שאלה?

קרן אור6

New member
את האמת......כדאי לך פשוט ללכת לת"א

את האמת לא מכירה מקומות אחרים אבל המלצה פשוט תיסע לת"א אין עליה בדברים האלה שם תמצא כל מה שאתם רוצה !!!!!

קרן אור6

New member
תחנה מרכזית או שפשוט תסתובב שם

אולי תחנה ישנה וכו אני לא מכירה את ת"T אבל אני בטוחה שתסתדר

jbu

New member
אני מב"ש ואני מכיר כמה חנויות

אני מב"ש ואני מכיר כמה חנויות למרות שלא הייתי שם יש את "מימד אחר" שמוכרים בעיקר קריסטלים אבל יש שם עוד כמה דברים (חבר שלי קנה לי שם קוורץ,זה לא עלה לי כול כך הרה, סביר) ויש את "עידן חדש" ולחתולה של המוכרת קוראים קסם, זה ליד כיכר הבימה. זה נראה לי כול מה שאני יודע על חנויות בתל-אביב אתה יכול לחפש בדפי זהב. נ.ב בשוק מוכרים לפעמים דברים שקשורים כמו סכנים (לפחות בב"ש), קטורת ,שמנים ועוד....

ebonyW

New member
קדירה ../images/Emo29.gif

היי עידן, אם אתה מאיזור נתניה אתה בטח מכיר את קניון אם הדרך שנמצא על כביש החוף , ביו נתניה לחדרה, ממש לפני מחלף ינאי. בקומה השנייה ישנה חנות שנקראת "לימון" ויש להם קדירות מברזל יצוק בכל הגדלים. המחירים נעים בין 80 ש"ח לקדירה הכי קטנה לבין 800 ש"ח לקדירה הגדולה ביותר. בנוסף ישנה באותה קומה גם חנות למטיילים שנקראת "בדרכים" ואני חושבת שאתה יכול למצוא שם פגיונות. שיהיה בהצלחה ! ימים של קסם ואור אבוני

yidan

New member
שאלה?

לימון נמצאת בקניון M הדרך? את יודעת אולי מה המחירים של פגיונות? כי מה שאני ראיתי זה פגיון של יחידת SWAT שעולה 600 שקלים! וזה הכי זול שראיתי בחנות"למטייל", תודה מראש, עידן יהודה.

ebonyW

New member
היי עידן ../images/Emo13.gif

לימון נמצאת בקניון M הדרך ויש להם גם סניף בבית יצחק ( אם אתה מכיר), אבל אני לא בטוחה אם יש שם קדירות. אני קניתי את שלי ב - M הדרך. לגבי פגיונות , אין לי מושג מה המחירים שם, אבל אני יכולה להגיד לך ש - 600 ש"ח זה מוגזם מאוד. תמשיך לחפש ואני בטוחה שתמצא משהו במחיר הרבה יותר הגיוני. כדאי לך לחפש בדרום ת"א ובשוק הפשפשים. אפשר למצוא שם הכול ובמחירים הרבה יותר שפויים. מי יודע, אולי תמצא פגיון עם היסטוריה
בכל אופן, שיהיה בהצלחה ותיהנה מהחיפוש, כי זה חלק גדול מהכייף. Blessed Be אבוני

למעלה