שאלה

buffy2

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif

משהו כמו לפני חצי שנה היה לי צו ראשון ולא שאלו אותי דבר כזה אפילו לא רמזו לכיוון.

resputin

New member
O_O לנשים יש גם ראיון אישי?

ז"א, מעמיק ותת-ורידי כמו לגברים? הייתי בטוח שלא. ממ.

DecayCell

New member
ידידה שלי הייתה שם לפני שבוע

לא היה לה ראיון... אבל המחשב שאל אותה כל מיני שאלות אישיות.

לבנות אין ראיון אישי.

רק אם הן מיועדות למשהו כמו מודיעין ואז זה במסגרת המיונים שהן מקבלות, ו\או אם הן מיועדות להיות מאבחנות פסיכוטכניותב עצמן ואז הן גם עוברות ראיון עם מאבחנת מעמיק ותת ורידי כמו לגברים אוי, אני זוכרת את זה, זה היה זוועה... היא פשוט לא עזבה אותי!! הכלבה!!!

פיה שלו

New member
טראומה?

צריך לעשות פורום כזה... טראומה בצבא אוח לא משנה זה נשמע טוב כשחשבתי על זה:)

buffy2

New member
לא

אבל שאלו על הצו הראשון אז אמרתי.. בתחנה הראשונה יש ריאיון קצר כזה והיא שואלת שאלות אישיות. לי יש עוד מעט שיחה עם פסיכולוגית
כי אני ממויינת לחיל המודיעין

resputin

New member
סתם היית פסקנית מדי בהודעה שלך,

וגם בכלל לא ממוקדת כי דובר על זכרים אבל לא משנה
.

buffy2

New member
סורי..

אני לא נוהגת להסתכל בכרטיסים האישיים של המשתמשים ולא היה ברור מההודעה הראשונה אם מדובר בבן או בת לכן רשמתי את זה חחח לא משנה

ReaLficTioN

New member
נו...

אל תתגייסו לצבא וזהו. ואם כן, אל תצפו להרבה רגישות בנושא מצד הגברים המזוויעים שיושבים שם למעלה.

TiptiponBoy

New member
איך?!...

במדינה שלנו לא נראה לי שיש ברירה. כולם מתגייסים חוץ מדתיים ואנשים עם בעיות מיוחדות למיניהן.

resputin

New member
LOL, NOT.

יקירי, מה שאמרת לא רק שלא מדוייק- אלא אפילו רחוק מהמציאות. מחקרים יחסית עדכנים מציינים כשליש מהאוכלוסיה לא מתגייס לצה"ל, בניהם רבים אכן עם הבעיות והקשיים שציינת, או אלו שחוק טל פועל עליהם- אך אל תשכח את סרבני המצפון, הפצפיסטים, אלו שלא מוכנים להתגייס מסיבות אישיות (ומוכנים לרדת עד ל21 הקשה והקר בשביל לא להתגייס) וכמובן את אלו שמתחילים את השירות הצבאי שלהם ונפלטים מהמערכת אחרי X משתנה של זמן מסיבות של אי התאמה. אם כדאי להתגייס או לא להתגייס? לא יודע מה להציע לך, זה אינדיבידואלי. מה שכן, כמו שאמרת, יש לך עוד 3 שנים עד לצו הראשון.. עולמות יכולים להתהפך בזמן הזה.

TiptiponBoy

New member
לא נראה לי שעולמות יתהפכו

מה שאמרת נשמע כמו כשההורים שלי אמרו על אחי הגדול שהוא כבר לא יצתרך להתגייס כי יהיה שלום. נחש מה הם גילו מתי שהוא הגיע לגיל 18...

resputin

New member
דווקא לא התכוונתי לפנטזיות כמו שלום

או מלחמה שתחריב את המדינה עד לאבן האחרונה- אלו דברים שסביר מאוד להניח שלא יקרו תוך שלוש שנים, בספק שלוש עשרה, אולי שלושים. מה שכן, שלוש שנים זה המון זמן לתפיסה האישית שלך להתגבש. לא אמרתי כי תחליט להתגייס\לא להתגייס מסיבה X או Y, אבל בהחלט יש בפנייך עוד דרך. זה לא נאמר משחצנות, או בטון של הורה- אלא פשוט מחשיבה בסיסית. גם האנשים ההכי בוגרים לגילם כמעט, מגיל 13 עד גיל 16 משתנים- לא משנה איפה וכמה, הם משתנים, וחלק מזה, זה היחס לשירות הצבאי, בין אם לטוב או לרע. למה שינוי? אולי כי זה מתקרב, מי יודע.

ReaLficTioN

New member
מה זאת אומרת איך?

ברור שיש ברירה. וזה ש"כולם" עושים משהו לא עושה אותו נכון. בדרך כלל זה להפך.

שרימפי

New member
אוי נו באמת.

היית שם? ראית בעינייך? הצבא לא מתאים לכל אחד, אני עד לזה. אבל אני עד לעובדה שהצבא מוכן להתחשב במקרים מסויימים. ובצבא, כן יש רגישות. נכון שבמקומות מסויימים לא מספיק(כמו בתור לחופ"ל בלי חום אבל עם סחרחורות) אבל יש רגישות. ואפשר להביע סלידה מהצבא, אבל כמו שיש בצבא חרא של אנשים יש שם גם אנשים מקסימים. וכמו שאני בטוח שלא מצלצל לך טוב אנשים שאומרים שכל ההומואים והלסביות הם כאלו כתוצאה מהתעללות, להרבה אנשים, כולל אני(שלא בצבא ולא אוהב את הצבא), לשמוע אותך אומרת שהגברים בצבא מזוויעים, זה עושה רע. וזו הכללה מוטעת ולא נכונה.

talstyle

New member
לא שואלים

היה לי צו ראשון בסוף שנה שעברה..., ולא שאלו אותי שום דבר בקשר לזה, למען האמת לא חשבתי על זה כל כך אז אולי לא שמתי לב אם הם מנסים להבין מכל מני שאלות בראיון האישי, אבל לא משהו שזכור לי, אז דאגה

שרימפי

New member
זה לא אומר שלא שואלים

זה אומר שלא שואלים אותך, כי כמו ששמת לב, אחרים פה, כולל אני, כן נתקלו בשאלות בנושא. לא ישירות כל כך, אבל כן נתקלו. אז זה כבר אומר שכן אומרים, אולי לך לא אמרו

למעלה