שאלה..

ANGEL1989 GRIL

New member
שאלה..

ליפעמים כשאני מיתעצבן על מישהו ממש אני מרגיש כאילו כוחי גדל מבחינה פנימית וחיצונית. כוח גופי גודל ואני מרגיש כאילו משהו בגופי נא ומחזק אותי. זה קשור לניבחרים או לנושא שעליו אנחנו מדברים?

gray peopel

New member
יש לזה מילה בעיברית:

היא נורא קדומה ואבות אבותינו סגדו לה ומלא מלא אנשים מתו בגללה וקוראים לה עצבים:)

ANGEL1989 GRIL

New member
עד כדי כך...

שאני מרגיש עוצמה רוחנית ואנרגטית חזקה בגופי? או שאני מדמיין? ועוד שאלה. אתמול כל הזמן הגבה השמאלית שלי זזה ורעדה לי בתוך הגוף כאילו היא חייה מעצמה(נישמע מצחיק אבל מציק..) לא הייתי יכול לעצור. ליפעמים יוצא לי להרגיש שיש איתי עוד מישהו בבית ושהוא מנסה להגיד לי משהו(בקשר למיכתב הקודם עם הנבחרים כנראה הוא מנסה לרמוז משהו בקשר לזה...)הוא לא גורם לבעיות רק שאמרתי לכם שחלמתי על נזיר אחד מוזר שבחלום שלי ושל חבר שלי רצה שאני אקבל אבן יקרה אדומה וזוהרת. לחברי הוא נתן את האבן כדי שיתן לי ולי הוא אמר לשמור עליה.מוזר לא? אבל לא מיקרי!מישהו הישתמש כנראה בטלפטיה(אם זה אפשרי)כדי לסמל לי משהו לגבי שאר חלומותיי על הניבחרים.

shining moon

New member
בקשר לגבה זה לא ממש סיפור רציני

זה סך הכול משהו שנקרא"שריר עצבני" יש לי את זה כל הזמן ברגל לא מסוכן,לא מכושף ולא קשור למאגיה או לנבחרים פשוט סתם משהו מציק שקורה לפעמים..

Swicca

New member
חחחח.....

... היה לי ברגל וזה כל כך מציק זה גם לא נגמר אני מנסה להרדם וכל רגע קופצת לי הרגל .... חחחח (עזבו לא קשור) .....^_^ בכל מקרה אם אתה כל כך בטוח שיש לך רוח בבית למרות שזה לא הכי מומלץ תנסה לעזות סיאנס מסורתי עם הלוח והכל !!! (למרות שלא התכוונתי להגיב לך אפילו אחרי מספר הודעות שרצו להם פה בפורום אבל פשוט התחשק לי להקליד!!! שוקולד פרה תמיד איתך.... חחח ) אור ואהבה ,שימי.

למעלה