שאלה!

שאלה!

יש צפי שבריטני מגיעה לארץ בקרוב? אם לא מישו יכול להגיד לי איפה היא הולכת להופיע בחודשיים מאי-יולי?:))) תודה

t o m a k

New member
לא...

הכי קרוב שהגענו אי פעם לזה שבריטני תגיע לישראל הוא המכתב שקיבלנו ממנה בסביבות 2001..
נראה לי שהיא תהיה בווגאס...

GM1988

Well-known member
מעניין אם היא תבוא אי פעם להופיע בישראל.

לא יודע אם יש קהל שירצה לבוא לראות הופעה שלה, בהתחשב ברמת ההופעות, אבל היה נחמד אם היה לכך סיכוי מתישהו.
(לא שאני אחליט ללכת חחח ז-ה לא יקרה)

RedOne8

New member
אתה יודע שאני תומך בפתיחות ושקיפות מלאות, כן?

בין כה וכה, נהיית מה זה דוחה.

Itzik200

New member
לדעתי אפילו פחות

אף אחד בארץ לא מודה,
אבל כולם ירוצו להופעה שלה, אפילו יותר מלריהאנה..
אין מישהו בארץ בגילאי 20-25 שבריטני לא מזכירה לו את הילדות שלו,
ובגלל זה שומרים לה באמת חסד נעורים

RedOne8

New member
אלא אם היא דופקת מחירי מדונה

שאז יקח לה איזה שבוע להיות סולד אאוט.
במחירים שפוייםהיא גם תעשה פה תאריך שני

Rud3 Boi

New member
אתה אמיתי? כ ו ל ם יבואו להופעה שלה.

מי לא יבוא להופעה של *בריטני ספירס*? זה שואו מטורף, זו בריטני, אחת הסלבריטאיות הענקיות בעולם.

GM1988

Well-known member
בואו נשאל שאלה כזו: למה היא עוד לא הופיע כאן?

אם הזכירו את מדונה, אז מדונה הופיע כאן בפעם ה3 בסיבוב האחרון, והגיעה לפה לביקורים בחגים ולמרכז הקבלה.

אומנים רבים הגיעו לארץ בשנים האחרונות וכל אחד מהם מילא אצטדיון או היכל כלשהו לפי הביקוש והקהל שרצה לבוא.

כפי שגולש כתב פה, עם בריטני זה קרה ב2001, ומאז אף פעם אני אישית לא שמעתי שהיא תנחת להופעה פה.
יש כל מיני שיקולים להביא אומן לארץ, ואולי בריטני, עם כל המעריצים ומתכחשים למינהם, עדיין לא האומן שרוצים להביא לארץ משיקולים שאינם נראים לשוקי וויס ודומיו.

Invisible Boy

New member
קודם כל

היו המון דיבורים על להביא את הCircus Tour ב2009, אבל לא זוכר מה היה עם זה בסוף. והיה גם דיבורים על Femme Fatale, אבל נעלמו מהר.

"אולי ואולי אבל אולי" אולי אתה לא נמצא עם שוקי וויס ודומיו, אולי אתה לא בהנהלה של בריטני? אולי אתה רוצה שהסיבה תיהיה כי היא לא תצליח למלא אולם, אבל היא תצליח ועוד איך. עדיין יש לה קהל ממש צעיר, ועדיין יש לה את הקהל שאיתה מהתחלה, ועדיין היא ממשיכה לאסוף מעריצים - ואני מדבר על הארץ בלבד!

גם ביונסה, ג'סטין T וכל הלוהטים לא הגיעו? אז? נראה לך שהם לא יצליחו למלא אולם?

Shiri from the block

Active member
הדוגמא של ביונסה מעולה! למה ביונסה לא הגיעה לארץ עדיין?
הרי כל בחורה שנייה אומרת לי שהיא תלך להופעה שלה... נו???

שונאת את השטויות האלה שבריטני לא תצליח למלא אולם.
בריטני היא עדיין השם הכי נחשב בתעשיית המוזיקה וכולם ירמסו אחד את השני בשביל לקנות כרטיס להופעה שלה.

Rud3 Boi

New member
אה כאילו יותר ממדונה וג'יי-זי?

באיזה סרט את חיה אני חייב לדעת...

למעלה