אז ככה... (נדב מאמי אל תכעס עליי)
למה אנחנו מעריצים אותה? אנחנו אוהבים אותה, את הבנאדם שהיא. או לפחות מה שהיא היתה בהתחלה... (זה למה אני אוהבת אותה). אני מסכימה איתך בה-כל אבל בה-כל! אבל, משהו שגיליתי לאחרונה (וימצא חן בעיני נדב) שבריטני מדברת לקהל צעיר, על אהבה וכל הדברים היפים שבגיל הזה. כריסטינה כותבת שירים עם מסר והכל אבל ראבאק נכנסתי לדיכאון של הלייף מהדיסק שלה! (וכמובן שבריט הוציאה אותי מזה...) אז זה שאתה אומר שהשירים שלה הם כלום... זה לא נכון! נכון בריטני לא הזמרת המוכשרת ביותר עלי אדמות, סו וואט? למה, כל הרוקיסטים שצורחים יותר טובים??? אז זהו- שלא! יש לה שירים קלילים שלא מעסיקים את המוח יותר מידי וזה שירים שאני לא אתפלא אם גם אתה זימזמת לעצמך ביום חם...
נדב, כל הפרסים של בריטני שווים לי לאתה יודע מה! זה לא מוכיח כלום חוץ מהצלחה! זה לא מוכיח כישרון, זה לא מוכיח רמת כתיבה וזה לא מוכיח שום דבר חוץ מהצלחה!!! אז די עם הנאומים והמגילות על ההצלחה שלך שמכל הפעמים שכתבת אותם אפשר להוציא לאור את הספר שלך "אני וההגזמות שלי"! אז די עם זה!!! כמובן שכל אחד צריך לזכור שכשהוא כותב משהו בדרך עקיפה או ישירה להשמיץ את בריט מסתבך עם המגילות ואצבעות הזהב של נדב! אבל נדב הוא אחד שלא צריך להתייחס אליו בכזו רצינות במה שהוא כותב, כי זה עובדתי שמה שהוא כותב נכתב מהלב (הוא באמת אוהב את בריט!) והוא מסלף את האמת לפעמים... כדי "להכניס, לייבש, לדפוק" את כל המשמיצים למיניהם (זה מה שקורה לאנשים עם אובססיה שמתוודים באייסיקיו שלפעמים מוסיפים "פלפל" להודעות...
) אז לפעמים הוא נסחף... תסלחו לו... ולגבי ההצלחה של בריט- היא רקדנית מעולה והיא יפיפיה! אבל עזוב את זה, בריטני הצליחה כי בני הנוער אוהבים משהו קליל, מוזיקה קלילה... וכל אחד מעריץ את מי שהוא רוצה וזה זכותו. זו הסיבה היחידה לכך שאין לך זכות לבוא ולשאול אותנו למה לעזאזל אנחנו מעריצים אותה... אבל אתה מוזמן להישאר... דווקא נחמד שנכנס לפה עוד אליאור קטן...
בקשר לכריסטינה... אל תתחיל, זה לא ייגמר... וכבר הבהרנו לכולם שאנחנו לא עושים השוואות... (למרות שלטעמי האישי כריסטינה גדולה!!!) מצטערת על המגילה (אמא... האם אני מתחילה להיות כמו נדב....??? נההההה) יאללה ביי מתוקים!