הממ
אני חושב שהיא התכוונה, באיזה גיל לראשונה שמת לב שאתה נמשך לבנים ולא לבנות (וכן ההפך) והאם היה גורם מחולל או לא. אני לדוגמא, תמיד ידעתי שאני "שונה", אבל מעולם לא חשבתי קודם לכן, שאני "שונה" בדרך הזו. לא הסתכלתי על גברים בשום צורה מינית. נכון, יכולתי להסכים כשאמרו שמישהו נראה טוב, כי תמיד הייתי יחסית פתוח, וגם אמרתי שאני יודע שאני הולך להתנשק עם בחור ולעשות אפילו יותר בשביל הניסיון- מה גם, לנשק בחור לא מגעיל אותי, כי שפתיים הם שפתיים ולשון היא לשון. ואז, הכרתי "אותו". היינו ידידים ממש טובים (עדיין ידידים, קצת פחות טובים. בלי קשר

), הסתובבנו עם אותה קבוצת אנשים והיה סבבה. תמיד הערצתי את הגוף שלו וחשבתי שיש לו גוף יפה -אבל לא בסטייל של "וואו איזה שרירים בא לי ללטף אותם" אלא "וואו.. אני רוצה גוף כזה

". דבר אחד הוביל לשני, בתקופה שלקחה כמה חודשים, והאופציה השניה נשארה- אבל האופציה הראשונה גם כיכבה.. ומה אני אומר לך, מאז אני כן מסתכל על גברים בדרך הזו. למה מאז ולא ממקודם? אין לי מושג, גם לא טרחתי לגלות. מתי זה קרה? לפני שנתיים, בגיל חמשעשרה (טוב, כמעט חמשעשרה לפחות). פספסתי משהו? הערות? הארות? תגובות?
.