שאלה

אדם ללא מצפון ומוסר

לא חושב על כל אלה.. אז למה שיהרהר בשאלות כאלה? (לא מכוון אל cat 4 אלא בכלל). חביב הקסם

sweet jane

New member
אני אישית לא הייתי עושה את זה..../images/Emo70.gif

וזאת משום שלפי חוקי ה"אתיקה" ( אם יש דבר כזה בכלל
) זה אסור באיסור מוחלט!!!
קודם כל דבר ראשון אסור להשתמש בכוחות שלך או של מישו אחר, לא בשביל התועלת העצמית שלך או של אחרים... ובמיוחד שמדובר בכסף!
דבר שני, אם מדובר בהטלת כישוף שפוגע באדם אחר... כל המבצע כישוף זה, הרוע יתעצם ויפגע בו פי 3! בקיצור כל אחד שמאמין ב"אתיקה" של הכישוף ומכבד אותה , לא יעז לעשות זאת!
נ.ב : אני חדשה בפורום זה.. שמי אפרת, נעים מאוד!
ואני ממש שמחה לדעת על קיום הפורום הזה! עלו והצליחו!

אההה..חצי חצי

"אסור להשתמש בכוחות שלך או של מישו אחר, לא בשביל התועלת העצמית שלך ".... אם אני עורך טקס לפרסנה,זה נוגד את "חוקי האתיקה"?לא... חביב הקסם

sweet jane

New member
לדעתי...../images/Emo12.gif

אכן כן.. זה אסור. אתה לא חושב שכאשר אתה משתמש בכוחותיך על מנת להרוויח את פרנסתך זה נוגד את ה"אתיקה" ?

sweet jane

New member
../images/Emo41.gif

אינני אומרת שאינך יכולה להשתמש ב"כוחותייך".. אך אני אומרת שאינך יכולה לעשות כסף מזה! זה לא נועד לפרנסה. זו דעתי בכל אופן בעניין. והטעם בהם היא לעזור ולתרום.. למען מטרות טובות. לא למען פרנסתך האישית.

זה היה יכול להיות נכון אם..

לא כל אחד היה יכול לעסוק במאגיה. אבל כמעט כולם יכולים לעסוק בכישוף! לכל אחד ניתן הכוח,לכן אין אנחנו נבחרים. אם את לא מנצלת את הכוח לטובתך אלא רק לטובת אחרים,בסדר גמור. ניתן להשוות את זה ל"הילר". למה שהוא ירפא את עצמו?שירפא את האחרים,בחינם! לצייר-למה שירוויח בגלל שקיבל כישרון לציור?שימכור את כל ציוריו ויתן את זה לצדקה! זה יפה מאוד...אבל צייר שמצייר ומוכר את יצירותיו הוא לא אדם רע בכלל,והפעולה לא נוגדת את"חוקי האתיקה"... חביב הקסם

למעלה