יופי, ממש יופי.
אתם דוחקים את הבחור למט, שבו ברור לכם שהוא יענה משהו בגלל חוסר הידע והבטחון שלו בנושא, ואז אתם משתמשים בזה כנגדו. אז הוא רוצה להראות לעצמו ולאחרים שהוא יותר טוב מהם. אז מה? המבחנים הללו, גרימסום, הם השגת הישגים. הפסיכוטכני, למשל, מראה על הייכולת שלך לחשוב בצורה מושפטת ולחשב דברים במהירות. אתה לא יכול להתכחש לעובדה שזה אכן מבדיל אנשים אחד מן השני. וזה הישג שאתה משיג, למרות שזה "סה"כ" מבחן. יותר מכך, הוכח איפשהו, או כך שמעתי-אתה כיול לשאול את מנהל הפורום הנחמד שלנו, נקו, על כך, שלא יכולה להתבצע תקשורת בין אנשים שמספר האי קיו שלהם <<הפרש הנקודות>> גדול משלושים, או שזה כמעט בלתי אפשרי. אתה לא מצפה, אם כך, שאנשים יוכלו להעריך את המעשים שלך בצורה מדויקת, אם הם לא מבינים את הפוטנציאל ואת הגאונות שלך, נכון? יותר מכך-להשוות את עצמך לאנשים אחרים, מבחינת כל מיני הישגים זה דבר נורמלי. אל תהפוך את זה למשהו קדוש, בחיי. המידה הזאת היא מידה שמקובלת ע"י אנשים למציאת פוטנציאל מחשבתי. יש לך מידה אחרת? כבר הוכחתי שאתה לא יכול להוכיח את עצמך ע"י מעשים, מפני שאנשים לא יכולים אפילו להעריך את היכולת האמיתית שלך בגלל חוסר הבנה בתקשורת, ובכלל ביכולת התפיסה <<תנסה בעצמך, אם אתה רוצה...אני אישית יותר טוב מכל השכבה שלי מבחינת היכולת המחשבתית שלי. אתה יודע למה אני לא נחשב לגאון בעיניהם? כי אני לא תואם את הדמות. חח. אתה תתפלא לגלות את היכולת שלך עומדת מול קביעת החברה בצורה כל כך אבסורדית.>> ואיזו דרך אחרת יש, חוץ מהמבחנים הללו, שבכל זאת נותנמים אומדן מידה מסוים לגבי היכולת שלך ביחס לאנשים אחרים. ויותר מכך, הדבר הזה, אם המבחן לא מפוברק, יתן לו שיעור לגבי היכולת שלו בעתיד, שלא לדבר על הבטחון שהוא יוכל לפתח ביכולת המחשבתית שלו, ולהגיע לדברים עצומים!