שאלה!

Anigodin75

Member
האמת? לא יודע איך הוא עוד לא קלט שיש לו עסק עם בחורה שמרוכזת רק בעצמה. כי זאת התמונה שעולה מהשרשור הזה.
הוא מסרב בתוקף לדברייך ואת עדיין שואלת איך משכנעים אותו - דבר שבד"כ גברים שואלים. כאלה שלא מוכנים לשמוע 'לא'.
ועכשיו את גם מראה כמה את מתחשבת בדעתו כשאת מביאה את עמדתו ומוסיפה 'בלה בלה' בזלזול.
מעניין אם היית רוצה שהוא יתייחס ככה אלייך כשאת תסרבי בתוקף למשהו ויחפש דרכים איך בכל זאת לשכנע אותך כשהטיעונים שלך שווים כקליפת השום בעיניו.

joy4all

New member
לא בושה!

אני לא חושבת שזה דבר רע להיות מרוכזת בעצמי, כן, אני מחפשת קצת ריגוש, זה לא דבר רע, ורוצה לממש את זה איתו, גברים היו מתעלפים למשמע בקשה כזאת מבת הזוג שלהם, תקן אותי אם אני טועה.

קטניפ

New member
הגבר שלי מסרב בתוקף לרעיון

והוא גבר - גבר.
לא כל גבר שמח לצרף בן/בת זוג למיטה למרות מה שאולי נדמה לך.

redredhead

New member
את טועה

בן הזוג שלי לא מוכן למרות שהעליתי את ההצעה יותר מפעם אחת.
העניין הוא שמתייחסים לגברים כמכונות מין חסרות רגישות וזה פשוט עוול.

Anigodin75

Member
קודם כל תפרידי בין לצרף גבר לבין לצרף אישה.
ומעבר לזה - כמו שאת רואה, אפילו לא אני תיקנתי אותך. לא כל הגברים מתעלפים למשמע ההצעה הזאת.
וגם אם נגיד כל הגברים בעולם היו מתעלפים מהצעה כזאת. בן הזוג שלך מסרב. אז מה זה עוזר לך שכולם מתעלפים?
זה כמו שתגידי שכל הגברים היו מתעלפים אם בת הזוג שלהם היתה מציעה להם לנסוע לראות את הסופר קלאסיקו ביחד. אבל הגבר שלך בקטע של כדורסל וטניס אבל לא כדורגל. תשכנעי בכוח?
ושוב אני שואל אותך - תחשבי על משהו שלא תהיי מוכנה לעשות ובן הזוג שלך יחפש דרכים לשכנע אותך כן לעשות אותם. תחשבי איך תרגישי.
תכלס אני לא יודע מה ההבדל בינך לבין גבר שבמיטה מרוכז רק בעצמו ובגמירה שלו. או בחור שמנסה בכוח לשכנע בחורה לשכב איתו בניגוד לרצונה.

Aיש

New member
אני גבר - גבר חברה שלי מעוניינת, ואני לא

אז לא, לא כל הגברים היו מתעלפים למשמע בקשה כזאת מבת הזוג...

אחינו, לפני כמה תגובות רשמת משהו אחר...

לא זוכר בדיוק מה, אבל היו שם דמעות/רגישות יתר/סקס רק כשאוהבים וזה...
אז איך פתאום הפכת מכוסית לגבר גבר?
ושלא תבין...
אני לא שופט אותך על זה שאתה בוכה אחרי ביצוע מרגש בכוכב נולד...
זו תכונה שיכולה להביא לך ים מסרים. אני רק לא כל כך מבין.

Aיש

New member
תראה אותי ברחוב תגיב

אני משאר שפרט ללהיות נינאדרטל חסר בינה ותרבות, רוב התכונות הנדרשות לאדם, לפחות על פני השטח כדי להיות גבר גבר קיימות אצלי.

אני לא בוכה בביצוע של כוכב נולד ולא עומד באף קרטריון של להיות כוסית. אני מתאהב, במידה זו או אחרת, באדם איתו אני מנהל קשר אינטימי. זו בערך התכונה היחידה שמיחסת במיוחד לנשים שתמצא בולטת אצלי. זה הופך אותי לפחות גבר?

איך זה לעזאזל הופך

אותו לפחות גבר-גבר???

תגובות כאלה עושות לי בחילה

קטניפ

New member
"בלה בלה"

גם לי צרמה ההערה הזו - והיא אכן נשמעת כמו זלזול בתחושות של בן הזוג.

joy4all

New member
:)

מקבלת את הביקורת, זו לא היתה כוונתי, אבל שיהיה, זה מתסכל וזה יצא פה איתכם...

למעלה