שאלה....

che55

New member
יש קונסילר בצבע ירוק, הוא לא רק

נקרא כך.... ישנו קונסילר רגיל - כמו שאת משתמשת, וישנו קונסילר ירוק - בצבע ירוק - שאותו שמים רק על אזורים אדמדמים כדי לנטרל את האדמומיות(אדום וירוק הם שני צבעים מנוגדים אז אחד על השני מנטרל את הצבע). ישנו גם קונסילר בצבע סגול - לגוון עור צהוב מדיי, שוב כדי לנטרל את הצהוב שבפנים. וזה עובד מצויין במקרים קשים, למשל איפרתי מישהי אחרי לידה עם קופרוז רציני בפנים (נימי דם מפוצצים שיוצרים אדמומיות), ולא רציתי לשפכטל אותה, אז טשטשתי עם הקונסילר הירוק את האדמומיות ועל זה מרחתי שכבה עדינה של מייקאפ נוזלי בגוון העור שלה. יצא מדהים! אבל.....רק במקרים קשים כאלו אני אשתמש בו, אני חושבת כמו יותם(יוסי) - היום המייקאפים עושים את כל העבודה.

Leeeeeeee

New member
זה נקרא even-tone

וגם אני לא מתה על זה... רק במקרים קיצוניים. אני אוהבת את ה even tone הורוד לנשים מבוגרות

RReuTT

New member
הקונסילר הירוק הוא כן בצבע ירוק..

אבל זה ירוק עדין כזה, ירקרק לא משהו רציני, מטשטשים מעט ממנו על האדמומיות ואחר כך שמים מייק אפ ופודרה ככה שלא רואים אותו.

KerenWelling

New member
יש לך תמונה עם שפתיים

רגילות....כאילו בלי לנפח אותן או לעשות צורות כאלה... כאילו טבעי. אפשר תמונה?

BabyDoll18

New member
חחח כל החיים שאני אני חולמת על

סיליקון.... נראה לי שיהיה קשה למצוא דקה...

KerenWelling

New member
לא לא לא!! בלי סיליקון!

אבל בשפתיים מזריקים חומר חדש...אחר...שכחתי אתה שם שלו... אבל לא! למה?! יש לך שפתיים יפות אין צורך

cha ching

New member
סיליקון? בשפתיים?!?!

לא שמים סיליקון בשפתיים.. שמים קולגן...

che55

New member
אם אני לא טועה, מורן אייזנשטיין

מפרסמת איזו קליניקה לסיליקון - שהיא הוסיפה בחזה ובשפתיים.

che55

New member
באמת? גם מירי בוהדנה ?

חשבתי שרק החזה שלה עבר שיפוץ... בכל מקרה היא יפייפיה - עם או בלי השיפוצים, אני מאוד אוהבת את היופי שלה - אקזוטי....חבל שהיא לא נבחרה כמגישת MTV הישראלית, יש לה יופי ישראלי מובהק.

זה ברור רואים את זה!

רק לאנג'לינה ג'ולי וג'ניפר לופז יש שפתיים אמיתיות.כל השאר מנתחות ומוסיפות.אפשר לדעת אם זה סיליקון או לא.בכל זאת מירי בוהדנה יפה אני אני לא אוהבת את היופי שלה.

כנראה שהאנגלית שלה לא משהו

אם היא לא נבחרה.שיבחרו אותי אני יודעת אנגלית מצויין.7 יחידות .אולי בעתיד אם יצטרכו אני אלך לזה

che55

New member
שיהיה בהצלחה...7 יחידות../images/Emo5.gif

יש דבר כזה? אני מכירה רק 5 - וגם זה יותר מדיי.... למרות שהוצאתי ציון גבוה בזמנו, שנאתי את המקצוע...לא את השפה....

זה שתי יחידות תרגום אנגלי...

וזה ממש עוזר בחיים..עוד לא התחלתי ללמוד מתחילים בכיתה יב.הייתה למורה שלי תלמידה שלקחה את השני יחידות והיו לה סה"כ 7 יחידות ובחופש הגדול היא עבדה בתור מתורגמנית והרויחה המון כסף.תמיד טוב לדעת עוד שפה.ואני גם מרחיבה ערבית אז בכלל.. ב-5 יחידות יש לי 90 וטפו טפו טפו הולך לי מצויין זה המקצוע היחיד שאני לא מתאמצת ומציאה ציונים מעולים.מקוה שילך לי טוב בתירגום. שמעתי שנותנים לתרגם מאנגלית לעברית טקסטים של שייקספיר...ויי זמיר

che55

New member
אין לך מושג כמה זה יעזור לך בחיים

באוניברסיטה חיפשנו בנרות אנשים שיתרגמו לנו מאמרים... שייקספיר - קטן עליי.... הייתי צריכה לקרוא מאמרים באנגלית בתחום הפסיכולוגייה, הכלכלה. הקאתי דם, זו אנגלית מאוד קשה, ושילמנו המון כסף לאלו שהיו מוכנים לתרגם עבורנו. לא תמיד החומר רלבנטי, ורק אחרי שקוראים אותו יודעים אם הוא רלבנטי או לא...אבל בינתיים המון כסף נזרק על תרגום. בקיצור - אחלה מקצוע בחרת, אם תתמידי - יצא לך מזה רווח ולא רק כספי. איזה יופי שיש דברים כאלו, בתקופתי למדנו רק על מיסטר קשטן, דבי & גבי ו - "היר ווי אר"......

ואני למדתי על קנדי קן דו איט

איך שאהבתי את זה.והכלב בינגו...אויי היו זמנים...כמה שהתבגרתי והזדקנתי מאז..פעם היו סיפורים נחמדים באנגלית.היום נותנים לנו בכיתה לקרוא מאמרים על סמים ותאונות דרכים ..איפה הסיפורים היפים והתמימים והפשוטים של ילדותנו? מתגעגעת לזה.. אני יודעת אולי אני אלך על תירגום כי גם אני לומדת ערבית מורחב 5 יחידות ובטח ישלחו אותי למודיעין בצבא.בסוף אני אהיה אשת שב"ק...

che55

New member
מודיעין...אחלה ג'וב...

מעניין מאוד. וחוצמזה זה טוב לדעת כמה שיותר שפות. בעלי דובר ערבית שוטפת, ואנגלית וזה פשוט עוזר לו בעבודה. הוא עובד המון עם לקוחות מהמגזר הערבי, שלא יודעים כמובן שהוא דובר את השפה, ומדברים לידו חופשי - והוא מבין הכל!!! אני הייתי רוצה לדעת רוסית, להבין את מה שהם מקשקשים סביבי 24 שעות ביממה. אני ממש לפעמים מרגישה כמו בארץ זרה.

למעלה