שאלה!

seymore butts

New member
השאלה האם אחרי שאמרת "אם אתה רוצה להיות

עם מישהי אחרת". את מוסיפה שלא יהיה לך קל עם זה, או שתפרגני לו בגדול ?
כי אם התשובה היא אפשרות א', בעצם את אומרת שעדיף לו שלא ירצה להיות עם מישהי אחרת.

Aיש

New member
וזה לא בסדר שהיא מעדיפה

שהוא לא יהיה עם משהי אחרת?
יש לרוצת ויש להבין. אני רוצה מחברה שלי הרבה דברים שהיא לא עושה, אבל אני מבין אותה. כמו כן היא רוצה לעשות הרבה דברים שאני לא רוצה אבל אני יכול להבין. וכל זה תקף גם בכיוון ההפוך...

seymore butts

New member
זה קצת עומד בסתירה לרצון שלה להיות בשלישיה

אני במקומו הייתי מבין שבמסגרת השלישייה הזו זה יפריע לה אם גם הוא יתעסק עם הבחורה הנוספת. זה בטח לא תורם למוטיבציה שלו.

Aיש

New member
אני חושב שיש הבדל ברור

בין להיות עם משהי אחרת בלעדיה לבין להיות איתה כשהיא נמצאת.

אבל זה רק אני...

seymore butts

New member
אלו אכן שתי סיטואציות שונות לחלוטין, אבל שים

לב שהיא כותבת שלא יהיה לה קל עם זה שיהיה עם אחרת. אני מבין מזה שגם אם היא עצמה נוכחת שם לא יהיה לה קל.

redredhead

New member
זה לא כל כך מסובך

אלה רעיונות שעלו והיה לי חשוב לשמוע מה הוא חושב עליהם בצורה נקייה. חוץ מזה, אנחנו לא פוחדים לומר אחד לשניה דברים קשים שלא תמיד נעים לשמוע. אני לא פוחדת לומר שאני רוצה לנסות ואני לא פוחדת לומר שאני נמשכת לאחרים או שיש מישהו שאני תוהה איך יהיה לזיין אותו כבר 7-8 שנים וכל פעם שאני רואה אותו מתבלבלות לי המילים.
הוא בנוי אחרת ממני. יותר מחושב, יותר מרובע. זה דווקא מייצב, מאזן אותי ונותן לי בטחון. זה משהו שמאד חשוב לי להרגיש.

אנחנו לא באמת יודעים מה נרגיש אם תצטרף אלינו מישהי (כי גבר זה לא יהיה) וזו אחת הסיבות שבגללה אנחנו לא הולכים על זה.
מעניין אותי להתנסות עם אישה נוספת ומעניין אותי לחוות את זה איתו, אבל לא יכולה לומר שדחוף לי ובוער לי ושאם הוא היה מסכים זה היה קורה מחר ושלא הייתי טוחנת את זה ומתחרטת עוד מיליון פעם.
אנחנו מרגישים שמדובר בסיכון גדול מדי, שיש לנו יותר מדי מה להפסיד ומנגד לא כל כך הרבה להרוויח...אולי אחרים מרגישים אחרת.

הכל עיניין

של כמה זה מהותי בעיניה.

אם היחסים שלהם מדהימים וזו סתם פנטזייה שולית ופעוטה ביום-יום של הסקס המטורף וחסר הגבולות שבינהם- חבל להרוס את היחסים.
אם היא לא רואה את עצמה בבלעדיות מינית והפנטזייה הזו היא צעד בדרך לאורך חיים שבו מידי פעם מצטרפים פרטנרים נוספים למיטה שלהם- אין לה מה לחפש איתו.

היא היחידה שיכולה לומר.
אגב,היא בת 23, וזה בעיניי גיל אידיאלי להשתולל..

seymore butts

New member
מהניסוח שלה הבנתי

שהפנטזיה הזו לא נותנת לה מנוח. ואני מסכים עם מה שכתבת.

אתן דוגמא אחרת-

נניח שנורא בא לי לעשות פעם סקס אחרי ג'וינט טוב.
ואני בקשר עם מישהו שמתנגד נחרצות לסמים, אפילו קלים.
אבל נורא בא לי! מדי פעם! לפחות פעם בחודש, לפחות פעם אחת, נקודה. בא לי! לא משהו כזה מסובך - כולה ג'וינט אחד.
ואני עם מישהו שלא מוכן בשום אופן.
אז? לעזוב אותו? בגלל פנטזיה אחת? סירייסלי?
אם כן - אז אין ביניהם מערכת יחסים נורמלית. יש דברים שאפשר להתפשר עליהם אם אחד הצדדים כ"כ לא מעוניין.

ברור שאת צודקת

אני בכלל לא מבין את הויכוח.
אם יש לך קשר זוגי טוב אז ברור שכמה חילוקי דעות זניחים לא יפרקו אותו.
אבל נראה לי שזה לא המקרה של פותחת השרשור.
וסקס אחרי ג׳וינט הרבה יותר מגניב!

אולי גם לחבר שלה נראה ככה

ובגלל זה לא בא לא שהיא תטעם איברים של מישהו אחר - ועוד ליידו

seymore butts

New member
שמעת על פנטזית האונס ?

יש טענות עקשניות שהיא מאוד נפוצה בקרב נשים. שלישייה מרצון זו פנטזיה הרבה יותר סולידית, אז יש לי הרגשה שהיא דווקא די נפוצה. כמובן שלהגשים אותה זה כבר סיפור אחר - אני בטוח שאחוז קטן מאוד מהאוכלוסיה מימש או יממש.

התכוונתי למימוש בלבד, כמובן

כפנטזיה זו בוודאי פנטזיה נפוצה.

אגב, אני בטוחה שפנטזיית אונס הרבה הרבה הרבה פחות נפוצה
ממה שמשתקף במדיה.

90% מהשנים איפה?

מה ז"א "יחסי מין בכוח" שהם לא אונס (כתבת "או").
הכוונה למין כוחני?
אני מניחה שלא.

בכל מקרה, הנחת נתון כל-כך חד משמעי בלי שום ביסוס.
אשמח אם בהמשך תבססי את זה.

Aיש

New member
אונס - אינוס - דבר שהוא לא בשליטתך, בכפיה

רבות הם הנשים שמפנטזות שהגבר "יכפה" עליהן סקס, לעיתים ברוטלי ומחפיץ. גם אני קראתי שהפנטזיה נפוצה מאוד (אולם הנתונים לא היו כל-כך חד משמעים כפי שמיצי כתב אבל בערך 40%, עדין נתון משמעותי), וניתן גם במבט פסיכולוגי חובבני ולא עמוק במיוחד להבין את התופעה.

לא יכול (או רוצה) בשעה כזו לחפש מחקר מאוד מבוסס, אבל קישור לאחד שנראה לי די אמין אצרף

זה מה שמצאתי ככה

בלי יותר מידי מאמץ:
יש מחקרים שטוענים שזו הפנטזייה הנפוצה ביותר, או השנייה הנפוצה ביותר. במספרים מדוייקים 62% באחד המחקרים.
(יש לי חבר טוב שהוא סקסולוג וטוען שזה הרבה הרבה יותר מ62%)
מחקר אחד גם מציין שנשים שיש להן פנטזיות אונס/מין כוחני נהנות יותר ממין במציאות ופחות רגשות אשם.

http://link.springer.com/article/10.1023/A:1018740210472

http://en.wikipedia.org/wiki/Rape_fantasy#cite_note-8

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19085605

למעלה