שאלה!

GuItAr2

New member
שאלה!

בדיסק של בריט (למי שיש אותו) יש שירים רגועים?

../images/Emo41.gifיש ויש..

הדיסק עצמו הוא לא כזה רעשני.. הוא רגוע ברובו.. יש את הבלדות המטריפות "Everytime" ו-"Shadow".. יש גם את "The Answer" שהוא שיר כזה שקט, אבל קצבי..

i4britney

New member
הדיסק עצמו באמת לא רעשני...

כמו שאור כבר הספיק להגיד הוא רגוע ברובו אבל כל שיר שם הוא בחירה מעולה לסינגל, כולם טובים לכל אחד יש את הסיגנון שלו וזה מה שטוב בשיר הזה שיש מלא סיגנונות מגוונים של מוזיקה וזה עושה אותו מיוחד... אני ממליץ לך לרכוש אותו , את תהני ממנו תאמיני לי!

GuItAr2

New member
לרכוש אותו.......?

נררררררררראאאאאאאהההההההההההה לכם שאני לא ארכוש???????????????????? מה השתגעתי????????????????????? אבל המחיר מאוד מאוד גבוה...אבל בשביל בריט......הכל!!!!

GuItAr2

New member
דרך אגב.....

איפה אני יכולה למצוא תמונות מהדיסק עצמו? (את החוברת עם המילים, את הדיסק עצמו וכו'......?)

תיראי מה תעשי...

תורידי בקאזה! כמו שאני עשיתי, את המילים מפה --> www.lyricks.com *סלח לי אבי כי חטאתי*

i4britney

New member
המשך לקארין...

ואז אם הדיסק ימצא כן בעינייך מה שסביר להניח שיקרה , תרכשי אותו!

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifכי.. לקנות זה יותר כיף../images/Emo70.gif

אני לא אומרת שצריך לקנות כל דיסק עם שיר שני שמוצא חן בעינייך.. אבל אם זאת זמרת/להקה/מה שלא יהיה שמוצאת חן בעינייך, זה פשוט יותר כיף ללכת לקנות את הדיסק.. וגם יותר פייר כלפיך וכלפי האומן. תורידי את הדיסק, וגם את המילים- אני לא נגד.. תשמעי אותם כשאת ליד המחשב או משהו. אבל את הדיסק, כדאי תמיד שיהיה איתך בדיסקמן או באוטו...

Let Me Be

New member
../images/Emo110.gifאת יודעת מה הצורב עשה

לנייטוויש שלי
בושה
טארייה נשמעת כאילו הוציאו אותה ממסחטה
דיסקים צרובים אף פעם לא מצליחים לשרוד אצלי יותר מחודש..
אגב צורבים, הזכיר לי סיפור חביב. חברה שלי סיפרה לידיד שלה שקנו לה צורב וכל זה, ואז הידיד אומר לה שבהתחלה תלמד איך צורבים דיסק, כי הוא שרט והרס מלא דיסקים לפני שלמד איך לצרוב נכון. אז אני וחברה שלי מהזה התפקענו מצחוק.. כאילו מה
הוא צורב אותם ידנית או משהו שהם נשרטו לו

i4britney

New member
את גנבת קארין!!!

להוריד אלבומים מלאים מהאינטרנט בלי קשר לאמן שאת מעריצה או אוהבת גם אם כן וגם אם לא, זו גניבה, תחשבי רגע אם את היית אמנית מוזיקלית היית רוצה שיקנו או יורידו את האלבומים שלך אה? זאת גניבה וחוצפה, אני לא רוצה לריב איתך אבל אני מתאב אנשים כאלה שאין להם ערך לשום דבר!!!

GuItAr2

New member
אם...

אני מעריכה את האמן שאני רוצה את הדיסק אני קונה מקורי...... ואת בריטני אני כמובן מעריכה! אז אני אקנה!!!!!!

בלי להשתחצן (אבל כן) - אני קניתי!

אחד הסיבות שאני לא רוצה להרוס לבריטני את המכירות .

../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

מה הקשר שאני לא מעריצה אמיתית? מצבי הכלכלי לא כל כך בשמיים בעוד שבריטני שוחה במיליונים אז תאמין לי 80שקל לא יחסרו לה. וחוץ מזה, אם נותנים לך תיקח, אם יש לי אפשרות לקבל אותה איכות של שירים כמו באלבום רק בחינם אז למה לא.

i4britney

New member
אני לא מסכים איתך...

אם כולם היו חושבים כמוך , היום בריטני לא הייתה איפה שהיא היום אלא כושלת ולא שוחה במיליונים וזה לא קשור רק למצב כלכלי, תחשבי שהבחורה עבדה מאוד קשה על התקליט הזה ועל הקאמבק הגדול שהיא עשתה ואת ברוב חוצפתך מורידה את האלבום דרך האינטרנט כביכול את גונבת את כל מה העבודה הקשה שהיא עשתה, זה לא העיקרון של הכסף תביני מותק. אין לי שום דבר נגדך באמת אבל אני לא חושב שמה שאת עושה זה בסדר... 80 שקל בטוח שלא יחסרו לה אבל עוד תקליט ועוד תקליט שאנשים מורידים מהאינטרנט יחסרו לה במכירות (הצלחה את יודעת*) אז אם תקני פעם בשנה וחצי אלבום ב-80 שקל אני לא חושב שזה ישבור לך את המצב הכלכלי ואת תצטרכי לחיות בעוני, כולה 80 שקל תאמיני לי שלאחר שתקני זאת תרגישי עם עצמך הרבה יותר טוב, תאמיני לי!!!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifמה זאת התשובה הזאת../images/Emo35.gif

יש אנשים שחסר להם כסף, ובשבילהם 80 שקל זה הרבה!!!!!!!! אולי בשבילך זה כלום, אבל לאחרים זה הרבה והמצב בארץ לא מזהיר כ"כ אני לא יודע אם המקרה של קרין כזה, אבל בכל מקרה, יש כאלה שלא מסוגלים לעמוד במחיר ואני לא מאשים אותם
אני מאשים את המייצגים של בריטני בארץ
זאת ממש ממש ממש חוצפה לקחת 80-100 ש"ח בשביל דיסק שעולה 5 ש"ח לייצר

למעלה