אבל אני לא חושבת שאפשר לעשות את
ההשוואה הזאת. לא ככה, בכל אופן.
בדס"מ זה משהו מאוד מקיף.
וכך - בדס"מ זה משהו יכול להכיל בתוכו שלישיה, אבל ההיפך - לא.
כל פנטזיה יכולה להכיל בדס"מ, וההיפך לא. זה עולם שלם.
מישהו טען כאן קודם שאולי בשביל מישהי גם זה חלק מאורח חיים שלם של סווינגרים - אוקיי, סבבה, אבל אז זה לא רק פנטזיה על שלישיה, אלא עולם שלם. כאן זה הוצג כפנטזיה. להציג את זה כמשהו הכרחי זה די מגוחך.
ההשוואה היחידה שאפשר לעשות היא פנטזיה על שלישיה ופנטזיה של ונילית להיקשר פעם פעמיים.
זה כמו שפנטזיה של מישהי על להיות-פעם-אחת-עם אשה לא הופכת אותה ללסבית שלא יכולה בלי נשים במיטה שלה, ואז אין לה מה לחפש עם גבר...
אני מסכימה איתך שגם להיכנס לעולם השליטה זה לא פשוט - אבל זאת כניסה לעולם, לא הגשמת פנטזיה חד-פעמית.
דיברת על עוצמות, זה בדיוק זה - השאלה היא כמה זה מהותי. אם מישהי רוצה להיכנס לעולם הזה או שהיא *כבר* מהעולם הזה ורוצה להכניס את הפרטנר שלה - סביר שזה הכרחי לה, וזה אחרת ממישהי שרוצה לנסות להיקשר פעם אחת ויש לה חיי מין מספקים גם בלי זה.
כך או כך - בדס"מ זה עדיין אחד על אחת. להכניס מישהו זר לתוך היחסים זה משהו אחר לגמרי, ואני באמת לא רואה את המקום להשוואה.
לגבי השאלה ששאלת - אני מניחה שזה אינדיבידואלי. יש זוגות שינסו ולא ירצו לחזור על זה מכל מיני סיבות, יש כאלה שיתלהבו מזה וירצו להפוך את זה למשהו קבוע שעושים מדי פעם, והכי גרוע - יש כאלה שכל אחד מבני הזוג יחשוב אחרת בנושא אחרי הניסיון הראשון...