה לה חתיכת

נייר, שבה היא סימנה וכתבה כל מיני דברים- ושמרה עליה מכל משמר. זה היה ממש מטריף. הרגשתי שעוד שניה אני קופץ עליה, מעיף אותה על הרצפה רק בשביל לקרוא מה היא כתבה. מה שכן, מהבדיקה הגופנית, ממש אין לך ממה לחשוש. תביא איתך בוקסר וחולצה יחסית ארוכה- אתה מאחורי וילון עם רופא בן 40+ לרוב ותאמין לי הם לא סקסיים, די קריר שם בחדר ואתה מרגיש כמו בשוק. אני יודע שאישית רק רציתי להתלבש כבר בחזרה ולהתחמם. הצו הראשון זה שטויות... באמת שכן, אין ממה להלחץ בכלל.

adamsplit

New member
חחח,אני זוכר את הראשון שלי

משהו כזה: אתה טיפוס חברותי- אני מאמין שכן כמה חברים יש לך- 5 וכמה קרובים-5 אתה מתחבר רק עם אנשים שאתה חושב שיתקרבו אליך-יש סיבה אחרת להתחבר למישהו? גם ביסודי זה היה ככה-ביסודי לא היו לי חברים ובחטיבה-גם ועכשיו בתיכון, למה זה השתנה-היה לי חשק נואש להפסיק לדבר אל עצמי איך אתה מעדיף לבלות- בבית תמיד-תמיד אתה לא יוצא מהבית לפעמים- לבית ספר, ולפה עכשיו זה יפריע לך לשרת רחוק מהבית-לא ממש לא, יש מצב שזה קורה?!(מבט דואג) אתה רואה את עצמך בתור בן אדם קרבי- אני לא חושב שאני בן אדם קרבי אתה לא נקלעת אף פעם לעימות אלים- הרבה פעמים ביוזמתך- ברור שלא ואיך זה הסתיים- נתתי להם להרביץ לי עד אובדן הכרה מה אתם אומרים? קרבי זה הכי אחי?

חחחחחחחחחחחחח אתה משוגע! ../images/Emo6.gif

אדםםם תפסיק להיות מפגר, מה רע בלתת 3 שנים מהחיים שלך לצבא?
חוצמזה זה לא עבד עליהם. הם בכל זאת יגייסו אותך
אכלת אותה!

TiptiponBoy

New member
אף אחד לא אמר שיש רע בזה

השאלה היא אם רוצים בזה או לא (אבל לצערינו במדינה שלנו אין אפשרות בחירה וכל ילדון בן 18 אמור להתגייס)...

פיה שלו

New member
חחחחחחחחחחחחח

יפה שלי :) עלק אני זוכר את הראשון שלי... זה לא היה לפני כל כך הרבה זמן... חחח קרעת אותי בוביק לא רוצה שתלך לקרבי :(((

לא שאלו אותי...

אז לא אמרתי.
הפעם היחידה שהם בכלל התקרבו לזה היתה במבחן אחד במיונים לצוות אוויר כששאלו: "אף אחד לא יודע שאני _______ " (אם הבנתם, צריך להשלים את המשפט, משהו אלפי סטייל)

superkid 16

New member
גם לי יש צו ראשון בקרוב

ויש לי גם שאלה! זה לא טוב לספר להם על הנטייה המינית?? לא יתנו לי הטבות או משהו? כמו לצאת קודם להתקלח לבד?

שרימפי

New member
הטבות?

אם אתה מתכוון לכרטיס מאסטר קארד ואמריקן אקספרס וכל יום הביתה פלוס משכורת של 800 שקל, אז לא. לא תקבל שום הטבה
לא שזה לא טוב שתספר או לא, אין לזה תוית בצבא שאומרת "הומו=ת"ש טובים יותר" ו"סטרייט=אפשר לקרוע לו את הצורה". אתה יכול לפנות באופן אישי למש"קית ת"ש בבקשה לקבל זמן מקלחת לבד, ואתה מוזמן לפרט למה. כי אתה לא חייב לומר שאתה הומו, אתה יכול לומר שאתה ביישן. אבל היי! חשוב שתזכור שזה צבא ולא חייבים לקבל את זה, לא כל אחד בצבא מקבל את מספר הגימלים שנפשו חשקה בהם באותו הרגע ולא כל אחד יקבל זמן להתקלח לבד גם אם יבקש יפה מאוד(הרי כמו שאתה יודע, אם לא תבקש, בכלל לא תקבל*).

שפנפן

New member
אני עדיין לא קיבלתי צו ראשון

אבל הצבא ממש מפחיד אותי. זה באמת נראה כאילו הופכים אותך לפרה , שמים לך מספר , לא מתייכסים אליך כמו אל בנדם , גוזלים לך את החופש שלך. ואני אפילו לא מבין בשביל מה אני צריך לעבור דבר כזה? ובעיניין הראיון האישי. אם אני אספר שאני גיי זה יכול להשפיע על השרות שלי בצבא בדרך כל שהיא? לא הבנתי כל כך מה הבעיה שהיא תדע.

eliazimov2004

New member
צבא של עליזים!

היי. אני אלי בן 19 משרת במשמר הגבול זה למעלה משנה. כשקראתי את השאלה שלך לא יכולתי שלא להתייחס אליה. את הצו הראשון שלי "חוויתי" לפני בערך שלוש שנים. אני לא יכול להגיד לך שפירסום הנטיות המיניות שלך בזמן הראיון האישי יתפסו כמובנות מאליו. אני חושב שאף אחד שיצא מהארון בראיון האישי לא קיבל הטבות או הנחות בשירות חוץ מזה שהמראיין יסתכל עליך בצורה עקומה במיוחד אם זה יהיה חייל חתיך שפשוט יתחיל להתרחק ממך עם הכסא. בכל מקרה לפי דעתי אין שום טעם לצאת מהארון כי חוץ מזה צה"ל לא מכיר בהומוסקסואליות כמחלה או כבעייה פסיכולוגית אלא גם שלפעמים יש אנשים שיבינו לא נכון את הטענה ויראו בכך אי רצון לשרת את המולדת. אני ממש לא ממליץ לך לעשות את זה אלא אם כן אתה מכיר משהו שכן עשה את זה וקיבל משהו חוץ ממבט מוזר ואת השאלה שתמיד הסטרייטים אוהבים לשאול: ואיך זה כואב? אני מאחל לך בהצלחה בשירות ומקווה שתצליח לצאת מזה בשלום. ובסך הכל אתה תמיד תוכל לצאת מהארון.

איי איי איי... צרות! ../images/Emo11.gif

נחשו לאן צה"ל מייעד אותי? מפה לשם, מסתבר שהגיוס ב-22 למרץ 2004 הוא לא פחות מאשר ל... *תופים* גבעתי
עדכונים בשרשורי הצבא הבאים...

למעלה