שאלה!

Rud3 Boi

New member
ממש לא.

אני אמרתי:מי לא יבוא להופעה של *בריטני ספירס*? זה שואו מטורף, זו בריטני, אחת הסלבריטאיות הענקיות בעולם.

שירן אמרה:בריטני היא עדיין השם הכי נחשב בתעשיית המוזיקה וכולם ירמסו אחד את השני בשביל לקנות כרטיס להופעה שלה.

Shiri from the block

Active member
לדעתי כן ואני אומרת את זה לפי תגובות של אנשים מסביבי.
כולם אומרים לי שהם מתים ללכת להופעה של בריטני ומתי היא באה... אז אני לא ממציאה.
ובנוסף לזה, גם הרבה אומרים שהם רוצים שביונסה תגיע לארץ.. אבל ביונסה עדיין לא הגיעה. אז זה אומר שגם לה אין קהל מספיק חזק בארץ?

Rud3 Boi

New member
שירן אנחנו מחזיקים באותה הדעה

כשזה מגיע למופע של בריטני בארץ.
כולם, אבל כולם, ירצו ללכת למופע של בריטני, אין אחד שיפספס דבר כזה, וזה יהיה אחד מהאירועים התרבותיים והתקשורתיים הענקיים שהיו אי פעם בישראל.
אבל מכאן ועד ללהגיד שהיא השם הכי נחשב במוזיקה המרחק הוא גדול.
ואיך את יכולה להחזיק בדעה כזאת אחרי שהפרויקט האחרון שהיא עשתה היה עם די-ליסטים וגם בו היא קיבלה שורה בשיר והופעה עם טרנינג של אדידס?.

Shiri from the block

Active member
זה פרוייקט של וויל איי אם, לא של בריטני וזה משהו שהמעריצים פה לא מבינים או לא מקבלים.
הרבה אנשים מתייחסים אל זה כאל שיר של בריטני, אני מקבלת את זה בתור שיר של וויל איי אם שבריטני רק אורחת בו.
זה שאתם בוחרים לקחת את הכל קשה זה החלטה שלכם.
אני אישית מאוד נהנתי מהשיר ומהרמיקס ומשני הקליפים.
ועובדה שמשמיעים את השיר הזה בכל מקום ומתייחסים אליו כאל שיר של בריטני, אז כנראה שגם הופעה של שנייה וחצי גורמת לאנשים להרגיש שזה שיר שלה ולא של וויל איי אם.

Rud3 Boi

New member
גם MATM הוא של בריטני ולא של מדונה

גם 4M הוא של מדונה ולא של ג'סטין
גם אמריקן בוי הוא של אסטל ולא של קנייה
גם טוק דאט טוק הוא של ריאהנה ולא של ג'יי-זי
גם סטיי הוא של ריאהנה ולא של מיקי אקו
גם ביוטי אנד אה ביט הוא של ג'סטין ולא של ניקי מינאג'

עדיין, בכל המקרים האלו, האורחים קיבלו חלקים הרבה יותר נכבדים בשיר, ורובם לא כוכבים ברמה של בריטני.
אז הטיעון של "זה השיר של וויל ולא של בריטני ובגלל זה היא קיבלה כזה חלק" לא נכון ולא רלוונטי.
השיר מוכר כשיר של בריטני כי היא מותג מוזיקה יותר חזק מוויל. זה כמו שהיא הייתה מקליטה שיר עם סיארה.

Invisible Boy

New member
נו באמת

4M ג'סטין שר עם מדונה בבתים ובפזמון - זהו.
TTT - קיבל קטע בהתחלה - זהו.
סטיי - בין ופזמון - זהו.
ביוטי - שורה בתהחלה וקטע ראפ - זהו.

בריטני קיבלה בית [פעמיים בשיר] ושרה בפזמון עם וויל קבוע. איך זה שונה?
שוב, גם אני חושב שמגיע לה קצת יותר, אבל זה ממש לא שונה מכולם.

Invisible Boy

New member
אני לא מצליח להבין אותך

מצד אחד, אם בריטני תופיע פה זה יהיה אחד האירועים הגדולים אי פעם בישראל, אבל מצד שני היא רחוקה מלהיות השם הכי נחשב במוזיקה?
זה לא אמור להיות אחד האירועים הכי גדולים כי היא אחת מהזמרות הנחשבות ביותר במוזיקה?

ואיך לעזאזל וויל איי אם די-ליסט? הוא אחראי על המון להיטים של BEP ועוד אמנים אחרים ידועים. והיט בוי, ליל ווין ודידי די חזקים בתחום השחור שלהם.

Rud3 Boi

New member
מה לא מובן?

בריטני ביא אחת מהשמות הכבדים והחזקים בתעשיית המוזיקה העולמית, אם היא תגיע לארץ זה יהיה אירוע מטורף ברמה שלא נראתה, אבל היא לא השם הכי נחשב בתעשיית המוזיקה כמו ששירן טוענת.

לא די-ליסטים, סבבה הגזמת.

Rud3 Boi

New member
יצאתם מצחיקים.

ברור שבריטני היא אחת מכוכבות הפופ הכי פופולאריות מצליחות וענקיות אי פעם, אבל לא השם הכי נחשב כרגע.

ndnd123

New member
אז מי אם לא היא?

כרגע אין ספק שבריטני ספירס היא השם הכי נחשב כרגע במוזיקה העולמית, לא PSY ולא ריהאנה. אני חי בחברה של אנשים צעירים (13-18) ואני יודע טוב מאוד מה הולך עם S&S ובריטני. אני לא אומר את זה סתם כי היא הזמרת המועדפת בעיני, באמת שלא.
9GAG למי שמכיר - מלא בתמונות קורעותתת שקשורות לבריטני ולS&S.
3 אנשים בממוצע אצלי בפייסבוק מפרסמים את S&S או כל שיר אחר של בריטני בכל יום (ורשימת החברים שלי מכילה בסביבות 20 אנשים שאני מודע לכך שמעריצים אותה מתוך 1000+).
כולם מתחילים לחקות את המבטא שלה, וה"בריטני ביצ' נהיו בין המילים הכי מפורסמות כיום.

tali44

New member
סתם יצאת קטנוני..

מבחינתה בריטני היא השם הכי נחשב, מבחינתי מדונה היא השם הכי נחשב, ומבחינת מישהו אחר גאגא או טיילור סוויפט הם השמות הכי נחשבים. זה כבר עניין של דעה וטעם ואין מה להתווכח על זה בייחוד שאתם מסכימים שבריטני תמלא אולם...

GM1988

Well-known member
בריטני היא מותג ולכן שמה חזק

והוא נהיה חזק עוד יותר בתקופת "ההתחרפנות" שלה, וזה הפך לסוג של טרנד.
אוהבים לחכות לאיזו התנהגות בלתי צפויה ממנה, שתהיה מוגדרת כ"לא שפויה", ובמוסיקה, זה המון בקטע של "בריטני של פעם", והאם היא תרקוד שוב כמו פעם בכל אלבום/הופעה חדש/ה, וזהו. המון זיכרון ממה שבריטני עשתה בעבר.
אם להסתכל מקרוב על היום בלי כל ה"פעם", בריטני היא סתם מותג, כמו מקדולנדס וסטארבקס שהיא אגב מאד אוהבת.

אי אפשר אף פעם להשוות אותה למדונה, שכמה שלא יגידו עליה מי היא ומה היא, מדונה היא אומנית שעובדת מתוך המקום הפנימי, ובכל עבודה שלה מכניסה סיפור עם מסר שהיא רוצה להעביר, וגם כשהיא מתפשטת, זה בא בקונספט, פואנטה של משהו.

ומי שהתקטנן פה על 3 פנסים ו3 מסכים בהופעה, אז שוב - זה לא כמה, זה בשביל מה.
אני לא חושב שאומן בונה את ההופעה שלו רק משיקולים כאלה, של להפציץ במה בפירוטכניקה ואביזרים כלשהם, למען הV, אלא דווקא משימוש במה שזה לא יהיה על הבמה ממקור רציונלי ואובייקטיבי.

זה אם אנחנו מדברים על אומנות. אם על מותג - שלום לך בריטני ספירס.

Rud3 Boi

New member
אני ממש לא פסלתי את זכותה להחזיק בדעה כזו או

אחרת בנוגע לרמת החשיבות של בריטני ככוכבת פופ, איפה ראית דבר כזה? אמרתי "שירן אסור לך לחשוב ככה!"?
רק אמרתי שלחשוב ככה זה לחיות בסרט בעיניי, כי יש אמנים שבאופן עובדתי ומובהק חשובים ממנה.

RTur

New member
אני אגיד לך בדיוק למה ביונסה ובריטני לא באו

איך נבנה טור של אמן? אמן מפרסם הודעה לגופי תקשורת רלוונטיים על כוונתו לצאת לטור בתקופה כזו וכזו. חלק מההופעות נסגרות מטעמו/הנהלתו וחלק מהן נסגרות לפי הזמנות אישיות שהוא מקבל מאולמות/אירועים (פסטיבלים למשל וכו')/מפיקים וכו' וכך נוספות עוד הופעות והטור מתרחב לו במידה וזה מסתדר עם הלו"ז.
ישראל, לצערנו, היא לא היעד הכי אטרקטיבי להופיע בו מכיוון שמבחינת מיקום אנחנו תקועים באמצע שומקום ולאמן בתכל'ס אין יותר מדי אופציות לשלב את זה בטור. כשהאמן באירופה הוא עושה שני צעדים ימינה והופס הוא במדינה אחרת, שני צעדים אחורה ושוב הוא במדינה אחרת, הכל קרוב ולא בעייתי לוגיסטי להעביר את הציוד והאנשים ממדינה למדינה.. לפעמים אפילו לא צריך מטוס, אפשר ליסוע 3-4 שעות באוטו. אבל להגיע לארץ זה כבר סיפור כי מה יש לנו מסביב? מצרים, סוריה, לבנון, ירדן. לרוב בכל מקרה אף אחד לא יופיע שם
מה שאומר שצריך לדאוג להיערכות מיוחדת מבחינת העברת הציוד ואנשי הצוות בזמן.
הבעיה שעם השאננות של בני ישראל, עד שמפיקים נזכרים להגיש הצעה לגבי הופעה בארץ, האמן כבר קבע לעצמו תאריכים נוספים או נכנס להתחייבויות קודמות ולטוס במיוחד להופיע בישראל כבר יוצא לו סתם תקוע באמצע כלום ובסוף ההצעה יורדת מהפרק.. אם היו משכילים לשלוח הצעה ישר איך שהטור מתחיל להתגבש לו, כנראה שהיה סיכוי גדול יותר שיקרו פה יותר הופעות.. כבר יש פה מגמת עליה לגבי הופעות, נקווה שגם ביונסה ובריטני יקרו מתישהו.
למשל - ביונסה הודיעה ממש אחרי ההופעה בסופרבול שהיא יוצאת לטור עולמי. באותו יום כבר פורסמו תאריכים לאירופה וארה"ב. ברור שההודעה על הטור הזה שוחררה למפיקים, אנשי תקשורת וכו' הרבה לפני אבל לא פרסמו את זה לציבור הרחב, הרי לא סתם הגיעו תאריכי הופעות משומקום. הטור אמור להתחיל באירופה באפריל ולהסתיים בסוף מאי, אחרי זה הטור ממשיך בארה"ב רק בסוף יוני. תכל'ס, יש פה חלון של חודש שלם שהיא יכולה להכניס עוד כמה הופעות באירופה והאיזור (יש הרבה מדינות באירופה שבינתיים לא נקבעו בהן הופעות שזה נורא מוזר.. למשל אין ספרד, אין רוסיה/אוקראינה שבדר"כ היא מאוד מבוקשת שם ועוד.. בטח יוסיפו בקרוב) ואם היו רוצים אפשר היה להכניס גם הופעה בארץ ממש בסוף הסבב האירופאי אבל ברור שאף מפיק בארץ לא חשב על זה ולא עשה כלום ואם כבר עשו אז כנראה רק עכשיו וזה כבר מאוחר מדי לדעתי.
עם מדונה היה להם מזל כי כנראה שהיא בעצמה רצתה להופיע כאן עוד לפני שפנו אליה בכלל וכנראה שפנו אליה מספיק זמן לפני כדי לארגן את זה והיא סידרה שההופעה בארץ תהיה הראשונה או האחרונה שיהיה נוח לוגיסטית.

למעלה