שאלה!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifבבקשה

ו..נדב, זה לא היה מכוון אליך אז לפני שאתה מגיב, אם אתה חושב שזה נגדך, אז אני מצטער הראש
שנמנע את כל הריב שיהיה בדרך..

i4britney

New member
מאוחר מידי!

זה שורשר להודעה שלי ומן הסתם אני חשבתי שזה היה מופנה אלי!

i4britney

New member
אסי כנס רגע...

זה היה ברור מאליו שכל מה שאני אגיד אתה תצא נגדי. אם לא היה לה באמת כסף אז לא היה לה אינטרנט תאמין לי, זה ממש לא הוגן להוריד אלבום דרך האינטרנט בעוד היא נהנית על חשבון ההצלחה של בריטני, כי אם הרבה יחשבו כמוהה בסופו של דבר בריטני לא תמכור בכלל גם ככה מצב המכירות של דיסקים בעולם היום זעום ביותר אז אני לא חושב ש-80 שקל ישנו את חייה מקצה לקצה, אם היא באמת מעריצה אמיתית של בריטני ומעריכה אותה כאמנית היא צריכה לקנות את האלבום שלה ולא להוריד אותו דרך האינטרנט כי זה זילזול באמן. גם בריטני ואמנים אחרים יצאו לא מזמן בפירסומת בארה"ב שמציגה איסור על הורדות שירים באינטרנט... חוץ מזה תאמין או לא מצבי גם כן לא כל כך מזהיר מבחינה כלכלית , זה לא שאני עני או משהו ואין לי מה לאכול חס וחלילה אבל אני גם לא מוצף בכסף אבל זה העיקרון!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifאני עדיין חושב

שבריטני, והחברת הפקה שלה, הם אלו שאשמים בתופעת הדיסקים הצרובים (כאילו במקרה הספציפי של בריטני) אני לא מוצא שום הצדק (
) לעלות של הדיסק. אני שונא את מה שאני אגיד עכשיו... אבל, הדיסק של כריסטינה עלה רק 60 ש"ח
ועובדה שהוא מכר כמו שצריך אז בריטני צריכה דחוף להוריד את המכירים, אחרת, זאת תהיה בעייה אך ורק שלה..

i4britney

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

אסי תעשה לי טובה ואל תשווה בין האלבום של כריסטינה אגילרה האחרון שמכר 8.5 מיליון עותקים בעולם אחרי שהיא הוציאה ממנו את כל הסינגלים ואחרי סיבוב הופעות עולמי שבימים אלה היא ממשיכה איתו הלאה לאסיה ואז היא תמשיך לאוסטרליה, אני מאמין שהיא תגיע בסופו של דבר למכירות של 11 מיליון לכל היותר לעומת האלבום החדש של בריטני שכעבור חודשיים בלבד מכר כבר 4 מיליון עותקים בעולם , אז באמת בלי השוואות שכאלו כי אין מה להשוות!

yoooni

New member
מה זה התרבות מגיע לי הזאת?

תחשבי שכל העולם היה מוריד ומוריד ומוריד והכי טבעי בעולם לכולם היה להוריד שירים אמנים היו עובדים על תקליטים - מוציאים לחנויות והיו נערמות המון ערמות של דיסקים עזובי בית שאף אחד לא קונה. לא תהייה פרנסה לאמן וככה גם אותו אמן לא ימשיך לעבוד. לא יוציא עוד דיסקים. אמנם בריטני שוחה בכסף - אבל ככה התעשייה הזאת עובדת. את העבודה הזאת לא כל אחד יכול לעשות - ומי שיודע לעשות אותה, נקודה לזכותו וכמובן כל הכבוד לו על חשבון הבנק שמתנפח. גם אני לא קונה כל דיסק שקיים אלא רק אבל ממש רק מה שאני מעריך באמת. אני אף פעם לא יקנה דיסק בשביל שיר אחד. אבל בהחלט צריך להבין שבעולם לא הכל חינם.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifיוני...נדב..וכל מי שחושב כמוכם

תראו, נניח ואתם צודקים. סבבה...80 ש"ח לדיסק אבל בריטני כל חצי שנה נזכרת להוציא עוד מהדורה לדיסק, נניח 2 מהודות לדיסק (במקרה הטוב) זה 160 ש"ח... עוד בערך 5 סינגלים..כ"א עולה 30? עוד 150... אופס
בריטני מוציאה dvd..הנה עוד 100 ש"ח... ככה, שבמקרה הטוב עלות של דיסק אחד, עולה 410 ש"ח.. ויש הבדל בין 80 ש"ח לבין 410...לא
עכשיו, זה לא נגמר ככה, אם הוא מעריץ אמיתי, הוא צריך גם את כל הדיסקים/סניגלים/dvd זה נכפיל את זה ב-4...כבר הגענו ל-1500 ש"ח... זה נראה לכם סכום נורמלי
זאת אחת הסיבות שאני לא קניתי סינגלים עד אתמול (יותר נכון, עד לפני חודשיים).

i4britney

New member
אסי.

העיקר שתקנה את האלבום שלה , לא הכריחו אותך לקנות סינגלים,DVD וכו'... זה באמת דבר שולי אבל המעותי פה הוא לקנות את האלבום שהיא מוציאה כי עליו היא עבדה כל כך קשה ובלעדיו היא לא הייתה מוציאה סינגלים,DVD שנכלל בתוכו הופעות של השירים באלבום שלה, תחשוב על זה אסי! נכון ש-80 ש"ח זה יותר מידי אבל עדיין פעם ב... זה לא אסון וחוץ מזה אם אתה מעריץ אמיתי של בריטני ומעריך אותה בתור אמנית אני בטוח שה-80 שקל האלה לא ישפיעו לך כל כך על המצב הכלכלי ואתה תרגיש הרבה יותר טוב אם תקנה את האלבומים שלה מאשר שתוריד אותם, תאמין לי!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifזה כל הקטע

תרשה לי לצטט משהו שאתה אמרת: "וחוץ מזה אם אתה מעריץ אמיתי של בריטני ומעריך אותה בתור אמנית אני בטוח שה-80 שקל האלה לא ישפיעו לך כל כך על המצב הכלכלי" אם אני מערי. אמיתי, ה-80 שקל האלו אמורים כמובן מאליו ללכת לדיסק כמו שה-100 ש"ח צריכים ללכת כמובן מאליו(
) לDVD וסינגלים ובלה בלה בלה זה בדיוק מה שאני טוען..זאת גישה לא נכונה...הערצה לא קשורה לכמה כסף יש ומה האמצעים לשלם עליו.. אם בריטני תוריד את המחירים היא תראה תוצאות, אולי עכשיו, כשהיא עברה להד ארצי (או לאן היא עברה??) המכירות ירדו, וזה טוב אפילו ג'לו כתבה על זה שיר
love don't cost a think

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifואגב...

לי יש את ארבעת הדיסקים שלה מקוריים (2 מהם יש לי אפילו פעמיים) יש לי 3 סינגלים יש לי את ה-dvd של סטייגס יחד עם הספר ואת הספר לב אל לב וגם את הDVD של הוואי העיקר, אז אני לא מהאלו שקונים צרובים, למרות, שאני ממש יכול להבין אותם.

תיפלץ

New member
פעם חשבתם על זה שששש.....

גם כל הזמרים והזמרות כולל בריטני ספירס , לפני שהם התפרסמו .. מה אתם חושבים שהם הלכו לקנות דיסק לכל שיר שהם אהבו... אני מבטיח לכם שלא! הם צרבו וחלקם עדיין צורבים...
לא חסר מי שיקנה
קונים וברוך השם הגב' לא חיה מהיד לפה... במסע הופעות אחד היא עושה מה שהדיסק שלה מוכר
אז כל אלה שחושבים שזה גניבה תרגעו אף אחד לא גונב
פשוט אנחנו לא מספיק ממולאים בכסף כדי לשים 80 שקל על האלבום שלה (הגזמהההההה) אז אנחנו מורידים מהתוכנה החביבית והטובה קאזה
תבורך התוכנה הזאתי תבורך...
ואולי בריטני ספירס אתם קונים אבל אתם רוצים להגיד לי שזמרים שאתם אוהבים פחות אתם גם קונים
יאאלה! אתם מורידים וצורבים
אז בלי לזיין בשכל.. תודה

yoooni

New member
תראה, זה שאתה אוהב את השירים שלה

זה לא אומר שאתה צריך לקנות dvd או סינגלים שהרי בסינגלים אין באמת משהו בעל ערך שלא תמצא בדיסק וה dvd הוא ערך מוסף... אני אישית לא ראיתי את ה dvd שלה בכלל וזה לא חסר לי - אמנם מעריץ אבל אין לי מה לראות את זה... כאילו זה לא כל כך מדגדג לי, ואם זה ידגדג אני ילך לקנות. אתה כבר מדבר על קטע של כאילו יש לך מחויבות אליה... אתה לא חייב לה שום דבר. אתה יכול לקנות ואתה יכול לא לקנות אתה יכול לקנות דיסק אחד ואתה יכול לקנות דיסק קלטת ספר ו dvd זה כבר נתון לבחירתך אבל אני אומר שלא הגיוני שאנשים יצאו מנקודת מבט שהכל חינם בעולם. לקנות את הדיסק בלבד זה מספיק ולגיטימי אני חשוב ש dvd וכאלה זה כבר למי שיכול להרשות לעצמו אבל דיסק מסכן כל אחד יכול לקנות פעם ב... במיוחד מי שיש לו את האמצעים לגלוש באינטרנט... שלא יספר לי שהמצב כל כך קשה.

למעלה