בניתי.
כלומר, לא קניתי תריס מוכן, אלא קניתי לוחות עץ ובניתי. אני לא בטוחה ש"תריס" זאת הגדרה נכונה למה שבניתי, כי אין לזה שלבים, אלא כל צד (כאמור יש שני תריסים) בנוי מלוח עץ אחיד, עם "דוגמה חוצה", כלומר עם חריצים המייפים את התריס והמאפשרים חדירת אור. התריס עדיין לא גמור, כי הייתי צריכה לדעת איפה אחבר את הצירים או מה שלא יהיה, שלא יפגע בדוגמה. עכשיו, כשיש לי כבר פתרון חיבור, נשארה לי עוד עבודה קטנה ואוכל אז לצלם לך את זה, אם תרצה. בכל מקרה, אם אין לך אפשרות לבנות בעצמך או לקנות תריס עץ חדש, תתעניין בחנויות לחלונות ותריסים יד שניה. אני יודעת שיש אחת כזו בסלמה בת"א. ראיתי תריסי עץ ישנים, בדוגמה מקסימה. זה ממש נראה כתריס עם שלבים פתוחים למחצה. העץ לא היה בצבע יפה ובמצב קצת ירוד, אבל עם קצת שיוף, צבע נכון ולאקה- יכול לייפה כל חלון, לדעתי. בתריסי עץ אפילו כדאי לך ללכת על יד שניה (כי חדש, באיכות גבוה, כלומר מעץ טוב, באמת יעלה לא זול. מחירו של עץ בארץ מוגזם, לדעתי. כל דבר מעץ), כי בעבר היו משתמשים בעץ משובח הרבה יותר, וגם בתריס יד שניה אתה כבר תראה איך ואם בכלל נזוק העץ עם הזמן, ועד כמה הוא עמיד. אם תרצה לדעת עוד פנה אלי למייל:
[email protected]