שאלה....

אני לא חושבת שזאת את

בכל תמונה את ממש שונה מעצמך, כנראה אלו תמונות של בנות אחרות, הגבות והעיניים שלך שונות, את מאופרת!! ואמרת שאת לא יודעת! למה לחרטט אותנו?

BabyDoll18

New member
מאמי אל תדברי איתי על חירטוטים!

אלו תמונות שלי כנסי לאתר שלי ותראי כמה תמונות יש לי... בובה אני יכולה לשלוח לך עוד 100 תמונות שלי...אך ורק שלי... זו אותה בחורה עם איפור שונה מפה לפעם...לפעמים גס ולפעמים עדין הגבות תמיד משתנות אצלי אני אוהבת לשנות...דק עבה ארוך קצר עגול משולש.... כיף לי לראות דברים שונים אצלי... גם השיער משתנה הוא עבר כבר את החום בהיר כמעט בלונד חום כהה שחור אדום גינגי הכל...פסים גוונים פאנלים מה שאת רוצה... וכמובן גם משחקים אני אוהבת להשתובב איתו.... טוסטים פן בייביליס או שמתולתל שלי...גלי...אסוף פרוע מנופח אחרי מקלחת יבש רטוב...הכל ביחד... מה לעשות כזו אני אוהבת להשתנות אני גם לא אוהבת להתאפר הרבה... פעם כשהייתי מתאפרת עם צליליות הייתי משנה כל הזמן את הדרך שהייתי שמה... פעם משחקים של הצללות...צל ואור בקצה כהה ובפנים בהיר...או בעפעף התחתון בהיר ובעליון קצת כהה....הדגשה של העצם... ממזמן כבר שאני לא שמה סומק כי יש לי את הטבעי שלי שאני לא מי יודע מה אוהבת אבל מה לעשות למדתי לחיות עם זה ואני שלמה... אז אל תדברי איתי על חירטוטים ועל בחורה אחרת...זו אני נטו!

BabyDoll18

New member
ובקשר לאיפור...

לההההה....טוב ששמת לב... קראת בדרך את הכותרת...שהתאפרתי כי שיעמם לי ורציתי לראות איך יצא... מין הסתם שאני מתאפרת... אבל הדגשתי ...יש תמונות שלא התאפרתי הרבה ויש כאלה שכן... ברמת העיקרון אני ופודרה לא מכירים... ויש לי מייק אפ שאני לא כל כך יודעת למרוח....אבל שמה רק על הפצעים אם יש... בתמונה עם השיער האדום רואים את הפנים שלי...נקיות...נדמה לי שיש לי שם רק שחור בעיינים .... הייתה תקופה שחזרתי לזה...אבל בסוף הבנתי שזה לא היופי שלי...זה לא הולם אותי או מתאים...אבל שוב..כיף לי לפעמים לגוון...אז תלוי ביופי שאני מנסה לשדר...

RReuTT

New member
דווקא רואים שזאת אותה אחת.....

והיא באמת נורא יפה... את השינויים האלה ממש לא בעיה לעשות, כשהאיפור שונה והשיער שונה זה יכול לשנות כמעט את הכל.. גם את הגבות אפשר לשנות תמיד. גם אני המון פעמים נראית שונה בגלל השיער, האיפור והגבות, גם אני בדרך כלל תמיד נוהגת לשנות את הגבות ואת השיער וכמובן שאת האיפור. יש לי תמונה אחת שהשעיר שלי קצר, חלק בצבע אדום עם פסים בלונדיניים וגבות דקות ומשולשות עם איפור ורוד עם איליינר ויש לי תמונה שהשיער שלי ארוך, מתולתל, חום כהה עם גבות עבות יותר ואני מאופרת בגוונים של שחור וחום, בלי איליינר וזה נראה שונה לגמריי! אבל עדיין זה לא אומר שזאת לא אותה אחת..

BabyDoll18

New member
תראי...אז לא סיליקון

או בוטקס או קולגן או כל חומר אחר... הכוונה להגדלה...לא משנה החומר אני כרגע לא התעניינתי אני פשוט מטורפת על שפתיים....לא בהגזמה אבל משהו רגיל וסקס...לא משהו שדורש...שפשוט רואים ואומרים...זה סיליקון.

che55

New member
אני אהבתי את התמונה -בין האחרונות

עם החולצה הלבנה והגוף קדימה..... לדעתי תמונה מקסימה. את בחורה יפה מאוד

Leeeeeeee

New member
לא שמים בוטוקס לשפתיים...!!!!!

שמים את זה נגד קמטים וזה, דרך אגב רעל. אין לי כח לפרט........

למעלה