שאלה?

yidan

New member
שאלה?

כאשר אני מנסה את תרגיל ההדמיה אם התפוח אני לא רואה אותו אני מדמיין אותו ככה זה אמור להיות? אני עושה דברים כאלו כבר מאז שהייתי קטן ולא רק חפצים, גם למשל דפים בספר טלפונים וכאלה כך שהחפצים בא לי ממש בקלות. זה אומר שאני יכול לעבור לתרגיל הבא?

yidan

New member
+++

לפעמים יותר קל לי לעשות את התרגיל אם עיניים פתוחות, זה אומר משהו? זה בסדר?

yidan

New member
עוד משהו...

עכשיו סיימתי מדיטציה ולאחר מכן הרגשתי כבדות בנשימה ואני עדיין מרגיש. יכול להיות בגלל שעשיתי את המדיטציה במקום סגור? וגם נהיה לי חם למה? וגם היה קשה לי להתרכז, יש עצות לשיפור?

nubis

New member
בלי פניקה

לדמיין עם עיניים סגורות או פתוחות זה תלוי מה יותר נוח לך,אם אתה רואה בעיניים הפנימיות ההחזיה מתבצעת כמו שצריך. כשעושים מדיטציה משחררים אנרגיה ממאגרים שבד"כ אין גישה אליהם לכן הרמה האנרגטית עולה ומרגישים שינויים פיזיולוגים כמו חום,לחץ,זרמים וכו.. העצה היחידה שאני יכול לתת כרגע היא תתרגל הרבה ובהתמדה זה מסוג המיומנויות שאין להם גבול עליון. בברכה אלמוג

nubis

New member
אתה לא בכושר

הנשימה והריכוז יסתדרו בהמשך כשהגוף יכנס לכושר. בברכה אלמוג

yidan

New member
איפה אני יכול לקנות כלים?

כלים של השיעור השלישי? אני רוצה קדרה פגיון ברוליין ועוד כמה אני רוצה להכין שמן לוטוס. איפה אני יכול לקנות? אני יודע על החנות בקניון הדרים אבל אני לא יודע אם יש שם.

yidan

New member
???

אני בטוח שיש כלים למישהו, אתם יכולים בבקשה להגיד לי מאיפה לקנות?

Unblessed

New member
בסימטת דיאגון...

עד כמה שאני יודעת אין חנויות רציניות רק למיסטיקה שלא נמצאות באינטרנט או בחו"ל. אתה יכול לנסות לחפש קדרה בביתילי, או בחנות אחרת לרהיטים. פגיון אתה יכול למצוא בחנויות רתע או אפילו בשוק הפשפשים, ויש בערך שבעים אלף חנויות שימכרו לך את כל השמנים שאתה צריך.

yidan

New member
ומישהו מכיר את החנות בקניון הדרים?

או שמישהו קנה ויכול להגיד לי מאיפה?

yidan

New member
כל הזמן...

מה כבר שאלתי? לך יש דברים? אתה יכול להגיד לי ספציפית מאיפה קנית?

Unblessed

New member
1. אני בת

2. כן 3. פגיון - אחד ידיד קנה מרתע בקניון הנגב ונתן לי, שני בסגנון ערבי יותר קניתי בשוק הפשפשים. שמנים - חנות לאנד קארד בבאר שבע, תחנה מרכזית. יותר ספציפי מזה? ברתע יש פגיונות -> רתע זו רשת חנויות-> אתה יכול לקנות פגיון באחת מהחנויות. שמנים אפשר לקנות כמעט בכל חנות ניו אייג'. לפעמים גם בחנויות לא קשורות, במדרחוב. זו הבעיה האחרונה שלך. וקדרה תאלתר משהו. תקנה משהו שנראה לך נחמד, תחרוט לבד, תצייר, תצבע. יותר סבלנית מזה אני לא יכולה להיות אז זו ההודעה האחרונה שלי בנושא.

yidan

New member
את יודעת אולי....

אם יש חנות "רתע" באיזור המרכז?

Unblessed

New member
טוב, אני לא מוצאת.

כנראה שתצטרך באמת לחפש בדפי זהב. תחפש חנויות של כלי נשק, תמיד יש שם משהו נחמד.

קרן אור6

New member
אני מכירה את החנות!!!!

היא בקניון הדרים למעלה אבל נורא יקר שם יש שם הרבה שמנים בקשר לפיגיון אני חושבת שגם יש שם אבל לא בטוחה ויש שם מלא ספרים קיצר תלך ופשוט תראה

yidan

New member
תודה רבה...

אני מבין שאת מהאזור את יכולה להמליץ לי על מקומות נוספים בבקשה? Unblessed ביררת? בתודה מראש, עידן.

למעלה