שאלה....

BabyDoll18

New member
שאלה....

כן כן אני יודעת שבטח כבר שאלו אז אם אתם יכולים פשוט להפנות אותי לאתר מסויים או לעמוד מסויים אני אשמח... אז ככה... איך לעזאזל מתאפרים? מה זה מה?! מה זה פודרה/מייק אפ/סומק/שימר? וכל שאל הדברים המוזרים לי....(תכף נרחיב) מה זה בדיוק פודרה ואיך שמים לעזאזל? ומייק אפ? כל אחד שם? ומתי? לפני או אחרי איפור עיינים? אחרי סומק? לפני? ....אוף כמה שאלות ולדובדבן...כל פעם אני שומעת פה על שימר ועצמות לחיים וברק...מה זה לעזאזל?? ואממ...צלליות...מה לדעכם שילוב יפה...? ועוד שאלה...השפתיים שלי קטנטנות....ואני נורא אוהבת שפתיים בשרניות...איזו אפשרות ניתנת לי דרך האיפור להגדיל...אחרי הכל העיינים שלי לא מודגשות אז מותר לי להדגיש את השפתיים...?! רואים שאני לא מבינה בגרוש באיפור....שלא נדע מצבי בכי רע. מה בדבר מברשות? לאמאלה יש מיוחדות כאלה... 1 רגילה קטנטנה עגולה כמו מברשת לסומק קטנה... עוד 1 קטנה שפיצית מעט ועוד קטנטונת שפיצית עוד יותר... ד"א מה בדבר אודם בהיר....כמו האודם שיש לי על השפתיים בתמונה... אני יודעת ששילוב בינו לבין תוחם כהה לא הולך יחד....אז איזה תוחם?! http://photos.walla.co.il/babydoll17

BabyDoll18

New member
בקשר לסנדרה בולוק ומריה קארי...

אמרו לי שאני דומה להן.... הייתה לי תמונה שכל כך שנאתי.... עם משקפיים ....שאמרו לי שאני דומה לגניפר לופז...ופה הייתה הגזמה....שלא נדע...חיחי אם אני אמצע אותה אני מבטיחה להעלות...

BabyDoll18

New member
ולסנדרה...

פעם ראשונה שמישהו העיר לי על זה... רגע נחפש משהו בהיסטורית התמונות שלי אולי נמצא... אה כן הנה זה...התמונה הראשונה שלי שעשיתי.... אולי? דומה? לא? לא נורא.... ;)

BabyDoll18

New member
ואם כבר מדברים על מריה...

אני לא מאמינה אבל רק עכשיו ממש הסתכלתי.... גם לי יש נקודת חן מתחת לשפתיים בדיוק בצד ובמקום שגם לה יש.... שמאל... :)

KerenWelling

New member
כן את טיפה דומה לה.

את יפה. אבל די להשתחצנות...תזכרי שיש כאלו פחות יפות ממך...וזה עושה לקנא (לא לי, אבל לאחרות...)

RutyTuti

New member
את לא שמה מייק אפ!?!?

וואלה?@ כי בתמונות שלך יש לך פשוט עור מושלם מידיי..נראה כאילו שמת מייק אפ וסומק , גם אני רואה בתמונות ששמת..:) קיצר , את יודעת להתאפר יפה מאוד..!:)

BabyDoll18

New member
תראי....זו הבעיה אצלי...

יש לי מייק אפ או שנדמה לי...זה נוזל כזה בצבע גוף ואני לא יודעת איך להשתמש מתי לשים לפני ץ....מה קודם למה אני לא יודעת בתמונה הראשונה שמתי קצת על הלחיים כי הן אדמומיות ואת רואה שהן אדומות עדין... אבל בכללי לא... אני לא שמה.

BabyDoll18

New member
../images/Emo4.gifמישהו יכול לעזור לי עם השאלות?!

בתמונה הנוספת פה למשל שמתי רק אודם אדמדם ושחור מסביב לעין כזה בקצה... הסומק שעל הלחיים תמיד ככה כי הייתי אחרי הים
ד"א יש איזה חומר מסויים שאפשר למרוח על הלחיים...כדי שהפנים יהיו שווים ללחיים....או להפך...כאילו הפנים שלי כרגע לבנות רגילות (אם נקרא לזה לבן...) ועל הלחיים אדום...אז אני רוצה להעלים את זה עם לא יודעת... מה יש? הצעות?

RutyTuti

New member
תראי...בשביל כול השאלות שלך

אני ממליצה לך להכנס לאתר : www.4girls.co.il יש שמה בתפריטים למעלה : "עיצוב" שאת נכנסת לזה , נהיה לך מן כתבה או משהו ותפריט צדדי . בפתריט הצדדי תבחרי ב"טיפ טיפוח" יש שמה את כול התשובות לשאלות שלך ויותר .

KerenWelling

New member
גם לי יש את הבעיה של האדמומיות

בפנים כי אני נשרפת ממש בקלות למשל היום גם הייתי בבריכה והאף שלי ותפחי הלחיים אדומים... פשוט את מסווה במייק אפ. ואם זה ממש גרוע תטפחי עם טיפונת קונסילר, ואז מייק אפ. אם את ממש מומחית באיפור, עדיף את הקונסילר הירוק שהוא מיועד להסוואת אדמומיות ולקבלת צבע אחיד של פנים...תנסי

BabyDoll18

New member
אני מאמינה שבתמונה הזו

רואים את האדמומיות... ומה זה לעזאזל קונסילר ירוק? בעעע ירוק על הפנים חיחי טוב הנה תמונה מהרגע...כן כן אני חולת נפש 5 בבוקר... ניסיון נואש עם הצלליות הבהירות עליי...לא הלך... טוב....לפחות ניסיתי...לילה טוב בהביי

RutyTuti

New member
למה לך להפטר מהאדמומיות..?

זה ממש יפה. זה סומק טבעי.. הלוואי עליי

yottami

New member
מה שאת צריכה זה מייקאפ נוזלי קליל

ולא כל מיני קשקושים כגון קונסילר ירוק כי חוץ מזה שזה עולה לך הרבה כסף זה לא עושה כלום אהה בעצם זה כן עושה בפורים את יכולה להתחפש לצפרצע מהסוג הירוק...חחחחח או קרמיט מה שתרצי כמובן....

KerenWelling

New member
לא מצחיק יוסי

אני רק הבאתי לה טיפים איך להפטר מהאדמומיות... זה שאתה לא מסכים זו בעיה שלך. והקונסילר עצמו לא ירוק. הוא סתם נקרא ככה. ואם אתה יודע להשתמש זה מצויין. אני למשל משתמשת בקונסילר רגיל רק לפצעים אדומים כאלה מעצבנים ומתחת העיניים...גם לי יש את האדמומיות הזאת ואני ממליצה על מייק-אפ נוזלי ומעל פודרה...

yottami

New member
לא היית לי שום בעיה עם הטיפ שלך

אני לא מבין.....הוא סבבה למה את חושבת שחלקתי עליך?.......יש פשוט עוד כל מיני טכניקות...אבל מה שאמרת זה סבבה...באמת

למעלה