שאלה

CAT4

New member
שאלה

אם מישהוא היה מציא לכם הרבה מאוד כסף תמורת כישוף שתתילו על אדם אחר מה הייתם עושים??

CAT4

New member
רוצים תרחיב בבש\קשה

אז חבר שלכם אוהב מישהיא שהוא ארה אתמול אבל היא לא שמה עלו אז הוא רוצה שתתילו כישוב כדאי שהיא תורב אותו ומוכן לשלם אלף שקל מה אתה אומר

אז מה שאתה אומר הוא

בעצם, שאתה שוקל לקבל כסף, כדי לגרום למישהי אחרת לאהוב מישהו שהיא לא רוצה בו? אילו דבר כזה לא היה באמצעות כישוף, והיית מכריח מישהו לאהוב מישהו שהוא לא רוצה, נראה לי שזה היה מתקרב מאוד להגדרה של אונס.

ToryMaster

New member
כמו שמוס' הגדיר את זה

על פי החוקר לא יעשו כלום לאחד שמטיל כישוף שכזה, אבל זה אונס לכל דבר. לא הייתי עושה את זה

Sonata Of Tears

New member
השאלה העיקרית היא

מי יתן לאחד כמוך להטיל כישוף >_< ?!?!?! בכל מקרה,אהבה זה לא דבר שכישוף צריך לגעת בו,אהבה זה רגש,זה עניין של כימיה,שום כישוף לא יגרום לה להיות מאוהבת בו עד הגג ואם היא לא רוצה אותו עכשיו,גם כישוף לא יעשה שהיא באמת תרצה אותו,ואולי הוא גם לא מספיק שווה את האהבה שלה?

ToryMaster

New member
תראה

אני אל לגמרי מסכימה עם הטענה שזה בלתי אפשרי וששום כישוף לא יגרום לה להיות מאוהבת בו עד הגג, זה יכול לקרות יפה מאוד אם האדם שמטיל את הכישוף יודע מה הוא עושה. השאלה מבחינתי היא רק מוסרית.

bflygirl

New member
לא בכל היכולות שאלוהים נתן לנו צריך

להשתמש אלוהים נתן לנו גם את היכולת להרוג- זה אומר שצריך להשתמש בה? ביחנו בתבונה את מעשיכם ואל תישטתו לטיפשים!

OmriEd

New member
אני חדש אבל יש לי הצעה....

אולי במקום זה תטיל עליו קסם/כישוף (מצטער אם אני טועה בהגדרה) של בטחון עצמי שככה יהיה לו אומץ לנסות ולעשות משהו בקשר עליה מבלי לכפות עליה כלום... מה אתם אומרים רעיון טוב? :)

Pagra Baleben

New member
לא../images/Emo26.gif

גם לא כישופים שהם לא למטרות אנוכיות.. אם אנשים שאני מכירה (ומחבבת..^^) היו מבקשים ממני לעשות בשבילם כישוף (תלוי איזה, כמובן), אז הייתי עושה אותו, בלי כסף.. וכישופים למטרות אנוכיות-אני לא אעשה לא משנה כמה כסף יציעו לי.

CAT4

New member
נו באמת

ואם מישהוא שאת מכירה מבקש מימיך את הדבר שרשמתי למעלה מה היית אומרת

למעלה