::::::::::::שאלה::::::::::::::

aviadamar

New member
::::::::::::שאלה::::::::::::::

אפשר לדעת למה אתם מעריצים אותה?? עכשיו באמת, כאילו, היא רקדנית? נכון, אבל יש רקדניות יותר טובות היא יפה? חמודה מאוד- עם טונות של איפור כותבת שירים טובה? כול שיר שהיא אי פעם רשמה עבר בדיקות מיוסמות ביותר עד שהגיע לאלבום ע"י מיטבי האומנים שעובדים איתה... וגם התוכן שלהם לא עובר את הידע שיש לילדה בת 6. והכי חשוב=> היא בכלל יודעת לשיר??? ובכן, לפי כול ההופעות שראיתי (וראיתי הרבה לצערי) היא בקושי מוציאה הגה מהפה והוריד בגרון שלה עומד לתפוצץ- לא חוכמה לשתמש בזמרות רקע... גם בשירים שלה המוקלטים יש לה קול ילדותי ופשוט. קול שלא מרגש כלל ולא מעביר שום מסר... המפיקים שלה משתמשים בהמוני אפקטים ממוחשבים מתקדמים אשר יכולים לגרום לכול נערה לשיר... => הסיבה היחידה שהיא הצליחה היא בגלל המפעל הענק של האנשים הרבים אשר עומדים מאחוריה.... אנשים עם נסיון של שנים אשר מבינים בתחום המוזיקה והשיווק העולמי שהולך היום. בריטני גם לא הסטירה את העובדה שאבא שלה הוא זה שסידר לה את האודישן הראשון שלה עם מנהל חברת ההקלטות JIVE... לא לכולם יש אבא עם קשרים. מילא, היה לה קול טוב...... הייתי מבין, אבל גם את זה אין לה. אז למה לבזבז את הזמן שלכם בעודכם צעירים בזמרת פופ מסטיק??? למרות שיש כמה זמרות טובות היום... קחו לדוגמה את הזמרת "כריסטינה אגילרה". עכשיו ברצינות, קחו את היכולות הקוליות שלה- היא זמרת מעולה! היא יכולה לשיר הכול בצורה הטובה של הדבר. בגלל זה אנשי המדייה מעריכים אותה ויודעים שיש לה כישרון גדול. מגיע לה על ההצלחה המטאורית שלה. ואים יש עוד כמה בנות או בנים כמוכם אשר באמת מוכשרים- לכו על זה!! מקווה שהבנתם משהו מהאנפורמציה שאמרתי... ותדעו משפט אחד "להסתכל בתוך הקנקן ולא מה שמבחוץ" דברים טובים מחזיקים שנים. עד לפעם הבאה...

עם הביקורת שלך על בריטני אני מסכים

לגמרי, אבל לא ברור לי למה לעזאזל אתה מציין את כריסטינה אגילרה כטובה יותר? בהחלט חייב להסכים איתך בקשר לביקורת על בריטני, היא אכן חמודה בהחלט, רוקדת לא רע, אבל יש בעיה רצינית עם כל מה שמעבר לכך. אין ספק שדרכה לפסגה נעשתה בעיקר בזכות גאונות שיווקית של העומדים מאחוריה. אבל אני עדיין לא מבין...למה כריסטינה יותר טובה? |דופק ת'ראש בקיר| בוקר טוב לכולם.

i4britney

New member
אז ככה...

אני לא מסכים איתך בשום מילה שלך , קודם כל בריטני סללה את דרכה מגיל צעיר ביותר כרקדנית וכזמרת שכבר בגיל 5 הופיעה על במות ברחבי ארה"ב, הקריירה שלה התחילה בגיל 11 במועדון מיקי מאוס והיא עבדה מאוד קשה עד לאיפה שהיא נמצאת היום וחלק גדול מאוד זה בזכות הכישרון שטמון בה, היא רקדנית מצויינת וזה אין מה להגיד כי היא למדה ריקוד כשהייתה צעירה וזכתה להישגים ופרסים מרשימים ביותר , נוסף על כך ההופעות שהיא "דופקת" בהופועתיה צוינו לשבח , היא פשוט פרפרמורית מעולה! בנוגע לקול של בריטני, יש סוברים שהקול שלה תינוקי וחסר כל טעם אבל לפי דעתי יש לה קול מאוד בוגר ומשמעותי ואם תשמעו שירים שהיא לא הוציאה כלהיטים אז תיווכחו לדעת שיש לה קול מאוד מאוד יפה ושהיא מסוגלת להגיע מאוד גבוהה כשהיא שרה, את זה עוד תראו באלבום הבא שלה!!! כשהיא שרה בהופעות הקול שלה כלל לא תינוקי והיא שרה עוד יותר יפה בהופעות מאשר בלהיטים שהיא מוציאה היא הרבה יותר מתאמצת ויוצא לה קול פשוט מהמם וזה שיש לה זמרות ליווי זה לא אומר כלום כי הם לא מכסות על השירים שלה אלא שרות מתי שצריך אותם למשל בנוט אגירל, חוץ מזה ברוב השירים שלה אין זמרות ליווי! בקשר למשמעות המילים , אז ככה כל אחד והטעם שלו אני מאוד מתחבר לתוכן שבריטני מציגה בשירים שלה כיוון שהיא מדברת במכוון אל הנוער בצורה הכי טובה שיש וזה פשוט "נוגע ללב" , השירים שלה מאוד מאוד קצביים ויפים והתוכן שלהם לא כמו של ילדה בגיל 6 אחרת הם לא היו נכנסים למקומות גבוהים במצעדים וזוכים למכירות המוניות של סינגלים בעולם וכמו כן לפרסי מוזיקה חשובים בעבורם!!! בקשר להשוואה אם כריסטינה אגילרה חסר כל טעם בכלל אין מה להשוות כי הם שתי זמרות שונות אבל ההבדל שבינהם שבריטני יותר טובה ממנה כי היא הולכת על "גל" משלה וכריסטינה מנסה לחקות את בריטני בכל דבר שהיא עושה , אז נכון לכריסטינה אגילרה יש קול יותר עמוק וצלול משל בריטני אך העובדה הזאת לא משנה דבר כי גם לבריטני יש קול מאוד מאוד יפה וכריסטינה עברה פיתוח קול בגיל 17 ובריטני לא , נוסף על כך לבריטני כשרונות נוספים ואני באמת בספק עם כריסטינה יודעת לשיר ולרקוד , היא בדיוק כמו בריטני נעזרת במפיקים מצויינים לכתיבת השירים שלה ויוצאים לה שירים לא יותר טובים משל בריטני , נכון השיר ביוטיפול הוא שיר בעל מסר משמעות מאוד גבוהה שאגב לא נכתב על-ידה כלל אלא ע"י מפיקה מוזיקלית ענקית בשם לינדה פרי, חוץ מזה באלבום האחרון שלה "סטריפד" היא מציגה פאן שונה מאוד, לסיכום אין מה להשוות בין בריטני לבין כריסטינה כי תמיד הם היו מתחרות וישארו לנצח למרות שאומרים שהם חברות וכלל לא מתחרות, נוסף על כך לבריטני משווים את כל הזמרות החדשות שנכנסות וזה אומר עד כמה בריטני פופלרית וזמרת חשובה בעולם המוזיקה ועובדה היא קיבלה את תואר נסיכת הפופ ויש לה יותר מעריצים והיא מוכרת יותר מכל זמרת פופ אחרת , היא עוד תחזור עוד חודשיים וחצי ויש לי הרגשה שהיא תעשה את זה שוב...

™baMba

New member
נדב...../images/Emo70.gif

בוקר טוב לך...
תגיד, בשיא הרצינות, אתה מודע לכך שאתה כותב מגילות...
כאילו פתחתי ת'הודעה בסבבה, לראו מה יש'ך להגיד... ו... Wow אי-אפשר לקרוא כמויות כאלה... רציני
אולי תרווח או מש'ו...
ממש כואב בעיניים, חמוד..

slave4brit

New member
:::::::שאלה:::::::

למה לעזאזל אתם קמים כ"כ מוקדם
|גם דופק את הראש בקיר|

slave4brit

New member
בקשר להשוואה של בריט עם כריסטינה..

באמת אין מה להשוות כי שניהן זה משהו אחר לגמרי.. בריטני שרה שירים שנוגעים לנוער, בגלל זה גם היא זכתה ב kid choice award בכמה שנים.. כריסטינה שרה שירים יותר לבוגרים...השירים שלה הם באמת יפים ומאחורי כל שיר יש משמעות מרגשת/יפה. חוץ מזה..אמנם בהתחלה כריסטינה "העתיקה" מבריטני אבל עכשיו זה לא ככה..אפילו ורק אפילו אפשר להגיד שבריט מעתיקה (עגיל בפיטמה..) אבל זה לא משנה כל זה... בקיצור: אפשר לאהוב את שניהן...אז אין מקום להשוואה

aviadamar

New member
:::תשובה לנדב:::

לפי התגובה שלך ניתן היה לראות שאתה התעצבנת אש ממה שאמרתי..... בכול אופן, כול המידע שסיפקת על ביריטני ספירס כולל בעיקר את דעתך האישית- אתה ילד תמים מאוד. זה שהיא זכתה בפרסים (כול הפרסים שציינת חוץ מהראשון שהייתה קטנה..) נקבעו ש"י המעריצים שלא עוברים את גיל ה- 18 ושעליהם הצליחו כבר "לעבוד" האנשים שעומדים מאחורי בריטני עצמה. לבריטני אין שום קול מרגש....... כאילו, אל תנסה להכחיש כי זה נכון- נקודה. היא נערת פופ מסטיק אשר דאגה להראות בדיוק כמו כמו מה שנערות ונערים (במיוחד נערים) רוצים לראות בטלויזיה ושרה שירים קליליים ומאוסים אשר ילדים מאוד אוהבים- "לשמוע לחרוש ולזרוק".. אני מתאר לעצמי את האלבום החדש שלה....מלה בשירים מעובדים במחשב בדיוק כמו שצריך כדי להשמע כמו שהם רוצים.... איזה תכנונים יש למנהלים של בריטני על המעריצים.... בריטני פתחה את הקול שלה לפני שהקליטה את הדיסק הראשון וזה עובדה. אני שמעתי הרבה שירים שלה שלא יצאו רשמית לאלבומים שלה, והם מראים בדיוק למה הם לא באלבומים............ עכשיו, לכריסטינה: כריסטינה ובריטני שרו ביחד "במועדון מיקי מאוס" שהיו קטנות וגם את זה ראיתי.... כריסטינה שרה בהרבה, אבל הרבה יותר מקצועי ועמוק מבריטני. בריטני שרה כמו מלא ילדות קטנות... אין בה שום דבר מיוחד חוץ ממפיקי על מקצוענים. אני מעריך את כריסטינה רק בגלל הקול המרשים שלה והייתי מקווה שתמשיך בעבודה הטובה ושנשמע עוד ממנה. זה שבריטני יותר פופולרית (למרות שבזמן האחרון רק קוטלים אותה ומגלים את הפרצוף מאחורי המפיקים) משתנה... לאנשים כבר נמעס ממנה וכמעט אף אחד לא מעריך אותה... ככה זה היום- פעם אתה מצליח ואחר כך אתה כלום. פעם הבאה כשאתה עונה תשובה, תשתדל לא למרוח אותה בדעות עצמיות ובתשובות ילדותיות ותמימות. אני גם מקווה לדעת את גילך- האמיתי!

רוצה לקבל הלם?

הוא בן 16...
אהבתי ת'תשובה שלך...אתה מזכיר לי ת'צמי בתחילת הדרך בפורום. עוד מעט גם יתחילו המריבות שלך עם נדב, ואחרי כמה חודשים גם תחסם, ואז תחזור, ושוב תחסם. יהיה סבבי, דונט וורי.

aviadamar

New member
תשובה ל: מטייל עם סנאים.

הסיבה היחידה שהשוותי את שניהן היא בגלל ששניהם זמרות חדשות יחסית אשר הצליחו מאוד וגרפו אחריהן מליוני מעריצים (וכסף......) רציתי להראות שלמרות שהיום במוזיקה הכול על כסף ופרסום, אבל עדיין יש כמה שיש להם כשרון אמיתי בתחום. מקווה שעניתי לך על השאלה.

™baMba

New member
רשמי מדי...../images/Emo11.gif

פשוט תשאל לשם הפרטי... *נסקלת* אז מה אם זה לא קשור..

FlowerPower

New member
../images/Emo58.gifשמעת פעם על הביטוי..

על טעם ועל ריח אין מה להתווכח
אז טוב, יש לה מלא קשרים.. בהופעות לרוב היא עם פלייבק, והיא לא מעבירה שום מסר.. בלה בלה... SO? יש אנשים שלא איכפת להם מזה...
חוץ מזה, בין כריסטינה לבריטני אין ממש מקום להשוואה.. יש להן קול שונה, שירים שונים.. נכון, אז היו פעמים של העתקות (מצד שניהן) אבל זהו. אז אין מה להשוות: לשניהן יש אחלה שירים.. וזהו. סוף פסוק. נגמר. חלאס. טוב דיי נמאס לי..

i4britney

New member
צודק!

תקשיב אז ככה... אני לא ארשום שוב מגילה אני רק יומר לך שזאת לא רק דעתי אלא אלו עובדות ואתה צריך לקבל אותם אין מה לעשות תחייה עם זה שבריטני ספירס היא זמרת כשרונית למרות שאתה לא אוהב אותה .... אין לי כוח לריב איתך על שטויות לפי דעתי בריטני זמרת מוכשרת מאוד ויש לה קול מהמם ואתה צריך לשמוע אותה שרה בהופעות ועוד תחכה לשיר החדש שלה שיקרא "הצל" שיצא באוגוסט ולאלבום החדש שלה!!! חוץ מזה על טעם וריח אין מה להתווכח .. נקודה סוף!

TetiBETTY

New member
אבל....אבל.....

למה לכתוב הודעה ב 5 וחצי לפנות בוקר. ואתה אליאור....ב 7 בבוקר
אין לכם חיים

למעלה