שאלה

לסבו

New member
שאלה

איך גילתם/הבנתם שאתם הומואים/לסביות/B? בקיצור איך גילתם את הנטייה שלכם לבני מינכם? ומתי זה היה? באיזה גיל?

אני לא חושב

שיש איזושהי נקודת זמן ספציפית שמפה אני הומו ואתמול אני לא. נראה לי שזה משהו שצריך לגלות וכל אחד מגלה את זה בעצמו בגיל אחר, או יותר נכון, מקבל את זה בגיל אחר. אני לא ממש יודע איך גיליתי, אבל מה שהסברתי לאנשים ששאלו אותי זה שיש את השלב הזה שכל אחד חושב שהוא נמשך לבני מינו, ואני לא יצאתי ממנו.... אבל לא משנה מתי מגלים ומתי מקבלים ואיך, העיקר לקבל את עצמך כמו שאת/ה

resputin

New member
הממ

אני חושב שהיא התכוונה, באיזה גיל לראשונה שמת לב שאתה נמשך לבנים ולא לבנות (וכן ההפך) והאם היה גורם מחולל או לא. אני לדוגמא, תמיד ידעתי שאני "שונה", אבל מעולם לא חשבתי קודם לכן, שאני "שונה" בדרך הזו. לא הסתכלתי על גברים בשום צורה מינית. נכון, יכולתי להסכים כשאמרו שמישהו נראה טוב, כי תמיד הייתי יחסית פתוח, וגם אמרתי שאני יודע שאני הולך להתנשק עם בחור ולעשות אפילו יותר בשביל הניסיון- מה גם, לנשק בחור לא מגעיל אותי, כי שפתיים הם שפתיים ולשון היא לשון. ואז, הכרתי "אותו". היינו ידידים ממש טובים (עדיין ידידים, קצת פחות טובים. בלי קשר :)), הסתובבנו עם אותה קבוצת אנשים והיה סבבה. תמיד הערצתי את הגוף שלו וחשבתי שיש לו גוף יפה -אבל לא בסטייל של "וואו איזה שרירים בא לי ללטף אותם" אלא "וואו.. אני רוצה גוף כזה :)". דבר אחד הוביל לשני, בתקופה שלקחה כמה חודשים, והאופציה השניה נשארה- אבל האופציה הראשונה גם כיכבה.. ומה אני אומר לך, מאז אני כן מסתכל על גברים בדרך הזו. למה מאז ולא ממקודם? אין לי מושג, גם לא טרחתי לגלות. מתי זה קרה? לפני שנתיים, בגיל חמשעשרה (טוב, כמעט חמשעשרה לפחות). פספסתי משהו? הערות? הארות? תגובות?
.

אמממ

מתי שמתי לב שאני נמשך לגברים ולא לנשים? אני אישית לפני שלוש שנים (בן 14, בחישוב מהיר) אבל אי לא חושב שזה אמור לשנות משהו, כי לכל אחד יש את קצב ההתפתחות שלו. מה גם שזה נורא קשור לחינוך שבנאדם מקבל, זה יותר בכיוון של מתי אתה מקבל את זה (שזה לפי דעתי השלב שבו אתה הופך להומו\לסבית\בי וכו') כי זה מה שקובע ולא מתי שמתי לב מתי נמשכתי לגברים, כי זה (שוב, רק אצלי אנא לא להסיק מסקנות) מההתחלה של המשיכה המינית שגם היא סובייקטיבית לכל אחד...

לירונדה

New member
לי יש שאלה דומה..אבל מופנית לB....

איך גיליתם שאתם נמשכים גם למין השני אבל בכל זאת נמשכים לשניהם? זה לא מבלבל? מה גרם לכם להגיע למסקנה הסופית?

לי יש שאלה שמופנת לאנשים

שאוהבים בעלי חיים בצורה קצת מעבר... אבל אולי עדיף שלא אשאל.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ולי יש אלה אל חיות שאוהבות

חיות אחרות בצורה קצת אחרת.. הכלב שלי למשל, 0_0 מדיי פעם אני תופסת אותו מנסה לעלות על אחד החתולים..

featherhead

New member
גם אתה?! ../images/Emo2.gif

שוקינג. זה מעולם לא קרה לי, עד שקיבלנו את אופליה
ואיך שהיא מגרדת פרעושים בצורה סקסית... גרר

sexytoy

New member
אצלי...

כמובן, נמשכתי לבנים מאז ומעולם (למרות שבזמן האחרון אני מתחילה קצת לפקפק בזה...) ואז קלטתי את עצמי בוחנת כל הזמן נשים ברחוב, בטלוויזיה, בכל מקום! והייתה תקופה שלא הצלחתי להירדם בלי איזו פנטזיה נטולת בנים קודם... ואז, לפני כחצי שנה, קרה ה-דבר. התאהבתי בחברה הכי טובה שלי... אין לי ממש כוח לפרט כרגע מה קורה איתה עכשיו (אבל אם תרצי לדעת, אז את מוזמנת לשאול, כמובן) אבל אז ממש בהחלט הבנתי סופית שאני בי.

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif זה היה מתישהוא..

בגיל 14 אני חושבת.. כיתה ח' אם אני לא טועה, הסתובבתי הרבה עם אחת החברות שלי אז זאת הייתה פעם ראשנה ששמתי לב שאני נמשכת לבנות, האמת שכרגע אני בכלל לא סגורה על מה אני (ונראה לי שאני B...) אבל זה כבר לא כל כך משנה לי כיום..

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif*הייתי מרימה גבה אם הייתי יכולה

..
וככה לא שומעים ממך שנים (חוץ מחדשות על אם אתה בסדר דרך לי וכו') ואז מצפים שיספרו לך..?

TwelveEyes

New member
אם היה לי שקל על כל פעם שסיפרתי...

התחרמנתי נורא על בחורה אחת במסיבת סילבסטר, כשהייתי בת 14 וחצי, נישקתי אותה. חצי שנה אחרי זה היה לי חבר ראשון. עד גיל 16 התלבטתי קשות בקשר לעצמי עד שהגעתי למסקנה שאני בי. ומה זה הטרנד החדש הזה להגיד B? לא מוצא חן בעיניי. זה נשמע כאילו אתם מנסים להגיד שאנחנו סוג ב'!

ketty the sheep

New member
כן הא? ../images/Emo3.gif

אמרו לא לB (וכן לביסקסואלים
) ובקשר לשאלה. בכיתה ו' הייתה לי חברה טובה, שכשראיתי אותה ממש רציתי לקפוץ עליה ולנשק אותה. זה נמשך בערך.. טוב נו, זה נמשך עד לפני כמה חודשים. במהלך השנים האלו הבנתי מה פשר הרצון הזה, אבל גם התחלתי לשים לב למין השני. מה שדיי בלבל אותי
אבל אז, איפשהו בכיתה ט', דיי קלטתי מה קורה איתי, למרות שאני לא רצה להגדיר את עצמי בינתיים.. כי.. בלע.. הגדרות זה מפחיד כזה.. לא יודעת.

למעלה