שאלה!

ndnd123

New member
למה הוא לא רוצה להביא את בריטני לארץ?

כי הוא מפגר
זה למה.

GM1988

Well-known member
למה מפגר

הוא איש עסקים וחושב על רווחים. בריטני כנראה לא עסק רווחי עבורו.
לדעתי "פאם פאטל" היה סיבוב הופעות שדווקא היה צריך להביא לישראל, ואפילו את זה לא עשו.

ndnd123

New member
אני זוכר שפעם שלחתי לו הודעה

בקשר לCircus Tour והוא ענה לי שזה באמת לא רווחי עבורו, הוא טען שאין אולם בארץ שיכול להכיל את הבמה עם כל התפאורה של הטור עם לפחות 15,000 אנשים שיוכלו להיכנס לאותה הופעה. אז, אני באמת הבנתי, אבל כשבריטני יצאה לטור לFFT אני זוכר שחפרנו לו הרבה מאוד שיביא אותה ואפילו אני זוכר שיום אחד כל המעריצים הישראלים הציפו את הפייסבוק של בריטני שתבוא לארץ והוא פשוט התעלם. אולי הוא לא רוצה שיקרה בארץ את אותה תקרית שקרתה לבריטני באוסטרליה? ידוע שהקהל בארץ מאוד נוקשה. אבל זאת פאקיג בריטני ספירס, הופעה של פעם בחיים! מי לא יבוא לראות אותה?!

GM1988

Well-known member
מה קרה באוסטרליה?

קראתי מה שקרה לוויטני באוסטרליה, הקהל המאוכזב קם ועזב את האולם.

SHaDoW Boy

New member
רק ישראלים יקומו ויעזבו הופעה...

תעשו לי טובה.

אבל ביקורות קטלניות יהיו אחרי ההופעה בכל מקרה, לא משנה מה היא תעשה.

tali44

New member
נו באמת..

מדונה מסתדרת פה יופי עם התפאורה, בסטיקי&סוויט היו 50,000 בהופעה (והייתה תפאורה כבדה כמו במות זזות ומכונית!) ובMDNA היו 30,000 עם תפאורה לא דלה בכלל!

אז אין שום סיבה שבריטני לא תסדר עם התפאורה וזה סתם תירוץ מטופש של שוקי. וגם אין שום סיבה שבריטני לא תמלא אולמות. כמו שאמרו פה, כל מי שבשנות העשרים לחייו זוכר את בריטני כאלילת ילדות וירצה להגיע להופעה בארץ, כי היא מעולם לא הייתה כאן. וחוצמה, גם המון בני נוער מכירים אותה בתור כוכבת עכשיוית בדיוק כמו ריאנה ובטח שירצו להגיע!!!

זה באמת מוזר שהיא לא הגיעה לכאן, אולי היא מפחדת או לא רוצה. בכל מקרה, בשנים האחרונות עצם זה שהיא מגיעה לאירופה היא עושה טובה, ככה שאני בספק שהיא תרחיק לכת עד המזרח התיכון.

Rud3 Boi

New member
מה? בMDNA התפאורה הייתה עלובת נפש.

שורת פנסים ו-3 מסכים, זה מה שאני זוכר משם.

tali44

New member
נכון, התפאורה העיקרית היא הבמה

שעלתה וירדה לסירוגין, אבל אל תשכח את ה"מוטל הנוסע"של גאנג באנג את המתופפים המעופפים ב- GMAYL. שהכוונה שכן אפשר להביא לכאן הופעות שמכילות הרבה אנשים, ולוא דווקא בעולם מקורה עם גג שיחזיק את הדברים המעופפים למיניהם בהופעות, אלא אפשר להסתדר יפה מאד גם באצטדיון פתוח או פארק.

RTur

New member
Circus Tour היה חייב להיות באולם סגור

בגלל כל האקרובטים שעפים וצריכים את הגג בשביל לחבר אליו את הכבלים של הביטחון ועוד כל מיני דברים, עניינים לוגיסטיים של איך הבמה צריכה להיות בנויה. המקום היחיד בארץ שאפשר לעשות בו את זה זה היכל נוקיה והוא קטן מדי כי במה כזאת תופסת בערך את כל גודל הרחבה ובעצם אנשים היו יכולים לראות אותה רק מהיציעים, בלי מקומות עמידה. זה מוריד את כמות הכרטיסים לפחות מ-10,000 ולא ייצא לו שום רווח מהופעה כזאת, אלא אם כן הוא דופק מחירים שלא בטוח שיסכימו לשלם.
דווקא את FFT לא הייתה שום בעיה להביא לכאן. הבמה לא הייתה גדולה ואפשר היה למקם אותה בקצה כמו אצל מדונה ולא באמצע האולם. שוב, כנראה שהוא לא שלח הצעה מספיק זמן לפני וכבר היה מאוחר מדי לקבוע הופעה נוספת במיוחד לארץ.

tali44

New member
אז זה הקטע, שב- MDNA היו

דברים מעופפים מהאוויר וזה היה באצטדיון רמת גן הפתוח. פשוט עשו גג לבמה שממנה נתלו הדברים.

למשל ב- give me all your luvin היו מתופפים מעופפים, אתה יכול לראות את זה מ- 0:20. (הווידאו הזה אמנם לא מהארץ אבל זה היה בארץ בדיוק ככה)
וגם בשיר "גאנג באנג" היה אקרובט ש"נורה באוויר" והסתרו עם זה יפה.

ככה שאם מדונה הצליחה אני בטוחה שגם בריטני יכולה, בכ"ז יש לה תקציב לא דל.

GM1988

Well-known member
כן אבל בזמן שהמתופפים של מדונה היו באוויר

מדונה רקדה על הבמה למטה, ולא נראה לי שבריטני תשקול מצב כזה. היא תעדיף שייתלו אותה על משהו וזה יקנה לה הזדמנות לעמוד ולנוח מרוב העייפות, ולפנטז על סוף ההופעה והקפה שאחרי...

RTur

New member
זה לא אותו דבר

הבמה של MDNA הייתה מבחינת מיקום, כמו של הS&S (ובמקרה של השוואה לבריטני אז כמו של FFT), ככה שהיא ממוקמת בצד אחד של האולם ותופסת שטח של 2-3 מהיציעים של האולם ושם הכל קורה. במצב כזה באמת אין שום בעיה לבנות גג מעל שטח הבמה ולעשות את כל הדברים האלה.
הבמה של Circus הייתה במה יותר גדולה, ארוכה שמוקמה באמצע האצטדיון, ברחבה שבה קורים המשחקים (כדורגל, כדורסל, מה שזה לא יהיה), ולא על 2-3 מהיציעים שנחסמו. זו במה שבריטני הלכה והסתובבה בה לכל הכיוונים כדי שכל הקהל יוכל לראות אותה. לבנות גג על כל השטח הזה במקום פתוח שאין בו גג זו בעיה הרבה יותר גדולה וזה כאב ראש שבריטני ומפיקיה מעדיפים לוותר על התענוג מה גם שצריך לטוס עד ישראל במיוחד, מבלי שום קרבה למדינות אחרות שהיא יכולה להמשיך את הטור בהן, כדי לבנות את הגג הזה כשבשאר העולם היא לא צריכה לדאוג לזה כי שם יש אולמות מספיק גדולים כדי להכיל גם את הבמה וגם מקום לאנשים בעמידה מסביב לאותה במה.

tali44

New member
אההההה.... עכשיו הבנתי את הבעייתיות.

בכל מקרה, אני לא מאמינה שבריטני תגיע, אפילו אם זה מתאפשר מבחינה טכנית...

Shiri from the block

Active member
בנתיים כל מעריץ ישראלי שפגש אותה בטור האחרון ושאל למה לא מביאים את בריטני לארץ, אז פלישה וג'ייסון תמיד אמרו להם שהם מתים להגיע לארץ, אבל עד שיוצרים איתם קשר כבר מאוחר מידי והתאריכים של הטור נקבעו.

אני לא בהכרח מקבלת את התשובה הזאת, אבל זאת התשובה שהם הביאו.

SHaDoW Boy

New member
זו דווקא תשובה הגיונית...

מאוד מתאים לגורמי הפקה ישראלים לעבוד לא-מסודר "מעכשיו-לעכשיו", בלי לחשוב קדימה על הטורים המתוכננים ולתכנן הופעות מספיק זמן מראש.

אני מניח שההופעות של מדונה יוצאות לפועל, כי הצוות שלה יוזם את זה בעצמו ו"מעיר" את המפיקים בישראל...

MDNA2013

New member
בריטני

לפי דעתי הקרירה שלה בהחלט לא בשלב הכי טוב נכון לתקופה הזו נכון יצאה לה דיסק לא מזמן אבל איכשהו הוא כמבון נעלם לו נכון רק מעריצי ברטני ספירס השרופים רואים כל כישלון ומתרצים את זה כגיבורה ועושים לה הנחות אני לא חושב שזה בכללל צריך להיות בכללל לעורך השנים היא בהחלט עשתה ניסיון לשנות המון לוקים עד שיגעה לעכישו וחוץ מזה שופטת בתחרות בפריים טיים בחול
על בסייס מה על איזה בסיס כל שיר שלה אובר כזה שינוי קולי בקיוביס אז נכון היא אולי יודעת לרקוד אבל זה בהחלט עינין של זמן לפני הנפילה שלה לצערי זה אכן יקרה באיזה שלב

למעלה